Gå til innhold

Satyra

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Satyra

  1. *tidligere lagt ut på selve Desire-tråden også, men legger den hit og*

     

    Hei, har nettopp rootet min Desire og lagt inn ny ROM (cm7). Min Desire har hatt 3-4runder på verksted, der hovedkort og div har blitt bytta flere ganger. Etter første rep, la jeg tidlig merke til at kameraet ikke var som før- dårligere/fargeforstyrrelser. Uklare bilder, streker som ligner på flimmer leker seg på skjermen da jeg skal ta bilde og da bildet er tatt..

     

    Ingenting å gjøre med dette altså, så det er greit fått igjen på garantien osv.. MEN.

     

    Med 2.3 og CM7 virka det mye bedre? Ingen striper og uklarheter... Har jo prøvd andre kamera-apps uten at det har hjulpet noe med 2.2. Bruker 2.2 igjen nå, så merker jo tydelig forskjell.. Hvordan er det mulig?

     

    :hmm:

     

     

    ..og hvorfor er jeg på 2.2 normal back-up igjen? Jo, fordi jeg reiser bort i helga, og synes hele 2.3 var et stort kaos på Desire'n min, så må få ordnet opp i rotet før jeg kan bli nøyd med det. ;-)

  2. Hei, har nettopp rootet min Desire og lagt inn ny ROM (cm7). Min Desire har hatt 3-4runder på verksted, der hovedkort og div har blitt bytta flere ganger. Etter første rep, la jeg tidlig merke til at kameraet ikke var som før- dårligere/fargeforstyrrelser. Uklare bilder, streker som ligner på flimmer leker seg på skjermen da jeg skal ta bilde og da bildet er tatt..

     

    Ingenting å gjøre med dette altså, så det er greit fått igjen på garantien osv.. MEN.

     

    Med 2.3 og CM7 virka det mye bedre? Ingen striper og uklarheter... Har jo prøvd andre kamera-apps uten at det har hjulpet noe med 2.2. Bruker 2.2 igjen nå, så merker jo tydelig forskjell.. Hvordan er det mulig?

     

    :hmm:

     

     

    ..og hvorfor er jeg på 2.2 normal back-up igjen? Jo, fordi jeg reiser bort i helga, og synes hele 2.3 var et stort kaos på Desire'n min, så må få ordnet opp i rotet før jeg kan bli nøyd med det. ;-) :w00t:

  3. Er delte meninger om CM7. Hos noen fungerer den kjempefint, hos meg var den så ustabil at jeg ikke orket det.

     

    Jeg er HELT fersk innenfor det her.. Var bare et tips jeg fikk da jeg spurte på facebook om jeg sku installere 2.3 eller ikke. Da jeg fikk kommentaren om at jeg burde roote med CM7 istedet slik at alt ble enda bedre ;-)

     

     

    - Så hva mener du da du sier "ustabil" ? :)

     

    //Hannejinta

  4. Fatter egentlig ikke hvordan folk holder telefonen inntil øret når de prate som gjør at de legger på.. Har selv prøvd å provsere dette frem uten noe godt resultet

     

    hehe, samme her. Har prøvd å fremprovosere det for å skjønne problemet, men ikke f... om jeg får det til :thumbdown:

     

    Ser noen erfarer lagg også på N8, har også opplevd lite av det. Eneste jeg har merker er att når man trykker "vis eldre meldinger" i SMS loggen, bruker den litt tid før den reagerer...

    Ellers har min N8 vært helt super.

     

    Virker som eventuelle problemer varierer fra enhet til enhet :hmm:

     

    Eneste jeg har å utsette på N8 er formatstøtten for video, den er utrolig dårlig...

     

    Ja, antall bugs man erfarer varierer veldig.

    Men det kommer jo også av hvilke themes man bruker, antall programmer som er installert.

    Måtte vel ta en softformat på min telefon 2-3 ganger før jeg ble fornøyd, og siden da har jeg hatt veldig lite bugs.. Så virker som om det forandrer seg litt liksom.

