Gå til innhold

Equilibrium

Medlemmer
  • Innlegg

    639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Equilibrium

  1. Hei!

     

    Jeg eier 1/3 av en leilighet fordelt likt mellom meg, bror og søster. Nå ønsker jeg å selge for å frigi midler til kjøp av egen bolig. Søsteren min vil beholde leiligheten, og vi har blitt enige i at hun skal kjøpe meg ut. Vi har fått en verdivurdering av leiligheten og blitt enige om salgssum.

     

    MEN - Hun mener jeg skal være med å betale for et fremtidig salg av leiligheten (meglerhonorar etc), siden vi kjøpte leiligheten sammen. Jeg stusser litt ved dette, kan hun kreve dette når jeg ikke eier leiligheten når den selges? Det ligger ikke noen avgifter tilknyttet mitt utkjøp slik jeg kjenner til. 

     

    Hjelp?

  2. Hei!

     

    Jeg hører på mye musikk, så behovet for en spiller med større plass og bedre inndelig av sangene har meldt seg. Låner Ipod Nanoen til søsteren min litt og synes den har en veldig bra inndelig av sangene ved at de er sortert etter artist og genre. Men er egentlig ikke så gira på et apple produkt, så lurte på om det finnes gode alternativer til Ipoden. Bruksområde blir over alt, men den må være så liten at den kan være med på en treningsutr eller ti.

     

    Spillerinfo:

    -Kapasitet: Min 10GB

     

    -Batteritid: Så lenge som mulig.

     

    -bruksområde: Trening, buss, i lomma på gata osv..

     

    -Skjermstørrelse: Så stor at man kan se hvilke sanger som blir spilt i et bilde, enkel inndeling av sangene er viktig.

     

    -Lydformater: Mp3

     

    -Video: Ikke noe behov for video, jeg skal høre på musikk.

     

    -Tilkoblingstype og software: Windows kompatibel. Helst drag and drop, men åpen her.

     

    -Tilbehør:

     

    -Brukervennlighet: Lommevennlig og god inndeling av sangene etter album etc.

     

    -Touchskjerm? vanlige knapper? : Ett fett, men foretrekker vanlige knapper.

     

    -Radio: Care

     

    -wifi? : Inget behov for wi-fi, har mobil til det.

     

    Takker for svar!

  3. Hei!

     

    Har lyst på ny tlf for å kunne filme og ta bilder med grei kvalitet. Har hatt symbianmobiler før, gikk over til S40 på siste men savna S60 mye! Har lyst på en tlf med god bilde og videokvalitet. 30fps per sekund er viktig.

    De mobilene jeg har sett på er Nokia 6720, N79 og 6220. Siden jødene fra nokia har droppa fra 30fps til 15fps fra 6220 til 6720 vurderer jeg 6220 høyere, selv om den ikke har WLAN. N79 er nesten i dyreste laget, vil ikke bruke mange tusen på ny.

     

    Har dere anbefalinger?

  4. Hei!

     

    Er dette året i førsteganstjeneste i forsvaret som idrettsassistent. Neste år har jeg lyst til å studere særlig noe innen ski og frikjøring, klatring, isbre og andre kanskje litt kickende utendørsaktiviteter.

    Til nå har jeg sett for meg Idrett og friluftsliv i Volda, Active Education i Chamonix og Høgskolen i Sogndal. Har tenkt på å kanskje ende opp som folkehøgskolelærer.

    Er det noen av dere som har flere alternativer, samt råd og gode tips evnt erfaringer som kan hjelpe meg? :)

  5. Husker første gangen som det var i forrige uke :) Du tenker alltid at sex er STORT. Prestasjonsangsten treffer deg hardt og brutalt. Hjernen kobler over slik at fokuset fra å få det dritdigg, går over til å tenke på alt som kan gå galt/nå gjelder det/nå må den funke/jeg må ikke komme for tidlig osv. Etterhvert vil du klare å slappe mer av og klare å fokusere på det digge, morsomme og fantastiske med sex.

    Du blir kongen i senga in no time mr! Gi både deg og dama litt tid bare. ;)

  6. En teori jeg hadde på ungdomsskola kan jeg kanskje få besvart her i denne tråden.

    En god kompis av meg var har alltid vært litt overvektig(fra barne til ungdomsskola). Jeg er langtifra det, trener mye, og holder meg under normalvekt. Jeg fikk en teori når jeg var hos han en gang. Jeg fikk ikke mat der, og når jeg dro hjem var jeg skrubbsulten. Dette fikk meg til å tro at han spiste få måltider, men når han først spiste, så spiste han MYE. Vil ikke dette si at han har lav forbrenning, og når det enorme matinntaket kom, så klarte ikke kroppen å forbrenne bort alt?

  7. Hva er grunnen til dere har lyst til å gjennomføre et knallhardt år som fallskjermjeger?

     

    For meg er det flere grunner, først og fremst er det vel tanken på å få harde utfordringer ute som setter meg på prøve på flere måter, bli rik opplevelser. Mange andre motivasjonsfaktorer som godt kameratskap, bli kunnskapsrik på mange felt som også kan være nyttig senere i det sivile liv. Få en knallhard psyke, hoppe i fallskjerm. Du er med på noe som vil forandre deg som person og være stolt av dette året resten av livet!

     

    Så lenge du kommer deg igjennom hatet på opptaket blir året et eventyr. Ihvertfall det en gammel kjenning som var med for et par år siden fortalte om året. Stå på med treninga gutta!

×
×
  • Opprett ny...