Gå til innhold

dingoen

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dingoen

  1. har installert alt etter wikien client installeres uten problemer men virker som den ikke er installert da jeg skulle fått opp nytt vindu under my tv :(

     

    ChristianW : Jeg har 2 kort, men må jeg da splitte signalet mitt for å få 2 signaler inn i pcen? :)Virker jo mest logisk. Når det gjelder opptak fra samme mux så er ikke det noe problem da jeg har bestillt 1 ekstra dobbel cam modul. Har en dobbel og en enkel nå. tenkte å få tvserver slik at jeg kan ta opp og se det jeg vil etterhvert :)

  2. hei igjen :) Jeg har nå en perfect mediaportal installert her og da må man jo kunne begi seg ut på nye eventyr, så jeg prøvde å få inn tvserver slik at jeg kan ta opp på en kanal og se en annen ettersom det ble noe kluss med timeshift og en halv torpedo som ble tatt opp i dag og fruen ble irritert over ikke å få med seg slutten på åndenes makt, vel nok om det!

     

    Alt ser ut som det har gått glirende. Har fått installert alt (tror jeg) Har scannet inn kanaler i tvserver opsett og gjort det som skal gjøres, men når jeg starter mediaportal og my tv for å skrive inn ip så får jeg bare opp at ingen tuner er installert. har prøvd å restarte tvservice uten heller. virker nesten som om mediaportal client ikke er blitt installert??

     

    NOen som har forklaring på hvor feilen ligger? :)

  3. Hei og takkf for fin post. Har lest denne og flere poster for å ha litt kunnskap når jeg setter i gang.

     

    Jeg hadde kabeltv før og hadde en fantastisk htpc box. Så fikk jeg parabol og fikk vite at man ikke kunne ha tvkort og mediacenter så jeg kjøpte en dreambox. Senere fant jeg jo ut at folk har flotte ting oppe og gå med Technotrend så jeg bestillte et technotrend S2-3200 HDTV-S2 samt et moddet med dobbel ci slot sak, en ekstra ci, t-rex 4,1 incl firecrypt cam og loaderkort.

     

    Dette kom på døren i dag men jeg rakk ikke postkontoret for å hente cas3 programmeren jeg har bestillt.

     

    Med et canal digital kort, burde jeg da ikke kunne bruke en umodifisert T-REX 4.1 CAM for å få inn kanaler som nrk1 osv? disse vises med en hengelås på hos meg og jeg finner bare visjon norge osv.

     

    må jeg sette opp noe mer for å bruke enkel encryption sak slik at jeg ikke bare får inn fta kanaler?

     

    Håper noen kan svare på dette :)

  4. På slutten av 80-tallet bruke vi et vaskemiddel som het Swipe (eller noe sånt). Det kunne vi sprute på all slags elektronikk uten å ødelegge noe. Vi sprutet massevis på tastaturet, gnidde med papir og blåste med trykkluft på boks. Alt ble gullende rent.

     

    Er det noen her som husker Swipe? (Eller 80-tallet i det hele tatt? ;) )

     

    Vet ikke hvor det ble av Swipe. Lurer på om det var basert på silikon og således elektrisk isolerende.

     

    Nå for tiden tar jeg litt vann og salo på en papirfille og vrir ut meste parten av vannet før jeg gnir forsiktig på en tast om gangen. Etterpå har jeg masse rart på skjermen:

     

    qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    husker jeg sølte asina i tastaturet mitt da jeg var uhm.. jah.. 12 - 13 år. dvs i 92 eller noe slikt.. Pappa skulle ordne opp i dette og vaska med en boks elektrisk rens han hadde.. electra-clean.. Problemet var at han tok noe som het lectra clean istedenfor som viste seg å være en syk syk lim. Det resulterte i at tastaturet etset opp og inn i en rar liten plastikk ball. Fungerte fint ettersom han da kjøpte nytt tastatur til meg.

     

    Nå finner jeg ikke lectra clean noe sted (for det fungerte meget bra) så nå bruker jeg trykkluft på boks ( kjøpt på clas ohlson) fungerer fint hvis det gjøres med jevne mellomrom.. tar da også inni pcn i samme slengen :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...