Gå til innhold

jonyb

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonyb

  1. Hei,

     

    Jeg søkte etter en lignente tråd, men fant ingen. Hvis den finnes så så gjerne i fra.

     

    Jeg har kjøpt en trådløs 360 controller samt en receiver. Kontrolleren fungerer fint i kontrollpanel i windows (jeg får kalibrert og testet), men den fungerer ikke i R6 Vegas eller i Godfather.

     

    Er det noen som har fått dette til å fungere eller er det bare slik at spillene ikke støtter 360 kontroller?

    8112673[/snapback]

     

    Har du prøve Pinnacle Game Profiler? Den bruker jeg, og da funker det meste så lenge du er villig til å jobbe litt med instillingene dine :)

     

    Her er link til siden deres: http://www.pinnaclegameprofiler.com/

     

    Den koster littegrann, men det er det verdt. Du får 30 dagers trial til å begynne med så du kan se om det funker først.

  2. Jeg har:

    Amd Athlon 64 x2 4600+

    2 GB Ram

    ATI Radeon X800 XT

     

    Fikk maskinen i går og har akkurat installert den.

    Har lagt inn den dual-core optimiser greia, men

    ellers ikke lagt inn noe mer... er det noe annet jeg

    burde gjøre med tanke på dual-core?

     

    Prøvde med ATI sine orginale drivere først, også

    Omega drivers etterpå. For meg så ser det ut som

    om omega drivers fungerer bedre, men har ikke

    målt fps.

     

    Akkurat nå, om jeg får henda i en no-cd patch, så tror

    jeg jammen meg at jeg kommer til å bruke den, for

    cd-en spinner og spinner... :-(

  3. Prøvd patch, nye drivere og lest på foruma til Gothic 3, der er det "smarteste" tipset å renske CPU kjøleren for støv... Om det er en loo-dot som sperrer min maskin fra å kjøre god FPS i Gothic 3, skal dere få maskina av meg.

    7068361[/snapback]

     

    LOL :!: Er det mulig? :dontgetit:

    Ja, disse hybelkaninene ass... de legger seg med godt tak rundt cpu-en og

    presset blir så stort at frameraten faller med ca. 75% :tease:

  4. Er helt klart noe spinnvilt galt med dette spillet, sitter på en overclocka E6600 og et GF7950GX2, 2GB Dominator ram, Physx kort og et X-Fi lydkort, 9.4k poeng i 3DMark06 lett, og her sitter jeg med 20 FPS i Gothic 3, tar jeg opp fakkel er det stopp for flere sekunder.

    7068275[/snapback]

     

    "bra" :ermm: å se at det ikke bare er meg. Selv om jeg sitter med en dårligere pc enn deg synes jeg at det går ganske mye dårligere enn forventet.

     

    Jeg har et 256 MB ATI Radeon X800 Pro (hvilket er det dårligste kortet de støtter omtrent), og tenkte at det kanskje var verdt å bytte ut ATI-driverene med Omega-drivers isteden. For meg så hjalp dette faktisk en del på hastigheten, men det er seriøst noen problemer ute og går med dette spillet. Om jeg skrur anti-aliasing av, på 4x eller 16x spiller ingen rolle. Det skjer absolutt ingen endring i bildekvaliteten. Spiller hakker dessuten tilnærmet like mye om jeg kjører alt på low eller high. Faktisk så virker det bedre på noen høyere innstillinger enn low :hmm:

  5. :hmm: Er vel ikke state of the arte lenger da?

    Tror nok at Gothic er ett krevende spill, så selv om CPU'en din/Skjermkortet ditt er støttet så kan det nok kreve nok til at det blir for mye for kortet... vet ikke

    7057550[/snapback]

     

    :hmm: And the mystery deepens... Ikke bare hakker det, men alle folk og masse av tingene rundt meg er sorte bokser... Det er def. et eller annet sw-problem med dette spillet. Har sjekket at de støtter skjermkortet mitt i det minste... må være en bug.

  6. Uææææææææææææææææ. Skuffskuffskuffskuff :(

     

    Gledestrålende :dribble: oppdaget jeg at Gothic III hadde landa i postkassa mi i dag, så jeg ørna lynkjapt inn på "kontoret" mitt, slang i plata og telte sekundene til take-off.

    Den gleden gikk fort over gitt. :cry:

     

    Jeg har ikke sett makan til hakking siden jeg så på norgesmesterskapet i matlaging. :no:

     

    Jeg har:

    AMD Athlon 64 3500 + - firmware oppdatert for kort tid siden

    ATI Radeon X800 PRO 256 MB - m/nyeste drivere

    1024 MB RAM

    SB AUDIGY 4 - m/nyeste drivere

    Win XP SP2

     

    Just nu så står alt på det absolutt laveste og jeg har til og med skrudd av musikk og ambience, men det er klin umulig å få det til å slutte å hakke. :hrm:

     

    Jeg har spill som Prince of Persia: Two Thrones, Battlefield 2 og Fable: The Lost Chapters som jeg alle kjører på meget høy kvalitet uten nevneverdige problemer.

     

    Noen andre som opplever dette?

  7. Det fulgte med et program som heter Omniguardian sammen med maskinen min. Prøvde å installere og kjøre det nå, og får "alarm" bak den ene kolonnen der du ser strømtilførsel. Der det skal være 15V er det visst 13,4V hos meg. Hva betyr det egentlig?? :hmm: Kan dette ha noe med at maskinen min ikke vil boote skikkelig annenhver gang jeg prøver å starte den?

  8. På den gamle maskinen min fikk jeg plutselig dette problemet. Det viste seg å være defekt ram. Maskinen funka helt bra i Windows når jeg brukte Word og sånn. Det var først når jeg kjørte spill at det skar seg. lasta ned en sånn memtest som viste at det var feil, kontakta butikken og fikk ny ram. Nå funker'n som ei klokke igjen :)

  9. Hei, jeg sliter med at den ene pcn min får blåskjerm når jeg putter inn nettverkskabel. Dette skjer ikke hver gang men noen ganger... Når det først går bra så klarer jeg ikke og dele filer mellom de to maskinene mine. Jeg har kjørt veiviser for nettverk etc, men får bare beskjed om at jeg ikke har tillgang til den andre pcn. Jeg velger og dele koblinga på begge maskinene og har ikke på brannmur.

    Noen som har peiling?

    6437504[/snapback]

    Jeg hadde problem med dette på laptopen min... Det fungerte helt fint inntil en vakker dag hvor det plutselig skar seg. Fant ingen konflikter eller noe. Jeg fikset det ved å installere nettverksdriverene på nytt.

  10. Jeg kjøpte meg nettopp denne skjermen, og må si at jeg er veldig fornøyd. Jeg er ikke noe stort teknisk geni, men vi har Syncmaster 940B, 913V, 910t, 213T og Dell Ultrasharp på jobben her, og jeg synes personlig at 204B er den beste av de.

     

    Jeg var litt skeptisk til å bytte ut CRT-skjermen min med LCD, da jeg er ganske spillentusiast og måtte naturligvis teste den grundig på spill, og har ingenting å utsette på skjermen i forhold til min gamle CRT. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...