Gå til innhold

xcase

Medlemmer
  • Innlegg

    225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xcase

  1. Hei.

     

    Har en Audi 80 2.0 B4 92".

     

    Opplever "klikkelyder" som kommer fra (føles i vertfall slik) fra høyre side framme når jeg sitter i cupeen. Er mer eller mindre vilkårelig når dem kommer.

     

    Men det mest irriterende er at ved hvert "klikk" øker turtallet litt. En gang når jeg var utenfor bilen ruste bilen no så sinnsykt uten at noen var inn i. Begynner å bli litt bekymra for hva som kan være feil..

     

    Har testa å skifte tennplugger og tennpluggkabler uten at dette hjalp. Rotor og Fordelerlokk er også skiftet.

     

    Noen tips/ideer?

     

    mvh

    Frank

  2. Ok, her er dealen.. skal kjøpe nytt annlegg. dvs. 1 stk reciever og 2 stk gulvhøytalere. Kan gjerne være surroundreciever, har høytalere liggende som jeg kan bruke til bakhøytalere o.l. om det blir aktuelt. Men anyway, 1 stk reciever og 2 stk høytalere er det jeg skal ha.

     

    noen som har noe å anbefale for 5-6 lapper?

     

    har studert på cerwin vega v12-f høytalere o.l. er dette høytalere med trøkk? og hvilken reciever bør jeg ha for å drive dette?

     

    jeg skal ha et annlegg som spiller høyt. da helst så høyt at jeg kan skape nabokrangler om ønskelig. trenger ikke kjempe-lyd-kvalitet ved høy spilling, grunnet at om jeg vil kose meg med musikk, spiller jeg ikke høyt uansett.

     

    tips mottas med klem :love:

  3. en figur ut skjært ut i plexi. virket for meg selv at folk kunne for stå det selv. men vi er jo ikke tanke lesere ;)

    skjønte det..

     

    det jeg tenkte på var om det skulle være en figur skjært ut i plexi, lage et hull forma som en figur og ha plexi der, eller om han skal legge flere lag plexi med diverse lys/farger and so on..

  4. Virker jo logisk at 10cm lyser mindre enn 30cm, 30cm vil jo spres mer.. Men det er jo billigere med korte enn lange, så prismessig om de lyser likt ville jeg valgt 10cm..

    Men er det lik kvalitet på merkene? Posta om det her, men fikk ikke svar. Vil ikke kjøpe der det er rimeligst viss de ikke holder mål.

    vel.. på microplex selger dem 10, 20 og 30cm for 49kr.. ergo ingen prisforskjell.. dem yter bra alle sammen.. (sunbeam)

×
×
  • Opprett ny...