    Men gleder meg til ny FW kommer ut :) Håper for Nokia sin del at mye er rettet opp.

    finnes det ikke noe qwerty i portrettmodus for n8? blir gal av å bruke T9 i portrettmodus :)

    kan det være så vanskelig å få til? har hatt det på alle andre touch tlf mine, dog ikke nokia sine. (n900 og n8)

     

    Skal visst komme i neste firmware sammen med ny browser. Så en videosnutt av det på mynokiablog.com for noen dager siden

    ok. håper det blir i år. :)

     

    Feb 2011, tidligst er datoen som er satt. ;)

  5. samt den bagatellglippen som gjør at man legger på/sette på vent med kinnet.

     

    Bagatellglipp? Kom å lån N97'en min du så kan vi se om du kaller det en glipp fortsatt. Nok en feil de ikke har greid å utbedre i sitt "splitter nye" OS. :new_woot:

     

    He he, løser seg lett ved at man tar på tastelåsen da.. ;)

    Men igjen - utålmodig.

     

    Og til dere som ikke skjønner hvordan vi gjør det - slutt å heng dere opp i det, for det skjer faktisk mange av oss! Ha ha ;- )

    Vær glad det ikke skjer dere.. Hi hi :cool:

     

    Neida, om du støtter mobilen til kinnet (?) eller noe slik, da skjer det lett.. Men jeg byttet øre, og da fungerte det bedre. Sensoren sku vært plassert midt på, ikke på en av sidene.

  6. Ja takk og pris for det.. Vil ikke ha Android eller IOS lignende system.. fungerer veldig bra slik det er.. bare de får bort barnesykdommene :)

    Jeg kommer til å gå til Android ja, men om det blir noen suksess etter 10 magre Nokja år skal være usagt.

     

    Jeg er dessverre redd overgangen kan bli brutal, men er faktisk møkk lei av barnesykdommer som tross alt har blitt kroniske lidelser som går igjen uavhengig av modell...

     

    Jeg tror kort og godt at Nokias problem ikke nødvendigvis er mobilen, men Symbian.

     

    De baserer hele sin eksistens på noe som tross alt er et gammelt lappeteppe. Bygd opp fra grunnan.. ja saklig... de har jo sittet å sett på N95 modellen sin og nok en gang glemt at verden faktisk har kommet seg videre...

     

    Men for all del... Kan være de har kvittet seg med de mest irriterende N95 faktene nå.. Jeg håper det for deres del... Jeg er bare ferdig med Symbian, på tide og se fremmover rett og slett.

     

    Jeg gikk fra Android og til Symbian, og den overgangen ble stor. Dessverre var det noen enkelte ting som irriterte meg såpass, at jeg i går solgte min Nokia N8 og er tilbake til min Htc Desire.

    Nokia er en super mobil, det nekter jeg ikke på. Men småtteri gjorde at jeg valgte dette.. Som at enkelte sider ikke kunne vises pga at de har høyere flash-støtte enn hva n8 hadde, skriver du en lang melding, i høyt tempo begynner teksten å lagge, samt den bagatellglippen som gjør at man legger på/sette på vent med kinnet.

     

    Mangler også en del applikasjoner, som at Chess nå skal lage app, men som kun støttes av Iphone/Androidmobiler.

     

    Dette er helt klart noe som bli bedre med tida, men jeg endte opp med å selge den pga at jeg er utålmodig:) Kanskje ender jeg opp med Nokia til sommern igjen, da har det nok skjedd forbedringer tenker jeg :w00t:

  7. Til dere som har klart det samme som med; nemlig å slette youtube app'n som følger med mobilen. Ikke at det er noen spesiell app, men uansett.

     

    "YouTube applikasjonen som ligger i telefonen når en kjøper den følger med selve programvaren til telefonen, og siden denne applikasjonen ikke ligger for nedlastning p Ovi Store, vil jeg derfor anbefale deg å reinstallere telefonens programvare via Ovi Suite.

     

    Ovi Suite kan du laste ned her:

    http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-ovi-suite/compatibility-and-download

    Når telefonen er koblet til Ovi Suite, trykker du på Verktøy, Programvareoppdateringer. Du kan da velge å reinstallere telefonens programvare."

     

    Noen som har løst hvordan man kan spille av i høy kvalitet + å få sett videoklipp på andre sider via nettleseren? Evt å logge seg inn på "Chess"..

    Edit: Dette hjalp ikke hos meg.

