Gå til innhold

tha78

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tha78

  1. Som vi alle vet er det nå annonsert flerspillerdel i kampanjemodus for Empire TW. En veldig velkommen og gledelig nyhet. Høres jo unektelig kult ut å kunne spille Empire med en kompis.

     

    Men allikevel mistenker jeg at det kan ende opp som et mislykket og halvhjertet forsøk. Det ligger altfor mange spørsmål og problemstillinger bak hele ideen. Det er kun annonsert 1vs1 og det er heller ikke nevnt noe om det er mulig å spille 3Dkamper. Vet at det finnes såkalt "hotseat" for MTW2 men dette har aldri interessert meg siden alle kampene blir automatisk løst. For meg er 50% av spillet, kampene. Og hvis det er snakk om innskrenka geografiske områder er det heller ikke dette noe spesielt spennende. Skal vi først kunne spille flerspillerkampanje burde vi kunne boltre oss på hele den aktuelle verden!.

     

    Flerspillerkampanje inkl.3D slag har jo vært diskuter mange ganger tidligere og som jeg ser det ligger

    ikke problemene i programmeringen,men i spillergrensesnittet. To klassiske eksempler er hvordan skal en flerspillerkampanje kunne spilles uten at deltagere dropper ut midt i et spill. Neste problem ligger i at det vil ta altfor lang tid for at en spiller skal gjøre seg ferdig f.eks i et slag mot en AI styrt fraksjon. Videre er det også diskutert om at en menneskelig motstander kan hoppe inn og styre AI styrkene i 3Dkampene for å løse dette. Men seriøst høres dette ikke ut som en god ide. Dere kan da selv tenke ut konsekvensene!

     

    For meg høres det ut som en sammarbeidskampanje hadde vært en bedre ide. Det hadde løst mange av problemene og latt seg fint gjennomføre. Men igjen helt klart ikke like spennende og morsomt.

     

    Med utgivelse dato i Mars burde vi vel snart få mer info,men tilslutt burde det bemerkes at det er kun snakk om beta versjon av flerspillerkampanjen.

    Uansett, gleder meg som en unge til Mars for enspiller delen kommer til å bli episk.

  2. Året største skuffelse etter min mening. Hadde kjempe forventninger til dette,men det er rett og slett kjedelig etter et par timer. Lekker grafikk og fysikk,men Ubisoft har lovet mer en dem har gitt. Så forbaska irriterende med den kjøringen hit og dit og tonnevis med små feil. Sniking er helt ubrukelig og fienden tåler alt for mye+++. Nei FarCry 2 fortjener absolutt ikke så gode karakterer etter min mening. Bare svenske Gamereactor som tør å si meningen sin om spillet.

  3. Vi gjorde det klokt i å velge Amerikansk. Hensikten med nytt flyforvar er å kunne forvare oss og ikke store industri avtaler. JAS gripen er nok et bra fly, men JSF er teknisk overlegent og best for vårt forsvar. JAS strøk jo på nesten alle kriteriene i den "hemmelige" simulatortesten og da er det jo naturlig og velge det beste, altså JSF. Russland er vel den eneste trusselen vi har med tanke på okkupasjon. Om det skulle komme over 500stk, 30 år gamle MIG 29 spiller det ingen rolle hvilken type fly vi har så lenge vi bare kan stille opp med ca 50 stk. De ville kunne tatt oss på et øyeblikk.

     

    Det viktigeste er at vi har et godt forhold til forsvars alliansen NATO. Og med amerikans kjøp tror jeg dette styrkes. Ja Amerikanere er dumme, egoistiske selvopptatte osv, men uten USA og NATO gjennom tidene hadde vi snakket russisk for lenge siden.

  4. Jeg har bestemt for å starte et form for utested i fremtiden(om ca 1-2 år). Men jeg skulle gjerne hadd litt hjelp og slikt.

     

    Jeg har beregnet en del selv, og regner med at jeg trenger et såpass stort kapital at jeg klarer ikke å starte dette alene, for jeg får jo ikke tadd opp store lån sånn uten videre.

     

    Men jeg har såpass liten erfaring innen dette, så om folk kunne kommet med en oversikt om hvilke kostnader og slikt jeg må beregne så hadde det vært veldig bra.

     

    Skal muligens ha et form for samarbeid med et modell byrå. Dette har jeg ordnet.

     

     

    Hei. Så du vil inn i "mafia" bransjen?. Du må være minst 20 år for å få skjenkebevilgning tror jeg. Du må iallefall ta etablererprøven og kunnskapsprøven om alkohol loven. Begge prøvene kan du ta hos ditt kommune-rådhus.

