Gå til innhold

OleR

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OleR

  1. Heisann,

     

    Jeg er på utkikk etter en ny laptop som i all hovedsak skal være til skole- og "fritids"-bruk(surfing, programmering, film/tv-serier, gjerne på ekstern skjem, ++). I tillegg er det greit om den kan spille mindre krevende spill, som League Of Legends. Jeg ser for meg en laptop med i5, mulighet til å sette inn 8 GB minne og vil gjerne ha SSD for rask oppstart. I tillegg vil jeg gjerne ha god batteritid. Jeg er ikke på superstrengt budsjett, men har sett for meg å bruke rundt 8000 kr. Siden det skal bringes til og fra skole o.l bør den maks være 15". Er dette realistisk, og har noen noe å anbefale?

  2. Nå er det lenge siden jeg spilte wow og følgte noe særlig med på nyheter angående wotlk, men skulle ikke inscription yrket kunne legge inscriptions på skills, slike at de kunne få flere bieffekter eller kraftigere hovedeffekt? Samtidig var vel runer på våpen kun ment for Death Knights, og de skulle bruke det istedenfor Mana/Rage/Energy.

     

    Ellers må jeg si at jeg er veldig positiv til at de gir flere mulightere til casual gaming. Hvis ting blir sånn som det ble beskrevet her kan jeg muligens vurdere å plukke opp wow igjen med wotlk.

  3. Selvom jeg spiller mye spill selv, syns jeg det er veldig rart at folk er så rask til å kaste bort sammenhengen mellom voldelig atferd og spill/voldelige spill. I følge en artikkel i New Scientist (som jeg vil påstå er ett rimelig seriøst og høyt ansett magasin) som ble publisert like etter Virginia Tech massakren er forskningen som er utført på denne sammenhengen 3 ganger sikrere enn forskningen utført på hvilken effekt kalsium har på skjellettet, og den er det vel ikke så veldig mange her som tviler på?

     

    Problemet er selvfølgelig at forskjellige personer får forskjellige påvirkning av spill. Mens de fleste av oss mest sannsynlig får minimal påvirkning, er det vel ikke rent sjeldent at folk slår i bordet, keyboardet, whatever. Har også sett folk kaste på både muser og headset, og man kan vel ikke benekte at dette er aggresiv atferd, selvom det ikke går utover noen personer. Og selvom dette ikke skader noen finnes det folk som dessverre blir mye mye sterkere påvirket av spill enn de fleste av oss.

     

    Likevel er jeg enig i at man ikke kan legge skylden på spill alene, det er jo tydelig at dette var en person med ekstreme livssyn, o.l. Men at han delvis kan ha blitt påvirket av voldelige spill blir vanskelig å avvise av alle med litt innsikt på området.

     

    Angående sammenligningen med biler. En bedre sammenligning vil vel kanskje være med produsenter av sprit. Tenk hvor mange drap eller ulykker som skjer hvor folk påvirket av alkohol er fullstendig eller delvis skyldig.

  4. Er dette et prosjekt som fremdeles pågår?

     

    Jeg har gått litt lei av pub-spilling selv, og merker at visst jeg skal fortsette å spille TF2, så trenger jeg noe litt mer organisert. Skal prøve å hoppe på en server med noen i QA engang hvis jeg ser dere på gjennom GB. Nicket mitt er Linkie.

     

    Anyhow, spiller vel mest Soldier og Medic, kan ihvertfall det mest basice, men jeg har aldri vært noe mer en helt gjennonsnittlig i fps spill :p.

  5. De sprengte ringen for å ta knekken på det som var igjen av the flood (inkl. Gravemind). Ringen var en Halo, av samme type som vi har sett på de to andre spillene, bare at denne ikke var ferdigkonstruert. Som de andre ringene var dette ett våpen for å drepe alt liv, slik at the flood ikke hadde noe å spise på.

     

    Totalt var det syv(?) haloer, pluss den vi fant i dette spillet som ikke var ferdig. I tillegg finnes "The Ark", som er en hovedstasjon til alle haloene, om jeg husker riktig.

     

    Personlig tviler jeg på at det kommer en direkte oppfølger (altså Halo 4), men tviler på at Microsoft planlegger å la Bungie legge halo-univseret på hyllen. Vi har jo selvfølgelig Halo Wars, hvor det også ser ut som om vi skal få møte de andre Spartan-modellene før de forsvant/døde. I tillegg skal det jo fremdeles lages to bøker til, så kanskje en av dem vil ha en del med MCs hjemkost, e.l.

  6. Ignorer Daniel, han liker å være litt idiot innimellom :(.

     

    Anyhow, damage skills på monker i PvP er generelt en dårlig idé. Det finnes ett unntak, og det er smitere, men de ikke så veldig populære i dagens metagame. 100% healere er ikke så veldig populære for tiden heller. Det som er standard på de fleste monk barer er Protective Spirit, Reversal of Fortune og Gift of Health. De to mest populære elitene er Blessed Light og Zealous Benediction. I tillegg er det vanlig å ha en condition removal, ofte Dismiss Condition og også gjerne en hex removal, som Holy Veil. Når det gjelder secondary profession er Assassin veldig populært for Return og Dark Escape.

  7. Ban please? Sånt synes jeg er på grensen til juks. Men men. Bare glad bi ikke møtte på dere vi :)

    Tja, juks er det vel ikke. Regner med at Anet la inn to veier til guild halls så det er mulig å utmanøvrer motstanderen.

    At det er litt lamt, det skal jeg inrømme. Men dette var ikke akkurat for å få god rank på guilden (med unntak av over 1200 rating så vi fikk 1000 faction per match). Dette var kun for faction, ingen andre formål (Jeg fikk litt over 130K faction på å gjøre dette). Faktisk var jeg med på å spille 3 guilder fra rank 8000+ til top200. Men til gjengjeld er jo ganking utrolig lett å countre visst du har litt peiling.

     

    Og ja, dette var bare en smurf. De fleste iQ folk spilte på Carebear Club [wuv] for faction ganking, men siden jeg er europeer spilte jeg mest med andre guilds på dagen.

  8. Som de fleste andre fikk jeg unnagjort endel PvP i løpet av sist helg. Jeg og noen andre folk lagde en smurf som her Gummi Bears for å farme litt faction og ha det litt moro. Etterhvert bestemte vi oss for å frapse et par GvG'er for moro skyld.

     

    Link til videoen: http://www.savefile.com/projects.php?pid=420430

     

    Videoen er 38.2 MB stor og tok ca 7 minutter å laste ned med 1mbit linje. Håper dere liker den.

     

    Vi kjørte dette buildet med en liten forandring, en eksta sword warrior og en mindre axe warrior.

  9. Ether Renewal {Elite}

     

    Description: For the next 10 seconds, each time you cast a spell, you gain 1/4/5 energy and 5/17/21 for each Enchantment on you.

    Energy Cost: 10.

    Casting Time: 1 second.

    Recharge Time: 30 seconds.

    Linked Attribute: Energy Storage. Increases energy gained.

    Skill Type: Enchantment Spell.

     

     

     

     

    Den.

  10. Det er nok ikke umulig at ND kunne slått oss. Ladderen sier generelt veldig lite om hvilke lag som er gode og hvilke som er average i disse dager, med tanke på at de fleste top-alfa/beta guildene ikke spiller eller er delt opp.

     

    Dessuten har vi veldig lite GvG erfaring post-retail. Det virker rett og slett som om Leaderen/Officierene våre alvdri blir fornøyd med buildet vi diskuterer oss fram til =)

×
×
  • Opprett ny...