Gå til innhold

kalg

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kalg

  1. Vet ikke om det samme fungerer som hvis du har en printer som har innebygd WiFi, men det jeg gjorde når den ene pcen nektet å installere drivere fra hjemmeside og CD var å åpne WordPad (Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> WordPad) og så trykke på Print/Skriv Ut. I WordPad får du muligheten å velge "Legg til skriver" der du velger hvilken skriver du skal bruke. Velg deretter nettverksskriver og se om du finner printeren. Hvis du finner den så får du deretter en liste over produsenter og når du velger en produsent får du en liste over skrivere. Hvis akkurat din skriver ikke er i listen så går det ofte å velge en som er nesten det samme (Jeg bruker driver til Brother 7840 selv om det er en 7860 skriver og det funker utmerket).

     

    Her får jeg opp samme feilmelding som i første post

  2. Hp sine drivere ligger i win 7, printeren fungerer når jeg kobler den rett til maskinen. Selv om jeg har gjort dette, klarer ikke win7 å finne driverene når printeren er koblet til nettverket.

     

    Jeg får heller ikke ligge til flere drivere på serveren, da finner den ikke filer som ligger på win xp cd

  3. Jeg har akkuratt installert windows 7 x64 på min nye pc. På den forrige pcen printet jeg via serveren min (XP PRO). Den forrige pcen hadde også windows 7 (x86). Det jeg har gjort før, er bare å dobbelklikke på printeren i nettverket, så ordner windows resten selv. Det fungerer ikke nå, se vedlagt feilmelding. HP leverer ikke drivere til win7 da disse er integrert i operativsystemet.

     

    Når jeg kobler printeren direkte i pcen fungerer alt helt fint, drivere installeres automatisk.

     

    Printeren er en HP Deskjet 5655.

     

    Håper på konstruktive tilbakemeldinger

     

     

     

    Til admin, flytt gjerne tråden min om den er feilpostet. Jeg fant ingen kategorier om printere

    post-71442-0-08964600-1325280170_thumb.png

  4. Jeg har problemer med å oppnå kontakt mellom mitt Sony Bravia w5500 og min stuepc med et MSI KA780G HK, som jeg kjører via HDMI, via hovedkortet.

     

    Hvis jeg velger HDMI 1 på tv skjer det ingenting. Når jeg drar ut hdmi kabelen på hovedkortet og setter den inn igjen, kommer bildet.

     

    Hvis jeg skifter tilbake til tuner (hdmi 2) og tilbake til pc (hdmi 1) får jeg ikke bilde. Jeg må da dra ut HDMI på pc og sette den inn igjen for å få bilde.

     

    Er dette en innstilligs feil på tv eller pc? Hardware problem?

     

    Har prøvd å bytte innganger på tv, overgang fra DVI-HDMI, revet meg i håret... osv...

     

    Noen som kan komme med inspill? Bare du har en idè blir jeg glad...

  5. Jeg har blitt presantert for et merkelig problem. Når jeg prøver å boote mitt gamle A8N-Sli Premium hovedkort skjer det ingenting. Når jeg "jumpstarter" PSUen og kobler til hovedkortet etterpå booter det. Slik virker det helt flott helt til jeg slår av strømmen, da må jeg "jumpstarte" igjen før jeg får bootet. Har prøvd med 3 forskjellige strømforsyninger nå, samme problem.

     

    Noen som har ideer?

     

    Jeg har konkludert med at Hiper psu har krevet enda et offer

     

    Slettes

  6. Hadde jeg vert deg, hadde jeg snakket med Komplett/Netshop/PS og fått de til å komponere en stille maskin til deg. Da er du rimelig sikker på å få et bra produkt ut i fra dine ønsker. Jeg har ikke noe problem med å anbefale deg komponenter, men jeg har ingen erfaring med å bygge pcer som ikke bråker "litt". Noe viftestøy blir det uansett. Det er bedre du tar kontakt med de som selger utstyret i stedet for at noen sitter å synser.

     

    Når det gjelder programvare har jeg gode erfaringer med Mediaportal, parret med K-lite kodek pack. Denne spiller av det meste du hiver på den. Hvordan det går med Mediaportal og Cdon filmstreaming vet jeg ikke.

     

    Trådløs mus og tastatur er ikke noe problem å koble på. En fjernkontroll er absolutt å anbefale, jeg har selv Micro$oft MCE fjernkontroll og tastatur. Disse er for meg det ultimate "kontrollredskapet" for min stuepc, da jeg ikke liker "løsmus" liggende å slenge på bordet. Jeg vil anta at en vanlig mus vil være bedre i ditt oppsett.

     

    Du sier ikke noe om størrelse og utseende til oppsettet, så en har ikke mye å gå etter.

     

    Håper dette hjalp deg noe

  7. Jeg har et 7800GTS 256mb kort liggende. Kan dette brukes til folding? er det noe vits?

     

    Jeg har også opplevd problemer med mitt 3850. Jeg får ikke opp "display", men får opp melding om at programmet må avsluttes. Noen ideer?

     

    "Display" er vel vieweren, den behøver du strengt tatt ikke. Folder klienten normalt om du ikke prøver å få vieweren opp?

     

    Det ser ut som den folder normalt. Gpu ligger med 50-80% belastning. Får bare vente og se.

  8. Bestilte ein ekstern harddisk og to dager etter på fikk eg melding fra schenker om at den kunne hentes eller det kunne avtales levering. Eg ble litt irritert over at den ikkje ble sendt med posten.

     

    Hva er mer genialt enn å få pakken levert på logestikken til jobben, for så å hente den på vei hjem?

     

    Jeg personlig ser ikke problemet. Poste har jeg ikke noe til overs for, spessielt når de har sommertid og omtrent stenger før de har åpnet

×
×
  • Opprett ny...