     

    Restaurant og utelivsbransjen er en veldig tøff bransje å drive i. Dyre husleier, mye strømforbruk og sjelden du får handle på kreditt hos leverandører. Det beste er å få tak i et ferdig pub/disco lokale. Hvis man skal bygge eller pusse opp et selv, burde det være penger man er forberedt å tape dersom det skulle gå dritt, og ikke lånte penger. Du skal selge mye øl for å gå i pluss. I enkelte kommuner er det lange køer for ledige skjenkebevillinger. Ofte de har nådd sine skjenketak, og du må vente på noen ledige. Søk i tide.

     

    Hvis du velger enkeltmannsforetak eller delt ansvar som selskapsform håper jeg du vet hva det innebærer dersom du skulle gå konk. Det tryggeste er AS selv om det koster mer.

     

    Har drevet restaurant og pub selv og det gikk galt for meg. Fallgruvene er mange og store.

    Men går det bra, fy **** så moro det er da.

     

    Lykke til.

  5. For ca 7mnd. siden stod jeg mellom valgene å oppgrader pc`en eller kjøpe meg konsoll. Har aldri eid en konsoll før,men valget falt dog for en 60Gb ps3. Har ikke angret meg for det, fordi det har ikke kommet ET bra spill til pc innen denne perioden jeg har hatt lyst på. Siste pc spillet jeg spilte var COD4. Og etter det har jeg ikke en gang fyra maskinen.

     

    Å spille på ps3 med 40"LCD og hjemmekino anlegg til 20000 er klart en helt annen verden,men mangel på bra pc spill titler er synd. Prioriteringen hos utviklere ligger der hvor det er penger å hente,altså konsoll. Ingen tvil om at piratvirksomhet dreper pc som spillmaskin.

     

    Spill på konsoll må bygge videre på det konsollene er gode for,mens pc kan oppgraderes og bli bedre og bedre. konsollene idag er bra,men om 3-4 år fra nå kan vi ikke sammenligne den teknologiske overlegenheten til pc. Men hvis spillmarkedet til pc stagnerer så stagnerer også viljen til utviklingen av pc som spillmaskin. Hvis pc blir en nisje maskin for bare mmo og strategi spill tror jeg også nvidia og ATI vil dempe utviklingen sin.

     

    Pc`en min blir ikke oppgradert før Battlefield 3 og Empire Total war kommer ut. Altså sikkert ikke før 2009 en gang.

     

    Så moralen er: SLUTT med ulovlige nedlastinger,kjøp spill og støtt utviklere.

  6. Hei.

     

    Ikke sikkert dette er problemet ditt,men man kan få brumming(skurring) i høyttalere når man bruker skjerma lydkabler og jorda stikkontaker sammen. Da blander nettjordingen seg med skjerm(jordingen til kabelen) seg sammen og lager en summelyd.

     

    Har selv dette probl. med min bærbare pc og lydanlegget koblet sammen. Løsningen min var å bytte ut den ene stikken til ujordet.

     

    Kjører du lyden optisk er dette ikke noe probl.

  7. Hei.

     

    Driver selv med utleie av leiligheter. Må si at det til tider er noe dritt og har ofte hatt lyst til å selge hele leiegården.

    Men jeg har blitt flinkere og mer profesjonell med tiden. Kan gi deg noen tips her.

     

    - Sørg for å ha en god utleiekontrakt. Last ned leiekontrakt fra huseiernes landsforbund og rediger den etter ditt behov.

    - Krev Minst 3mnd depositum. De som ikke klarer å hoste opp det er kanskje ikke verdige nok til å leie hos deg.

    - Husk at det kan være vanskeligere å kaste ut noen med barn boende.

    - Unge mennesker kan ofte være bråkete med fest og fyll. Kanskje det er første gang de bor for seg selv og drar situasjonen helt ut.

    - Hvis du/dere bor i samme hus/leiegård er det veldig viktig med en bra leieboer.

    - Stol aldri på referanser. Kan hende tidligere utleier bare ønsker å bli kvitt personen og da bare snakker pent om vedkommende.

    - Ha et intervju med potensielle leietakere og skriv ned fakta om dem.

    - Sørg for at de har en sikker inntekt kilde. Unge førstegangs boere burde ha med foreldrene.

    - Studenter har ofte dårlig råd.

    - Annonser på Finn.no .Fikk selv over hundre telefoner første dag......

    - Gå gjennom utleiekontrakten punktvis med leieboeren og si klart ifra om husregler.

    - Si ifra tidlig dersom de bryter husregler.

    - Sørg for at de respekterer deg.

    - Du driver butikk og ikke et sosial kontor.

