Gå til innhold

ikkejug

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ikkejug

  1. Tusen takk Kjibba.

     

    Er det bare å flashe DOC Kitchen på samme måte som darkys når darkys er installert, eller må jeg bruke Odin?

     

    Mvh

     

    Akkurat samme måte som Darkys.

     

     

    Bare husk å kjøre factory reset fra recovery først, og velg gjerne en wipe versjon fra romkitchen, så du er sikker på at darkys blir helt fjernet.

     

    Da er det gjort og jeg skal gi Docs et forsøk. Bruker v9.3 av darkys nå og den er ultrasnill på batteriet, er rask og megasnappy. Men virker som Docs er bra også.

     

    Skal gi det et par dager ;)

     

    jeg bruker v9.1 og føler at det ikke er noe forandring på batteriet fra stock froyo. Burde jeg oppdatere til v9.3? Leste at jeg burde ta en wipe hvis jeg skal oppdatere til denne versjonen, noe som er litt kjedelig nå som jeg har ordnet med apps og tlfnr..

  2. Andre utviklere av ROMS, f.eks RomKitchen, er kritiske til Darky. De mener han kopierer andres arbeid og gir det ut som hans eget. Om feil oppstår så er det også andre som må hjelpe til med utbedringene av feilene.

     

    Har selv gått over til RomKitchen og har bedre batteritid nå enn ved bruk av Darky's Rom.

     

    Tenkte bare jeg skulle si fra. Vet ikke hvor kritiske vi som brukere bør være, men det skader vel ikke å ta til seg meninger fra andre hold.

     

    har du link til RomKitchen? Fikk market til å funke med wipe versjonen av Darkys. Fungerer strålende for øyeblikket! Hvor stor forskjell er det på batterilevetiden?

  3. Hei, jeg prøver igjen.. Mobilen har vært på verksted pga en knust skjerm. Da jeg fikk den tilbake så ser det ut som de har flashet mobilen. Jeg har nå firmware 2.1-update 1, Baseband U9000XXJF3, Kernel version 2.6.29 umts_scm@S1-BUILD05 #2. Buildnr ECLAIR

     

    Problemet mitt er at jeg ikke får oppdatert til froyo gjennom Kies. Hva gjør jeg?

     

    Jf3 er blandt de eldste firmwarene. Så høres heller ut som du har fått en annen mobil de kanskje har reparert før?

    Sørg for at du har nyeste versjon av kies så skal det gå.

     

    Det kan godt hende, men jeg fikk mobilen tilbake med bilder og videoer jeg hadde før reparasjonen. Har dessuten heller ikke norsk swype lenger heller. Prøvde med KIES som jeg lastet ned herifra: http://www.samsung.c...rvices/upp.html . Når jeg trykker på fastvareoppgradering så får jeg beskjed at denne enheten ikke kan oppgraderes..

     

    Hvor var den på service?

    Kanskje de er skikkkkkkkelig utdaterte på firmware versjonene sine.. Unsannsynelig men.. Ring og klag? Si at du sendte den for å fikse en skjerm, ikke nedgradere den til en gammel firmware og gjøre så den ikke kan oppgraderes

     

    Jeg sendte den til moobi.no. Får ringe og høre om det er noe de kan gjøre. Greia er at de bruker lang tid hvis de evt vil at jeg skal sende den inn igjen.

  4. Hei, jeg prøver igjen.. Mobilen har vært på verksted pga en knust skjerm. Da jeg fikk den tilbake så ser det ut som de har flashet mobilen. Jeg har nå firmware 2.1-update 1, Baseband U9000XXJF3, Kernel version 2.6.29 umts_scm@S1-BUILD05 #2. Buildnr ECLAIR

     

    Problemet mitt er at jeg ikke får oppdatert til froyo gjennom Kies. Hva gjør jeg?

     

    Jf3 er blandt de eldste firmwarene. Så høres heller ut som du har fått en annen mobil de kanskje har reparert før?

    Sørg for at du har nyeste versjon av kies så skal det gå.

     

    Det kan godt hende, men jeg fikk mobilen tilbake med bilder og videoer jeg hadde før reparasjonen. Har dessuten heller ikke norsk swype lenger heller. Prøvde med KIES som jeg lastet ned herifra: http://www.samsung.com/no/mobile_services/upp.html . Når jeg trykker på fastvareoppgradering så får jeg beskjed at denne enheten ikke kan oppgraderes..

  5. Jeg har nettopp fått tilbake mobilen fra reparasjon, og etter reparasjonen har de fabrikkresetta mobilen. Problemet mitt nå er at jeg ikke har norsk swype. Hvordan får jeg det igjen?

     

    Og er market nede?

     

    Hei, hvorfor var den på rep?

    Lagfix?

    Om noen her hadde telefonen på rep. etter en lagfix failure og har fått den igjen;

    Merket service-senteret at du hadde tuklet med den og trakk deg i penger?

