Gå til innhold

Eline

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eline

  1. Denne her ser jeg ikke helt..

    De skal forby snusing og røyking, både innen- og utendørs. Røykeloven er jo grei. Man må ut og røyke fordi dette er til sjenanse for andre innendørs, og det skader andre rundt. Men snus? Vi skal ikke få lov til å ta en snus inne en gang? De prøvde faktisk dette på den skolen jeg gikk på i fjor, med totalforbud mot å bruke snus inne. Ikke at det var så mange som rettet seg etter dette da. Tror ikke det er så mange som blir skadet av at noen legger en pris i overleppa.

    Jeg ser deres mening om at flere vil slutte, hvis det ikke er lov til å snuse innendørs, men de forbyr jo utendørs og.

    Jeg skulle likt å møtt disse som har fremmet dette forslaget og kommet med et forslag til en lov som tar i fra dem noen av deres små gleder i livet.

    Idiotmennesker!

  2. Har prøvd selv å slutte.. Klarte meg i 1-2 uker, men så savnet jeg det rett og slett for mye. jeg får tilogmed en ganske ålreit belønning av min farmor hvis jeg slutter. Men på en annen side kan jeg jo alltid skaffe meg verdien av den belønningen selv. Hvis du skal slutte, slutt på dagen. Nedtrapping for så å slutte har jeg ikke noen tro på. Ikke ta med deg penger til snus på butikken, ikke bom av noen eller tenk at om du er i festlige lag så er det greit med snus, for det er jo bare da.

    Jeg merket faktisk at det var lettere å ikke snuse på jobben, hvis jeg bare lot boksen ligge på kontoret eller i veska hele dagen.

    Så hvis du har tenkt til å slutte helt, all cred til deg, men slutt på dagen ;)

  3. Japp.. Hun damen skulle sende inn klage til sjefen min og greier.. og skreik at hu skulle ha navnet mitt, jeg sa fornavnet, men hun ville ha hele. Det kunne hun bare glemme, så jeg sa "nei, beklager jeg kan ikke oppgi hele navnet mitt". Hun ble rimelig sur, snudde på hælen og gikk.

    Sjefen min har aldri hørt noe fra henne..

  4. Njæ.. Er jo forskjellig fra mennesker til mennesker.. Jeg tåler ingen ting.. av hverken nikotin eller alkohol eller noe sånt.. Eneste nikotinholdige tingen jeg tåler er snus.. Litt rart, siden det er mer nikotin i det enn røyk, men, men..

    Huff.. født i -94.. da er hu jo bare 13 år da? Og hu var bestemt på å begynne? Så hu syns det ikke er godt, hu bare gjør det på trass?

  5. Hehe.. Tror jeg har postet her før.. Men er evigheter siden.. Var vel mest med i So3 og So4.. Så ga jeg meg litt.. Hehe..

     

    Men tilbake til søte jenter på Rimi.. På Rimi i paradiset sitter det ei søt jente i kassa, med et navneskilt som er merket med Eline og en button som det står "Jeg er under opplæring" på. Enjoy!

     

    Steffy; Hatt pause.. Gjort noe vensentlig i livet.. Neida.. har fått meg venner=)

    -Redhead-: Jeg har tro på at vi holder oss unge ;)

×
×
  • Opprett ny...