     

    Hvis en av mine leieboere ikke betaler husleien sin en mnd.betyr det at det koster meg 6000kr fra min egen lønn for å dekke avdraget til banken. Så ha en buffer/vedlikeholdskonto ved uheldig heter. Depositum kan nemlig ta lang tid å få krevd utbetalt.

     

    Lykke til....

  8. Hjelp!

     

    Jeg har fått en kompis til å kjøpe dette HK GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD 690G+SB600, AMD x2 5000+ CPU, OCZ DDR2 4GB Vista Performance Platinum.

     

    Det jeg ikke viste var at dette HK er egentlig er egnet til HTPC med integrert GPU fra ATI, men det har støtte for 16xPCIx. Problemet er når vi installerer nvidia drivere(de nyeste)til det gamle grafikkortet (7800GTX 512MB) så kommer det blåskjermer og masse hvite streker over hele skjermen + at hele systemet henger og er tregt. Feilmeldingene vi får opp sier at nvidia driverne gir konflikt med systemet. Harddisken var naturlig vis helt ren før installasjon.

     

    Trodde kanskje dette HK ikke støttet GeForce grafikkort men er de jo testet her: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?art...2154&page=7

     

    OS`en er vista home 64bit.

     

    Noen som har peil??

     

     

     

    Edit: Problemet er nå løst. En BIOS oppdatering gjorde susen.

  9. Hjelp!

     

    Jeg har fått en kompis til å kjøpe dette HK GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD 690G+SB600, AMD x2 5000+ CPU, OCZ DDR2 4GB Vista Performance Platinum.

     

    Det jeg ikke viste var at dette HK er egentlig er egnet til HTPC med integrert GPU fra ATI, men det har støtte for 16xPCIx. Problemet er når vi installerer nvidia drivere(de nyeste)til det gamle grafikkortet (7800GTX 512MB) så kommer det blåskjermer og masse hvite streker over hele skjermen + at hele systemet henger og er tregt. Feilmeldingene vi får opp sier at nvidia driverne gir konflikt med systemet. Harddisken var naturlig vis helt ren før installasjon.

     

    Trodde kanskje dette HK ikke støttet GeForce grafikkort men er de jo testet her: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?art...2154&page=7

     

    OS`en er vista home 64bit.

     

    Noen som har peil??

  10. Hei.

     

    Lurer på hvor mye av full husleie en leietaker kan holde igjen ved feil og mangler når huseier ikke tar ansvar og utbedrer feilen?. I dette tilfellet: oversvømmelser på bad og vaskerom i ny og ne.

     

    Husleieloven sier: § 2-15 Rett til å holde leie tilbake. Leieren kan holde tilbake så mye av leien at det sikrer de kravene leieren har mot utleieren som følge av mangel eller forsinkelse.

     

    Hvordan skal jeg tolke denne??

  11. tror du må kanskje gjøre det via sekundære programmer, som feks Tversity som du installerer på PC-en din.

     

    Når du setter opp dette så skal du kunne legge inn audio streams.

     

     

     

    Ok,via pcèn. Men jeg hadde håpet på å kunne legge vekk den bærbare pc`en og heller bruke ps3`en til den slags.... Må si at det er dårlig av Sony å ikke ha noen form for media streamer og kalle ps3 for fullverdig mediacenter....

  12. de burde ja, men med bare 10 nasjoner tror jeg spaina og portugal blir veldig like

     

    tror det er viktigere å ha sverige som var en stormakt på 1600tallet, kan hende de har portugal i stede for russland, selv om det ville være dumpt,

    portugal hadde aldri noe store hærer, det var nesten bare sjø, men noen conquestadors på land for å drepe indiandre og de var allerde på vei ned når spillet begynner

    9338976[/snapback]

     

     

    Joda greit at de ikke tar med Portugal siden Spania og Portugal kan bli litt for like. Men å ta vekk Russland hadde vært en katastrofe.

  13. Empire: Total War will be the greatest and most awe-inspiring Total War experience ever. This is a total revolution of the Total War series, featuring a brand new graphics engine and technology. The new, advanced graphics engine will include staggering real-time seascapes, new advanced landscape and flora systems, dynamic weather and new battle choreography and occupy-able and destructible battlefield buildings.

     

    * Empire: Total War will not only be the most visually stunning Total War game, it will also feature a huge array of new features and gameplay. These add rich new layers of grand strategy to the formula and yet, despite this, E: TW will be the most accessible Total War game in the series.

     

    *

    The game is set in the years 1700 to the early 1800’s, a turbulent age of gunpowder, revolution, discovery and Empire Building. This period has all the ingredients for a great Total War title: fascinating changes in warfare and its technology, a large number of competing factions hungry for power, and gloriously exciting and colourful battles. This is a time when an old world is being swept away at a tremendous rate by the juggernaut of the industrial age. Revolutionary ideas are in the air, and at least one monarch meets a bloody end!

