Gå til innhold

Tackli

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tackli

  1. Siden jeg ikke får flere svar om hvem det er som har joinet klubben så prøver jeg å melde ut de 3 "ukjente" av oss 6 i kveld slik at vi kan slippe inn de herfra som gjerne vil inn.

     

    Hvis dere ikke allerede har meldt dere inn i en annen klubb?

     

    Sendte deg PM i går og har ikke meldt meg inn i noen annen klubb, så blir fortsatt gjerne med. Eneste bilen jeg savner etter å ha meldt meg ut av klubben jeg var med i er Golf GTI.

  2. Ok jeg kan logge meg på og opprette klubben nå.

     

    EDIT:

    Klubb "NitroMancers" er nå open for bidniss :). Den er satt til "open". Gi beskjed hvis noe mer trengs for å joine da jeg er noob i spillet.

     

    Var akkurat for seint ute, men sendte en forespørsel uansett i tilfelle det er noen i klubben som ikke er fra diskusjon.no som jeg kan ta plassen til.

  3. Noen aktive klubber her?

     

     

     

    Noen aktive klubber her?

     

    Tviler på det. Er selv i en full klubb med diskusjon.no medlemer, men tror jeg er den eneste som er aktiv.

     

     

    Jeg spiller "aktivt" selv, men ble med i en tilfeldig klubb siden diskusjon.no klubben var full. Blir gjerne med på å starte en ny om noen er interessert. Spillet er fantastisk, og med sesongpasset i boks, blir det lenge til Driveclub får ligge i fred.

  4. Det virker nesten som det er blitt en nisje med rendyrkede baneracere der det kreves masse terping for å mestre spillet fullt ut (og ikke minst der alle stiller med samme forutsetninger). Jeg for min del sammenligner dette spillet med WipeOut serien, bare på asfalt, og det er en veldig god ting.

  5. Ai i Driveclub kan dra til helvete! Forbanna å irriterende den er...

     

    Tror det er litt individuelt hvordan man opplever AI'en i dette spillet. Har enda til gode å bli oppriktig frustrert på grunn av AI'en (er level 33 og har 211 stjerner totalt).

     

    Fikk utrolig nok spilt litt online i går, og må si at det er utrolig fett og viser enormt potensiale når alt er oppe og går.

  6. Er det rett og slett sånn at Driveclub får mye kritikk fordi det er et oldschool bilspill, der selve kjøringen er i fokus? Jeg har merket fint lite til- eller kanskje brydd meg lite om, de delene av spillet som har fått krass kritikk i noen av anmeldelsene. Det at serverene ikke er oppe og "kjører" (beklager, kunne ikke dy meg) er imidlertid kritikkverdig. Ser på Driveclub som en slags åndelig arvtager til WRC, bare satt til gateracing, og det passer meg i grunn helt perfekt. Gleder meg til nettfunksjonaliteten er på plass.

  7.  

    Hallo folkens. Tenkte jeg kunne legge ut PSN ID'en min her om noen er klar for litt online kjøring når Sony/Evo. Studios har servere på plass. PSN ID: Tackli

     

    Har også opprettet en klubb: Nordic X

     

    Bra, jeg er ivrig etter å bli med i en klubb. Holder du av plass? :)

     

    Ja, skal gjøre det om det blir nødvendig :) Utrolig frustrerende at serverne ikke har tålt pågangen, men får ta det som et tegn på at det blir et aktivt miljø rundt Driveclub når alt er oppe og går. Jeg digger spillet så langt, utrolig bra fartsfølelse.

  8. Hallo folkens. Tenkte jeg kunne legge ut PSN ID'en min her om noen er klar for litt online kjøring når Sony/Evo. Studios har servere på plass. PSN ID: Tackli

     

    Har også opprettet en klubb: Nordic X

    • Liker 1
  9. Jøss, dette er jo en anmeldelse som ser ut som en anmeldelse, i stedet for den offisielle "anmeldelsen", som like gjerne kunne blitt skrevet av forumbruker "bob13".

     

    Kan dere permanent endre praksis på Gamer og få folk som i utgangspunktet er skeptisk til et spill anmelde dem i stedet for noen som allerede har bestemt seg for 10eren på forhånd, som det pleier å være? Da kunne jeg til og med vurdert å betale prisen for ekstra-abonnement.

     

    Jeg skjønner jo at det er kjedelig for anmelderne å ikke få anmelde spillene de har gjort seg opp en mening om på forhånd, men du verden så mye bedre journalistikk det hadde blitt.

