Gå til innhold

Doz

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doz

  1. Er kanonfornøyd med telefonene, men har et spørsmål ang. quickoffice programvaren.

    Hvordan kommer man seg inn i editeringsmodus?

    For meg virker det litt tilfeldig om jeg kommer inn i visnings- eller editeringsmodus.

    Noen som vet?

    9368423[/snapback]

     

    Sjekka litt mer her nå.

    Ser ut til at når jeg åpner et dokument inne fra quickoffice fungerer redigeringen fint, men dersom jeg lager meg en snarvei direkte til et dokument åpnes dette bare i visningsmodus.

    Er veldig interessert i å kunne redigere dokumenter åpnet fra en snarvei og slippe å gå veien innom quickoffice.

  2. Hvis du tror dette handler om SE vs Nokia er du helt på villspor. Dette handler om amobils inkosekvente måte å synse seg frem til et resultat som blir smørt ut over VG med anbefales eller ikke anbefales-stempel. Og hva tror du reklameverdien i et sånt oppslag er? Og da blir et resultat basert på synsing fra en som ikke engang gidder å lese instruksjonsboka, helt på viddene. Men for Nokia-fan-boys er jo dette et paradis. For jeg tipper at de aller fleste i amobils redaksjon bærer rundt på en Nokia i lommen, og da kan du jo selv tenke deg til hvilket resultat som blir synset frem neste gang vedkommende tester en Nokia eller en konkkurrent.

    9248420[/snapback]

     

    Hvem som er mest på villspor tror jeg det er delte meninger om her inne. Du er selvfølgelig i din fulle rett til å skrive det du måtte ønske.

    Problemet er dels måten du ytrer deg på, og dels at du lirer av deg det samme igjen og igjen og igjen i denne tråden.

  3. Er gammel Ericsson/SonyEricsson-mann. Selvsagt skulle jeg ønske at hver eneste modell som ruller ut fra SE fabrikken fikk sju på terningen i alt fra Lofot-posten til mobilgeek.com, såpass entusiast må jeg innrømme at jeg er.

    Likevel har jeg med tiden funnet ut at terningkast betyr forsvinnende lite for mitt eget valg av telefon.

    Etter å ha lest hele testen på Amobil, fikk jeg så mye og så god informasjon at jeg var sikker på at P1i var telefonen for meg. Mao. de negative sidene er uvesentlige for min bruk av telefonen.

    Dersom noen er så dumme at de ikke leser testen og kun handler telefon ut fra et terningkast, ja da får de ha lykke til på ferden.

     

    Vil til slutt si jeg er imponert over hvor saklig audunms klarer å være i denne tråden, i motsetning til enkelte andre debatanter som viser et utrolig lavt nivå. Snakk om å ha hakk i plata... :roll:

  4. Har hatt P180 en god stund nå, og må si jeg er kanonfornøyd. Men som med alt annet må man yte litt for å få et optimalt resultat.

     

    - Du kan ikke forvente å få en støyfri pc bare med å få nytt kabinett til de gamle skramle-komponentene dine.

     

    - Sørg for å ha en PSU med lange nok kabler. Mitt Seasoninc s12 500W er helt ok

    utenom eatx kontakten som jeg egentlig hadde planer om å trekke under asus p5b mb-et mitt. kontakten er så langt oppe i kanten på dette hovedkortet at jeg måtte dandere kabelen på oversiden av hovedkortet, men det ble helt ok til slutt.

     

    - Bytt ut viftene om du går for det stilleste opplegget. Jeg har 3 stk noctua vifter. Antec viftene er ok, men heller ikke mer.

     

    - Legg litt arbeid i kabelføringen. Litt mer jobb å få til dette i P180-en, men da sørger du for bedre luftstrøm og et penere resultat.

     

    Problemene med vridde dører og annet småplukk gjalt tidlige revisjoner. Disse tror jeg ikke finnes i handel lenger.

    For min egen del ser jeg ingenting som frister med p182 i forhold til p180. Annen lakkering og viftestyring er uinterressant da jeg hater flashy kabinetter og ordner viftestyringen på annet vis. Mitt helsorte 180 er perfekt anonymt og jeg kjører all viftestyring med min elskede T-balancer.

     

    Ellers er forumet på silentpcreview plassen for modding og info for alt som har med disse Antec kabinettene å gjøre.

  5. Mobil IP-telefoni vil kunne være løsningen for alle oss som fortsatt sliter med lokalt dårlige mobilforhold.

    6939355[/snapback]

    Mener du dårlig mobilforhold hjemme (innendørs)?

    6939633[/snapback]

     

    Ja, mobilen ringer kun om den ligger i en spesiell stilling i et spesielt vindu (å føre en samtale derimot, nei det er umulig) :cry:

  6. Helt enig med artikkelforfatteren at å spille gamle Settlers på splitscreen sammen med en kompis mot pcen var helt unikt. Kanskje er det min beste spillopplevelse noen sinne, og jeg har spilt myyye.

    Synd ikke Funatics (eller andre spillprodusenter for den del) har skjønt hvor utrolig bra denne multiplayervarianten er.

    Alltid skal man i multiplayer spille mot hverandre og ikke samarbeide....

    I de få spillene som finnes med coop-multiplayer kan man samarbeide, men da med hver sitt samfunn eller hver sin styrke.

  7. Sitter på et forholdsvis uoversiktlig og stort nettverk med domenepålogging. Dette har mange koblingspunkter på litt avgjemte steder. Hvordan kan jeg forhindre at noen uvedkommende kobler seg til (med kabel) får dhcp-adresse og setter i gang med uhumskheter? På et trådløstnett er jo dette enkelt å forhindre, men hva med et kablet nett?

  8. Kjøpte Koss SB45 for noen uker siden og må bare si at jeg ikke kan anbefale dette headsettet. Til å være et lukket headset med mic er jo ikke prisen ille, men lyden er ikke verd portoen en gang! Dette gir begrepet "bokslyd" en ny dimensjon.

    Med dårlig samvittighet i flere dager etterpå, fikk jeg pusha Kossene på en stakkar for en slikk og ingenting. Så begynte jakten på nytt headset nok en gang. Etter å ha testa modeller som Sennheiser PC150, Plantronics audio90 og mange flere, falt likevel valget på en Beyerdynamic DT234 etter å ha lest gode omtaler av denne her på forumet. Beyeren var nok litt i overkant av det jeg hadde tenkt å betale for hørelurer til pc bruk, men wow for et fantastisk headset. Dette headsettet kjører ringer rundt alt jeg har testa av headset under tusenlappen. Det er meget behagelig på, solid bygget og har bedre lyd enn selv det beste lydkort fortjener.

    Anbefales på det varmeste!

×
×
  • Opprett ny...