Gå til innhold

DarkNero

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DarkNero

  1. Når jeg slår på datamaskinen så finner bios harddisken, men klarer ikke starte opp fra den. Det kommer bare opp Secondary Master Hard Disk Error, og jeg får beskjed om å reboote og angi rett boot device. Jeg kommer meg heller ikke inn i bios, hvis jeg prøver å gå inn i bios står det bare "Wait" uten at noe skjer.

     

    Dette har jeg prøvd: byttet ATA kabel og hvilken port som ble brukt, uten hell.

    Jeg har resatt bios uten at det var til stor hjelp.

     

    Jeg fikk dette problemet etter at jeg prøvde en annen harddisk i datamaskinen min for å hente ut noe informasjon for ca 2 måneder siden.

     

    Rett etter jeg gjorde det fikk jeg problemet, men det løste seg selv ganske raskt.

    Så for ca 2 uker siden skjedde det igjen, og da byttet jeg kabel og resatte bios, noe som ikke egentlig gjorde noe, men så plutselig en halv time etter jeg hadde gjort dette og egentlig gitt opp så funket den igjen.

    Så i dag etter et strømbrudd så skjer det igjen. Jeg har byttet kabler og resatt bios til ingen nytte, og aner ikke hva jeg skal gjøre... Det er ca. 3 måneder siden jeg kjøpte den, men vil ikke levere den inn intil jeg har prøvd det jeg kan.

     

    Specs:

     

    Gigabyte GeForce GTX 285

    Asus P5Q, P45, Socket-77

    Intel Core 2 Quad Q965

    Kingston ValueR. DDR2 PC

    Antec Three Hundred 140m

    Corsair Powersupply 750W

    Western Digital Caviar

    Sony NEC Optiarc DVD RW

     

    På forhånd takk for superraskt svar!

  2. Jeg tenkte også det kansje kunne være driverene, men har lastet ned de nyeste driverene fra nvidia. Kan være jeg har installert noe feil der da, om det er mulig.

     

    Er det noen måte å få sjekket om det er minnet som er problemet? =S

     

    Ellers takk for svar =)

  3. Jeg har siden jeg formaterte PC-en og ordnet Windows opp på nytt hatt problemer med skjermkortet mitt. Jeg har opplevd screen tearing i mange av de spillene som fungerte fint før jeg formaterte. Vet ikke helt om formateringen har noe med problemet å gjøre, og på andre forum har folk foreslått at det virker som skjermkortet overoppheter seg, det ligger på ca litt over 70 grader når jeg spiller.

    Noen ganger funker det greit og jeg opplever ikke noe spesielt med tearing, men avog til klikker det helt. Når jeg går ut av spillet da ser det ut som pixlene på skjermen min er defekt også, så det er fullt av "ødelagte" pixler tilfeldig rundt på skjermen. (de er ikke det men det ser slik ut).

     

    Jeg kjører NVIDIA GeForce 7900 GT

     

    Jeg har lagt ved et bilde også som viser litt av hvordan det ser ut i WoW når dette begynner å kødde seg litt.

     

    På forhånd takk for svar =)

    post-71179-1193083258_thumb.jpg

  4. Heisann!

     

    Jeg har en laptop jeg nylig har fått et ganske fatalt problem med, skjermen er sluttet å virke.

    Det er ikke luset som er gått eller noe, for ser ikke noe på skjermen om jeg bruker lommelykt.

    Har ikke hatt noen problemer eller feilmeldinger før dette, så det kom som et lite sjokk en dag jeg slo den på...

     

    Om dere har noen forslag på hva som er galt sitter jeg stor pris på det.

     

    På forhånd takk for svar =)

  5. Er med på et pirat guild jeg. Har følgt med på dette siden nyttår :)

    6558808[/snapback]

    Tillater meg et lite newbie spørsmål her siden jeg ikke har lest noe særlig om spillene. Hvorfor går folk for Burning Sea fremfor Caribbean? Caribbean mer light og arcade?

     

    Hvis du mener Pirates of the Caribbean så velger nok noen Burning Sea fordi det er litt mer innholdsrikt, det er MMO, og de har lovd å inneholde like mye story-line som singleplayer spill... Jeg har tenkt å begynne med Pirates of the burning sea rett og slett fordi Pirates of the Caribbean spillet har jeg "runnet" et par ganger, og det gjorde at jeg ble litt lei det.

  6. Står at det er aktivitet på begge grafene... normalt måtte jeg stilt på affinity tingen hvis jeg skulle spille warcraft 3 uten problemer, men plutselig gidde det seg :S Det er derfor jeg lurer på om noe er gale... tok en CPU check der det sto at 2010.03Mhz processor, men jeg har jo Dual 2ghz :S:S

     

    Jeg er forvirret til tusen siden det var aktivitet på begge grafene. Jeg har også prøvd å spille spillene med bare 1 processor nå som jeg trodde den ene var ødelagt, og byttet om, først prøvde jeg med bare CPU 1, så med bare CPU 0, fungerte begge gangene.

     

    Skjønner bare ikke om det er noe gale, men på den positive siden har jeg ikke merket noen forskjell i maskin ytelsen.

  7. Hei forum brukere.

     

    Jeg har en datamaskin som kjører på AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, og i kveld oppdaget jeg noe som gjorde meg litt nærvøs (mildt sagt).