     

    *

    Against a backdrop of key historical themes such as the French Revolution and the American War Of Independence, the player’s aim is to create the greatest Republic or Empire the world has known, spanning not just a continent but the world! Can you hold on to lands in the New World, or establish a rich trading empire in the Indies?

     

    * Empire: Total War contains a revolutionised Total War campaign spanning 3 continents and featuring new, enhanced systems for Trade, Diplomacy, Missions and Espionage. There will be an all-new fully animated campaign map with all buildings and upgrades visible. The campaign will also feature a huge cast of historical figures including Peter The Great, Malborough and Charles XII of Sweden. The game will include 10 playable factions including Britain, Prussia, France, Spain, America and the massive Ottoman Empire.

     

    * New Real-Time 3D Naval Warfare takes Total War’s unparalleled battle action to the high seas with players commanding single ships or vast fleets. These will be the most exciting and realistic sea battles ever seen in a PC game. They will feature a realistic sailing model, cannon and musket fire, boarding actions, fully destructible sails, rigging and hulls and a full range of weather effects to influence battles. These will play out on stunning, ultra-realistic seascapes, as cannons and muskets blaze away, cutting through the smoke and fog to splinter, pierce and shatter hulls, sails and masts, laying waste to crew members and sending them to Davy Jones’ Locker.

     

    * Empire: Total War’s revolutionised graphics engine will be put to work on land battles that will feature heavy artillery in the form of cannons, mortar and early rocket launchers, with bouncing cannonballs slicing through drifting gunsmoke to tear up lines of infantry. Bagpipes, drummers, flautists and trumpeters will fill the air with play out over the crack of musket fire, the boom of artillery and the thunderous charge of cavalry. Generals will bark out orders to their regiments as the player orchestrates the battle utilizing formations, unit abilities and drills. Weapons will jam and misfire, cannons will seize up and explode as the field of conflict becomes strewn with the bodies of wounded and dying men, lacerated and dismembered by pike, bayonet and shot.

     

    * Empire: Total War will be the most accessible Total War game ever. Enhanced auto management, revolutionized UI, improved advice system and tutorials all combine to introduce new players to the concepts of Total War, quickly and easily.

     

    * Empire: Total War will boast a full re-write of the AI with a wider range of strategies and tactics, providing a formidable opponent on land, sea and on the campaign map.

     

    * A brand new multiplayer component will include player rankings, leagues and ladders and completely new gameplay modes.

     

     

    Her får vi jo svar på mye.... :yes:

  14. jeg leste det sto slutten av 1700 century til 1800 century

     

    alsåt 1600-1700 tallet.

     

    og Medieval 2 slutter i 1530 eller noe så det er jo bare 50+ forskjell fra slutten av M2 til begynnelsen av Empire.

     

    I begynnelsen av spillet vil infanteri være en blanding av pike men og muskeers. så vil bajonetten og flintlåsen komme inn og pike men forsvinner helt.

    9337361[/snapback]

     

     

    Ja det er jo bedre hvor tidligere de begynner sånn at vi følger utviklingen av våpen som du skriver. Har drømt om et slik spill lenge. Håper de får til den politiske og handel delen av spillet bedre enn forgjengerne.

  15. er 1600-1700 tallet, husk at på engelsk regner de rart.

     

    1700 century er 1600 tallet og 1800 century er 1700tallet

    9336969[/snapback]

     

     

    Yes. Er klar over det, men leste utdraget herifra:

     

    Empire: Total War™ is set in the 18th century a turbulent era that is the most requested by Total War’s™ loyal fan base and a period alive with global conflict, revolutionary fervour and technological advances. With themes such as the Industrial Revolution, America’s struggle for independence, the race to control Eastern trade routes and the globalisation of war on land and sea, Empire: Total War™ promises to be amongst the richest and most dynamic PC RTS games of all time.

     

    Så da er det jo 1700tallet og utover,ikke sant??

  16. Ja dette er jo spennende det her!. Men for min del håper jeg neste tittel vil gå videre der medieval 2 slapp. Og ikke gå tilbake i tiden igjen....

     

    Med en tittel som "Empire" kan jo det bety hvilke som helst imperier gjennom tiden,og hvis man søker på wikipedia forbindes "Empire med mange mange.

     

    Hvis vi/jeg skulle være så heldig at neste tittel spilles gjennom renessansen og inn i Napoleon tidene må det være sjøslag innblandet og da kreves det en helt ny spillmotor til så.....Vi får se til torsdagen.... :ohmy:

×
×
  • Opprett ny...