  8. Noen som har prøvd å logge seg inn på Chess via telefonen? Og da tenker jeg på via standard nettleseren.. Jeg kommer bare til den hvite loadingscreenen etter at jeg har tastet inn tlfnr og pw + at jeg har godtatt at Chess ikke har gyldig sertifisering ett eller anna men at jeg godtar det kontinuerlig... Strange

     

    Har også opplevd at flere sider ikke fungerer.. Som å se på et filmklipp. Kommer at det mangler flash tror jeg det er(ser det på tegnet som kommer opp at det er det).. Har også skjedd med Opera. :thumbdown: Må dette lastes ned kanskje??

     

    Ser frem til ny nettleser, en gang i tiden ;P

     

     

    **Kremt! Klarte også å slette feil app i "installerte programmer". Fjerna liksågreit Youtube jeg! Øh, borte for alltid den da sikkert? Lastet ned fra Top Apps, men det var ikke den samme.. :) Kløna!

     

    Og, hvorfor får man egentlig ikke spilt av youtubeklippene i høy kvalitet?

    Regner med dette har samme årsak som det jeg nevnte over her? Klarer jo ikke å spille av klippene..

  9. Når jeg kjører det i Opengl ser snarveien min til wow slik ut:

    post-62564-1288450897,4638_thumb.jpg

     

    Det du ligger merke til er f.eks at grafikken på vannet blir slik som den var før patchen, samt en del andre effekter.

     

    Jepp, slik ser min ut nå også! Har ikke fått testet noe særlig, men det blir vel tid til det i morra. Håper dette hjalp =)

     

    Har ikke klikka enda, så kan være dette faktisk hjalp! Supert, tusen takk! :)

    Men du, opplever også plutselig en maaajor sound lag! Spes i instancer... Søkte på det, og det er ikke bare meg! He he.. Har du tips der også eller?

     

    :) :)

     

    På options har du en meny som heter Sound and Voice: På hardware stiller du sound channels ned, og på playback stiller du sound quality ned.Om du får lag i lyden f.eks om det er mye lyder som skjer samtidig kan det tyde på at lydkortet/prosessoren din ikke takler det. Datamaskinen din er bare rett over minstekravet på spillet for Wotlk, nå som cataclysm kommer tror jeg desverre du kan få en del problemer. Blizzard har oppdatert textures og fikset på mye i cataclysm, stormwind f.eks er ca like krevende som dalarn er nå.

     

    Ja, kan jo være det - men går veldig fint i sw ;)hehe.

    Men holder på å bygge ny, så det er ikke et problem i grunn. Leste bare på nett at mange hadde det problemet, selv med supre maskiner..

  10. Når jeg kjører det i Opengl ser snarveien min til wow slik ut:

    post-62564-1288450897,4638_thumb.jpg

     

    Det du ligger merke til er f.eks at grafikken på vannet blir slik som den var før patchen, samt en del andre effekter.

     

    Jepp, slik ser min ut nå også! Har ikke fått testet noe særlig, men det blir vel tid til det i morra. Håper dette hjalp =)

     

    Har ikke klikka enda, så kan være dette faktisk hjalp! Supert, tusen takk! :)

    Men du, opplever også plutselig en maaajor sound lag! Spes i instancer... Søkte på det, og det er ikke bare meg! He he.. Har du tips der også eller?

     

    :) :)

  11. Jeg tror muligens den nyeste patchen i WoW som indeholder en del grafiske oppdateringer kommer i komplikasjon med driverene eller kortet ditt.

     

    Har du prøvd å kjøre spillet i OpenGL?

     

    Om du redigerer snarveien din til å starte world of warcraft til å bli slik:

    "C:\Program Files\World of Warcraft\Launcher.exe" -opengl

     

    Er ikke nødvendigvis helt lik hos deg, men så lenge du får -opengl på slutten slik som vist over.

     

    Da skifter du på en måte "kommunikasjonsmetoden" til skjermkortet ditt.

     

    Okej, tusen takk! Det skal jeg prøve : )

    Skjønner nok ikke så mye av hva jeg gjør, men skal da klare å redigere til det du skrev her. He he. Godt det er noen som dere der ute som kan hjelpe slike som meg.. Ha ha :w00t:

     

    Så om det er som du sier, må jeg bare skaffe nytt kort da eller fungerer det bare ve at jeg endret snarveien til launchern?

