Gå til innhold

fatalicus

Medlemmer
  • Innlegg

    1 352
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fatalicus

  1. Her syns jeg Tek også har sluppet ballen for tidlig.

     

    PR sjefen kom med et svar som helt tydelig prøvde å unngå å svare for problemet med kvalitet.

     

    Da syns jeg dere burde spurt igjen, mer direkte om de faktisk kommer til å gjøre noe med kvaliteten fremover, og ikke slippe det til de faktisk gir ett svar.

    Om de ikke holdes til ansvar for kvaliteten, blir heller ingenting gjort.

  2.  

     

    Hvordan skal de få til å overvåke deg dersom du kjøper en lisensnøkkel på finn eller eBay? Du laster jo ned softwaren fra Microsoft og legger inn nøkkelen.

     

    Om den er legitim er jo en annen sak. Men betaler man under 100-lappen, så er det ikke store krisa om det slutter å fungere etter noen år.

     

    365 er jo svindyrt.

     

    Les artikkelen en gang til..

    Men jeg har kjøpt lisenser på ebay OG finn. Har aldri fått brukernavn og passord.

     

    Så "– Kort forklart: Det er en svindel. Du får Office 365 i et par måneder, men du sender verdifull data til røvere. De misbruker dataen din, stjeler passordene og bildene dine, og du betaler dem for å gjøre det, skriver Koskela."

     

    Dette kjenner jeg meg ikke igjen i. Jeg har fått linket de MS produktene jeg har kjøpt opp til min Microsoft konto også.

     

    Så jeg leste artikkelen mann, men jeg kjenner meg ikke igjen i det Microsoft sier. Virker bullshit.

    Da er det ikke Office 365 du har kjøpt til, men Office 2016 eller annen.

     

    Office 365 har ikke lisensnøkkel som du kan bruke til å aktivere noe som helst, kun Microsoft kontoer som du bruker til å hente ned programvaren, eller eventuelt logger inn med i Office for å aktivere lisensen.

    • Liker 1
  3.  

    La oss nå ikke ta helt av her... 5 av ca 100 mobiler det er snakk om. 3 av de pga filmen over skjermen som ikke skal fjernes ble fjernet, 1 for der var noe under skjermen og 1 som er mer usikker..

    Veldig bra statistikk for ett brettbart førstegenerasjons produkt.

    Har de ikke bestemt seg for å trekke produktet?

    Produktet var ikke på markedet ennå, så ikke noe å trekke.

    Det de har gjort er å be om å få tilbake test enhetene de hadde sendt til testere, og å utsette lanseringsdatoen de hadde satt.

  4. Tror ikke jeg ville klassifisert Fold som en fiasko "ennå".

     

    Den var ute hos testere og de fikk der fanget opp ett problem før den ble sluppet til vanlige brukere. De kunne ha bare sluppet den ut på markedet og plutselig hatt ett mye større problem i hendene.

     

    Og i tillegg til Apple musen sin lading, så har dere første generasjon iPad Pencil, som ble plugget rett inn i iPad for lading, slik at du fikk en lang pinne stikkende ut av bunnen. Fantastisk ide.

    • Liker 1
  5. Folk har blitt tatt og sendt i rettssak for å laste ned thefappening-materiale via torrentsider i Norge også.  Det beste er å bare la være.

    Torrents er noe helt annet.

     

    Når du laster ned med torrents så deler du samtidig matrialet ut til andre. Da kan de ta deg for spredning av matrialet.

     

    Om du derimot laster ned matrialet direkte fra en side, så har du ikke gjort noe straffbart, da det hardt skal la seg gjøre å bevise at du med vilje har oppsøkt ulovlig matriale for nedlasting, i motsetning til å bare ha kommet over noe du trodde var uskyldig.

    • Liker 1
  6. Om du har behov for MMS, IKKE SKAFF DEG ICE!

     

    Har en onkel og tante, og en niese som alle har prøvd Ice, og alle tre hadde problemer med å få MMS til å fungere.

     

    Fulgte instruksjonene på nettsidene til ice uten hell. Kontaktet butikken hvor de kjøpte telefonen for hjelp uten hell. Prøvde å kontakte ice for hjelp uten hell.

     

    Til slutt fungerte plutselig MMS på telefonen til niesen min, men så viste det seg at ice kunder av en eller annen grunn ikke kunne motta MMS fra Telia kunder.

     

    Bare tull hele greia, og alle tre har i ettertid byttet til andre leverandører.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...