     

    @radiohodet: Det kan vel slå litt uheldig ut i begge tilfeller? Det er etter mitt syn like lite verdt at en som har bestemt seg for å ikke like spillet anmelder det enn at en som har bestemt seg for å like det gjør det. Jeg føler det nøkkelordet du etterlyser her er objektivitet, som vi alle vet at det er klin umulig å ivareta 100% i en anmeldelse (som av natur er subjektiv).

    • Liker 1
  10. Argumentet om at piratkopiering gir god PR faller på sin egen urimelighet. Vil dette si at det beste var om absolutt alle piratkopierte? Det må jo gi fantastisk PR (dog en noe slank lommebok vil jeg tro?). I tilfeller hvor det er mulig å oppdrive demoer finnes det ingen unnskyldning for å ha lastet ned et piratkopiert eksemplar. Holdningen til flere forkjempere av piratkopiering er skremmende. Det er ikke det samme som å stjele at man skaffer seg det man vil uten lov?

  11. Spiller Metal Gear Solid HD collection på PS Vita for tiden. Synd ikke Peace Walker er en del av Vita-samlingen, men det kan naturligvis kjøpes separat i PSN store. Når sant skal sies var (er?) Metal Gear HD samlingen gratis for PS+ abonnenter , så kan ikke klage. Vitaen virker i grunn til å være den perfekte konsollen å oppleve HD remakes på.

  12. Om man skal snakke om pubertale sider hos en del spillutviklere, syntes jeg det er mer bekymringsfullt at man ikke har distansert seg i større grad fra objektivisering av kvinner i spill (trenger jeg å nevne den siste Hitman-traileren?). Spekulativt innhold bør man jo generelt komme til livs, men har overhodet ingen problemer med realistisk skildret vold dersom det er i tråd med settingen.

  13. Regner med at det er flere enn meg som har gått til anskaffelse av dette objektivet fra Panasonic. Er noe forundret over prisingen på dette objektivet, da det tilsynelatende er mer kostbart å selge uten medfølgende kamera... Jeg kjøpte via eBay og endte opp med å betale i underkant av 1000 NOK for dette objektivet og er fornøyd med den handelen. Er prisen her til lands uforholdsmessig høy?

  14. Lurer på om jeg skal gå til innkjøp av et E-PM1 rett og slett for å ha muligheten til å kjøpe micro Four Thirds optikk. Har skjønt at E-PM1 er en enkel inngangsmodell men med god bildekvalitet og naturligvis et forholdsvis godt utvalg av optikk. Har en E-620 fra før av og er strålende fornøyd med kameraet, men ønsker ikke å investere for mye i optikk til dette kameraet ettersom jeg fortsatt anser fremtiden til vanlig Four Thirds for å være, mildt sagt, usikker. Er det rett at den kanskje største forskjellen fra de mer kostbare modellene er mindre direkte tilgang på innstillinger? Andre meninger og synspunkter på dette kameraet? Fås jo veldig rimelig for tiden, og som et enkelt ferie/by-kamera virker det jo ganske så bra?

  15. Hei,

     

    Min aldrende Dell XPS 420 kunne trengt en real overhaling. Første steg blir å oppgradere til Win 7 64 bit og sette i 8 GB RAM, dette virker som første fornuftige og rimeligste oppgradering. Det jeg sliter mer med å finne ut, er hva slags skjermkort jeg kan og burde gå for? Jeg har forstått at dersom skjermkort skal oppgraderes er man nødt til å oppgradere strømforsyningen på disse maskinene, men hvilke begrensninger må jeg eventuelt tenke på? Plass i kabinettet er begrenset, så dette er helt klart en faktor, men skulle det være noe i veien for å gå for et nytt skjermkort dersom kabinettet har plass nok? Alle gode råd og tips mottas med stor takknemlighet. Et spørsmål til slutt er naturligvis hvor mye bedre ytelse jeg kan regne med å få ved oppgradering av denne maskinen. Skjermkortet som sitter i pr. dags dato er et GeForce 8800GTX med 768 MB, det er satt inn 4 GB RAM (men alt utnyttes ikke pga. 32 bit OS), og jeg mener det er en Q6600 prosessor (Her er spesifikasjoner for mer tekniske detaljer om maskinen http://support.dell.com/support/edocs/systems/xps420/en/om/html/appendix.htm).

     

    På forhånd takk.

     

    -Anders

  16. Har gitt etter for presset og bestilte meg Demon's Souls nå i første omgang. Så får vi se om det får frem den gode gamle hardcorespilleren i meg. Dersom det gir mersmak følger jeg opp med Dark Souls. Dette er vel i praksis å be om frivillig tortur i lang tid fremover, men jeg gleder meg! Ser utrolig bra ut, både Demon's Souls og Dark Souls.

×
×
  • Opprett ny...