    *Gir tilbakemelding så fort jeg har testet litt.

     

    Kortet ditt støtter nok opengl, så den delen skal gå greit. Jeg kan lite om WOW som sagt, så jeg vet ikke hvordan du kjører det i opengl, men gitt posten til han over så vil jeg tro at det skal holde å bare endre snarveien som han beskriver.

     

    Anngående å få byttet kort når det bare lager problemer i ett spesifikt spill så vil det nok være ganske mye opp til hvem som behandler saken. Noen er veldig strikse på det, og andre bedrifter tester lite eller ikke i det hele tatt i noen tilfeller. I unsett tilfelle bør du da fortelle alt av informasjon up-front til de du skal returnere kortet til. Om de fremdles er enige at du har krav på nytt kort etter at de er klar over at du kun klarer å fremprovosere feilen under veldig spesifikke forhold så er det jo bare å kjøre på...

     

    Jeg tror som sagt ikke det er noe egentlig galt med kortet i dette tilfellet - men det er fullt mulig at en annen kortvariant ikke vil ha problemet. Kortet også såpass gammel at dersom de faktisk er villig til å gi deg nytt kort etter du har oppgitt all den relevante informasjonen om problemet så får du med all sansynighet tilbake et erstatningskort som er en del bedre (fordi kortet ditt er så gammelt at det neppe selges lengreav de fleste forretninger).

     

    Sånn dette hadde det bare vært til fordel for deg - men jeg ville altså ikke bare sendt den inn med en generell beskrivelse om at kortet er defekt og håpet på at de ikke sjekker det eller finner en feil på det når du ikke klarer å fremprovosere feilen i andre applikasjoner selv. Da står du i risiko som du selv sier for å betale behandlingsgebyr som koster like mye som kortet for "ingenting". Har du derimot avtale med dem etter å ha forklart dem alt du vet så er jo derimot risikoen for at du senere blir avvist retur veldig liten. Best å være ærlig med andre ord :)

     

    -Stigma

     

    He he, er nettopp derfor jeg ikke har sendt det inn enda, for ingen av testene keg har kjørt over lengre tid slår ut. Og da skjønner selv jeg, at om de bruker denne testignen selv, vil det ikke dukke opp en feil. Skal nevne dette i mail til dem, så se hva dem svarer. Men i denne omgangen skal jeg teste ut med -opengl. :)

    Om det bare var å tilføye det bak, har jeg gjort det nå. Så får vi se!

     

    Kortet har gått ut ja, så jeg sku få pengene tilbake isåfall.

  12. Jeg tror muligens den nyeste patchen i WoW som indeholder en del grafiske oppdateringer kommer i komplikasjon med driverene eller kortet ditt.

     

    Har du prøvd å kjøre spillet i OpenGL?

     

    Om du redigerer snarveien din til å starte world of warcraft til å bli slik:

    "C:\Program Files\World of Warcraft\Launcher.exe" -opengl

     

    Er ikke nødvendigvis helt lik hos deg, men så lenge du får -opengl på slutten slik som vist over.

     

    Da skifter du på en måte "kommunikasjonsmetoden" til skjermkortet ditt.

     

    Okej, tusen takk! Det skal jeg prøve : )

    Skjønner nok ikke så mye av hva jeg gjør, men skal da klare å redigere til det du skrev her. He he. Godt det er noen som dere der ute som kan hjelpe slike som meg.. Ha ha :w00t:

     

    Så om det er som du sier, må jeg bare skaffe nytt kort da eller fungerer det bare ve at jeg endret snarveien til launchern?

    *Gir tilbakemelding så fort jeg har testet litt.

  13. Min lenke

     

    Og her er samme ting..

    Alt tab fungerte hos meg i dag og, bare jeg kom meg ut av wow, og inn igjen var det borte. Følger noen av linkene, så får jeg se om jeg kommer frem til noe!

     

    Leste og noen steder at stresstester fungerer, men at i enkelte spill klikker det. Og der fikk noen nye kort av forhandler, fordi det var feil på kortet. Men det kan jo være litt random så klart.

     

    ...hadde jeg bare ikke vært født med en trang til å finne ut av alt som ikke fungerer som det skal!! :hmm::whistle:

×
×
  • Opprett ny...