    Redd for at deltaservice skal finne uuut på min xb

    Var på rep fordi skjermen var knust.. :(

  6. Tror det er langt langt flere rute variasjoner i Bergen enn 15. Noen går ut mot Sotra og har forholdsvis mye motorveikjøring, ellers har jeg inntrykket av at turen stort sett går innom Fyllingsdalen, Laksevåg og Sentrum.

     

    noen som kjenner noen ruter i oslo? :)

     

    dersom du kjører opp i den verste rushen på morgenen vil du kjøre motsatt vei av byen. alle jeg kjenner som har hatt oppkjøring rundt 8-10 en annen vei enn til byen. jeg kjørte opp kl 8 og dette var skiltene jeg måtte følge (sånn ca): trafikkskolen, litt boligstrøkkjøring, Ryen, Stovner, Lørenskog, Losby, lillestrøm og tilbake igjen. veldig mye motorvei og landeveikjøring :)

  7. oioi!

    min tur i morgen tidlig... er meldt snø gitt.

    håper at vinterferie betyr at det ikke er så mye trafikk... kanskje jeg er heldig og får en stoor fin luke når jeg skal snike meg ut på motorveien.. :)

     

    de fleste som har skrevet i det siste har stått, bra jobba! og det ved å kjøre sakte og etter forholdene, ser det ut til. det viktigste er kanskje å vise at velger fart bevisst og etter eget hode og kan forsvare det, og at man ikke viser usikkerhet?

     

    riktig. på landeveiene der jeg kjørte var det så og si et godt veigrep, men de store snøhaugene på siden gjorde at sikten ble dårligere, og dermed måtte jeg kjøre saktere. Og er f eks veien hullete og ujevn trenger du ikke å kjøre i 80 selv om det er tillatt. kjør med den farten du har best kontroll i, men ikke fortere enn fartsgrensa. merker du at du er litt over så slipp bremsen til du kommer i riktig hastighet.

     

    husk at når du skal ut på motorveien så er det du som har vikeplikt. dersom du ikke finner en luke og ingen vil slippe deg fram, er du nesten nødt til å stoppe helt opp. En kompis av meg satset på en altfor liten luke, fordi har trodde han måtte ut på veien med engang når fartsøkningsfeltet tok slutt, men her grep sensor inn og dette strøk han på.

     

    kjører du i små byer, som f eks i drøbak sentrum, så husk at du skal kjøre så sakte at du ikke trenger å gå opp i 3 gir. Her skal du kunne holde i andre gir uten at motoren bruser. bare en liten tommelfingerregel ;)

  8. jeg hadde oppkjøring idag og bestod! det er en helt utrolig deilig følelse.

    tips til dere andre: kjør etter FØRET, ikke se blindt på fartsgrensa. jeg kjørte opp i drøbak, kjørte landeveier med 80 sone, men holdt meg i 70-75 fordi det kunne være glatt. I svinger med dårlig sikt, bremset jeg ordentlig ned og dette fikk jeg skryt for. Du vet jo aldri om det kommer en stor lastebil eller en rånekjører på andre siden av svingen. Noen steder der sola skinte på bakken kunne jeg kanskje kjørt i 80, men sensor sa at det ikke gjorde noe fordi det kunne være glatt der også. Så for de som kjører opp i snøværet, kjør i den farten du føler du har kontroll.

     

    i et tettbygdstrøk var det kryss over 30 sone, dvs at fartsgrensa var 50, men jeg holdt meg alikevel 30 (egentlig fordi jeg faktisk trodde det var 30), men det fikk jeg også skryt for fordi det gikk mange fotgjengere på veien og det var lettere å holde vikeplikten naturlig uten å måtte bremse ned for enhver vei fra høyre. så se an situasjonen og kjør så forsvarlig du kan.

     

    husk ordentlig bue i tofelstrundkjøringer når du skal rett fram, slik at bilen til venstre også får plass i innerste felt.

     

    og jeg vil anbefale drøbak, de har veldig fine ruter!

     

    takk fo rmeg!

  9. Yo!

     

    Pga jobb, dame og skole til høsten så har jeg gitt opp kontoen min. Jeg har:

     

    70 Gnome mage:

    s1 stav, s2 skuldre og ring og resten er sesong 3, inkludert begge epic trinketene. Har også den lightning trinket som gjør dmg etter 3 crits. Dmg enchant på alt. 2-3k arena points, 40-50k honor. Vanlig flying mount med ca 500g.

     

    70 NE druid:

    fullt s1 og s3 offhand resto gear. ca 200g, vanlig mount. Husker ikke arena points eller honor.

     

    Hva er dette verdt? Dette skal selges etter som jeg er ferdig med WoW. Så det går til høyeste bud :) Kontoen er foreløpig utlånt til en kompis som farmer moonkin gear.

×
×
  • Opprett ny...