Gå til innhold

andersaa

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andersaa

  1. Hei

    Jeg har fått Get til å enable IPv6, men får det foreløpig ikke til å fungere. Er det noen som har fått det til med Airport Extreme?

     

    Innstillingene jeg kan gjøre i AE er IPv6 mode: Host eller Tunnel, og manuelt eller automatisk oppsett. Hvilken skal jeg velge? Mener jeg har prøvd alt, uten hell. På mac'en står "Configure IPv6" til Automatic.

     

    Jeg vil ha det så enkelt som mulig, og at hostene på nettverket skal kunne nås utenifra hvis firewall tillater det.

     

    På forhånd takk!

     

    Hilsen Anders

  2. Fikk problemer lignende de andre i denne tråden, kjøpte nytt hovedkort, og fant på den måten ut at det var strømforsyningen.. Så, nå har jeg et flunkende nytt ASROCK 939N68PV GLAN, kjøpt fra Digital Impuls:

     

    http://digitalimpuls.no/aspx/produkt/prdin...aspx?plid=33298

     

    ..liggende i en skuff. Så det er til salgs for en femhundrelapp hvis noen skulle havne i samme knipa. Er i Oslo.

  3. Ja det er slik BSU fungerer, du kan ta ut og sette inn i inneværende år.

     

    Ellers er det en mulighet å få kontokreditt, jeg har 5000 nå men hadde 10000 tidligere. Det er veldig enkelt, man får bare mer disponibelt beløp på kontoen og betaler ikke renter så lenge man ikke bruker av det.

  4. Har akkurat plundret med windows fildeling mellom to maskiner en stund nå. I går tror jeg det gikk opp et lys, da jeg sjekket ip-adressene og så at de var vidt forskjellige og hadde forskjellig subnet mask. Bruker tele2. Men dette må vel være grunnen til at det ikke funker hos meg?

     

    Løste det ved å koble de sammen med krysset tp og sette ip-adresser statisk. Men skulle gjerne hatt en smidigere løsning. Foldershare bruker jeg mellom jobb og hjemme, funker veldig bra. Men ikke så lurt for to maskiner på samme hjemmenett, det rutes vel uansett via en annen server først?

  5. Var det jeg tenkte ja.

     

    Jeg føler meg ikke veldig villig til å bidra til enda flere pokerbotter, så dette får du pønske på alene.

    6252137[/snapback]

     

    Haha, det er faktisk ikke det jeg skal. Det er flere ting jeg kunne tenkt meg å bruke det til, men det viktigste er å få ut listen over turneringer. En annen ting er å kopiere ut loggene og bruke den til å lage statistikk. Hvis du har greie på dette og kan hjelpe så hadde det vært helt supert!

     

    Det finnes vel uansett nok ferdige pokerbot'er der ute som man kan hacke videre på for de som vil det.

  6. Jeg er java-programmerer så dette er ting jeg ikke kan så mye om, men prøver uansett.. Jeg har planer om å lage et program som samler opp data fra 3-4 forskjellige proprietære windowsprogrammer, og skriver ut dette i mitt program. Så det jeg lurer på er om det er noen måte i c++/c# å "navigere" seg rundt i en annen applikasjon sine gui-objekter, og kopiere ut tekst derfra? Alternativt ta et snapshot av en enkelt komponent og kjøre ocr på den etterpå. Som sagt så er jeg helt grønn på windowsprogrammering og prøver bare i første omgang å finne ut om det er mulig. Noen som har sett eller gjort noe ala dette? Er det mulig?

     

    Veldig takknemlig for alle innspill!

     

    Hilsen Anders

  7. Hallo!

    Jeg har en 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router som det så langt heter. Har adsl fra Tele2, og kobler routeren til modemet jeg fikk med.

     

    Alt funker fint når jeg bruker standardinnstillingene, men da er NAT slått på. I web-grensesnittet finner jeg to relevante innstillinger, "Disable NAT" som ligger ganske godt skjult, og "Enable DHCP" som er under LAN-innstillinger og som er huket av default.

     

    Men uansett hva jeg setter disse til så fungerer det ikke (dvs får ingen ip når jeg tar ipconfig /renew) med mindre Enable DHCP er huket av og ikke Disable NAT.

     

    Noen forslag?? Har prøvd mye rart men får det ikke til.

     

    Hilsen Anders

  8. Jeg har akkurat kjøpt meg ny maskin med Amd x2 og Gainward Geforce 6600GT 256mb. Har installert siste nvidia drivere, directx og siste patch til bf2. Men, i video-innstillingene til bf2 så kan jeg kun velge mellom 800*600 og 1024*768.. Og når jeg kjører EA EasyInfo-sjekken så får jeg:

     

    DirectX Version 9.0c Pass 9.0c

    Display Device NVIDIA GeForce 6600 GT Unknown Compatibility

    Display Memory 256.0 Pass 128.0

    Display Driver 6.14.10.7801 Unknown Compatibility

     

    Er ikke 6600GT støttet?? Har sett flere requirements-lister og har ikke sett det eksplisitt der. Har søkt masse forum og spurt på #battlefield2 men finner ingen med samme problemet.

     

    Er det noen her som bruker samme kortet på høyere oppløsninger, eller har samme problemet som meg?

     

    All hjelp mottas med takk! :)

     

    Anders.

  9. Genialt!

     

    Testa vlc nå og det virker jo utrolig enkelt..

     

    Hva med tv-løsningen man får fra lyse, er det bra saker? Ser at man kan få POD (programs on demand?), hvordan fungerer det? Og hva med leie av video?

     

    Forresten.. Betalkanaler (canal+ etc), er det mulig å dekryptere dem??

     

    Anders.

×
×
  • Opprett ny...