     

    Normalt så vil spill som blant annet Warcraft 3, o.l. få problemer med å kjøre dual core processor, men i kveld gjorde det ikke dette. Det er da dette som bekymrer meg litt, jeg lurer på om den ene processoren ikke fungerer.

     

    Jeg lurer da på om det er noen her som kan hjelpe meg med hvordan jeg kan finne ut om det er bare en processor som går.

     

    På forhånd takk

  8. Jeg har aldri jukset i WoW, men accounten min har blitt perma bannet av Blizzard som følger av at de mener jeg jukset. Det er en meget komplisert sak, men enda sender jeg e-mailer til Blizzard med jevne mellomrom der jeg ber de sjekke opp i saken, men de driter en god dag i meg.

     

    Dette er noe jeg syntest Blizzard burde ta tak i, fordi det er ikke første gang vi ser at folk som ikke har gjort noe blir bannet, og account review systemet fungerer helt klart ikke. Jeg har til og med sendt e-mailer til Blizzard der jeg har sett litt opp i saker, og hva de anklagde meg for, men fortsatt får jeg som regel et svar som lyder som "As we have reported in the past, we are not looking to restore the account under

    any circumstance." som er noe som jeg syntest er merkelig, siden der er et account review system der hvis de finner ut at de har gjort en feil så burde de rettet opp i det... men der står det jo "under any circumstance.", altså unansett hvordan situasjonen er så ønsker de ikke å gjenåpne noen accounter.

     

    Litt av et account review system sier bare jeg...

  9. Er det noen som har gjort den "The Ultimate Heist" questen her ute som kan hjelpe meg? :cry:

     

    Har sittet en stund nå, og jeg finner rett og slett ikke ut hvordan jeg skal senke veggene i den hallen du skal bruke en pil som du får i en tidligere quest til å åpne noen dører. Litt dårlig forklart, men de som har gjort questen burde forstå det :)

     

    På forhånd takk

  10. Vi har som oppgave å ta utgangspunkt i et klient/tjener nettverk i en bedrift med 50-100 maskiner, og i denne oppgaven skal vi blandt annet komme med forslag til rutiner for vedlikehold av nettverket, og opprettholde sikkerheten i nettverket. Vi skal komme med forslag til tidspunkt/intervaller rutinene skal gjennomføres i, og følger det kan få om en av rutinene ikke overholdes.

     

    Det jeg lurer på er om det er noen system ansvarlige der ute som har litt erfaring med slike ting, og gjerne har noen tips om hva som er viktig å gjøre, og litt av de tingene som dere syntest virker relevant for oppgaven. Og en liten ting også, om rutiner for håndtering av feil/feilmeldinger er veldig viktig i et system som skal være oppe 24/7, og evt. tips på dette også.

     

    På forhånd takk.

  11. Heisann. Jeg har 3 spørsmål til dere som kan ting og tang :)

     

    Det jeg lurer på er: Hva er P2P?

     

    Hvordan fungerer P2P?

     

    Hvor og når blir P2P brukt?

     

    Hvis noen kunne svare meg på dette hadde jeg vært veldig takknemelig :p

     

    PS Til dere som lurer så er dette til skolearbeid, og jeg har hatt litt små problemere med å finne opplysninger om det :(

     

    På forhånd Takk

  12. Druids:

     

    Aquaform - Kanskje en delfin istedenfor en sjøløve. Sjøløvene er stygge. Det er en likhet mellom måten delfiner og NE svømmer på, så jeg synes det passer.

     

    Druids kunne fått travelform, med 20% raskere løping, på lvl 20, fram til lvl 30 hvor de får 40%.

     

    Druids kunne fått en ny form, som en fugl. Ikke nødvendig at de kunne fløyet høyt, men kanskje 1-5 meter over bakken. Man kunne fått denne skillen på lvl 26.

     

     

    (Noe av dette har sikkert blitt sagt før)

    MENER å huske at druids opprinnelig skulle ha bird-form, men at det ble fjerna på grunn av overpowered travel muligheter eks: fly over fjella. Seff kunne dett blitt nerfa så de bare kunne fly der hvor man kan gå til vanlig, men det blir for dumt, om en flyvende sak ikke greir bratte bakker.

     

    Uansett tilfelle, om bird-form skulle vært med, skulle travelform uteblitt, men det er ikke noe tøft, da jeg syns druids skulle hatt travelform i samsvar med mounts; quest på samme måte som pallies og locks, og epic quest med nytt utseende på lvl 60.

     

    På samme måte som locks og pallies kunne de kjøpe mount også, men det lønner seg jo selfølgelig ikke.

    Det var meningen at druid skulle ha Storm Crow form i de tidligste betaene, men de sluttet med det pga det problemet. De tested det en liten stund med at druids bare fløy rett over bakken (nesten som whisps), men de følte det ble for teit å ha det sånn, og kom derfor opp med en annen travel form til druid... :)

  13. Her er saken. Jeg lastet ned Star Wars Kotor 2 fra en Bittorrent link som jeg fant i går, og var overlykkelig. Men når jeg hadde lastet det ned, og skulle kjøre det klikket pc`n etter ca 4 min i spillet. Jeg testet andre spill som World Of Warcraft... samme skjedde der. Hadde ingen problemer med dette før jeg lastet ned Star Wars. Noen som vet hva som er galt? Evt. om det er et nytt eller gammelt virus som fucker pc`n når jeg skal spille?

     

    Pre thanks

×
×
  • Opprett ny...