Gå til innhold

Fredrik S.

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fredrik S.

  1. Hei allihopa! Vet ikke helt hvor dette innlegget passer inn, men satser på at det funker å legge inn hersmile.gif Har i de siste mnd'ene slått på stortromma å kjøpt ny tv og annlegg, som nå er koblet opp til laptop. Før hadde jeg min gode gamle pult med godstol, hvor jeg hadde mus, tastatur og pc skjerm. Nå har jeg solgt pc skjermen og bruker tv'n istede. Dette førte til en del utfordringer...Som dere kan se på bildene under, sitter jeg nå i sofaen, noe som er et mareritt når jeg skal game eller generelt bare skrive på tastaturet..også som dere ser er det mange stygge kabler jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med..laptop'en kan ikke stå på tv bordet sammen med forsterkeren, da kablene til mus og tastatur ikke rekker frem.

     

    Vurderer å selge laptop'en å kjøpe kraftig htpc, eller en mindre kraftig og konsoll til spilling, men i utgangspunktet sverger jeg til pc når det kommer til spill...Noen arkitekter her som har forslag til hvordan jeg kan løse denne? icon2.gif

    post-70982-0-92631800-1292884317_thumb.jpg

    post-70982-0-13550100-1292884329_thumb.jpg

    post-70982-0-51725200-1292884358_thumb.jpg

    post-70982-0-34263200-1292884380_thumb.jpg

  2. Jeg tror jeg har det samme problemet. Oppstår bare i Vista..helt tilfeldig mister jeg nettet i noen minutter (alt i fra 1 -til 5 min). Har oppdatert nettverksdriver uten hell..De andre som sitter på samme nettverket (Som kjører xp pro) merker ikke noe til problemet! Forsvinner til meg også med xp, så vista er nok synderen, bare synd ingen vet hva som forårsaker det .. :dontgetit:

  3. Hva slags bil er du egentlig ute etter da? Japanske biler er jo de som er generelt mest driftssikre, men er nok litt mer komfort og slikt på europeiske biler.

     

    Personlig vil jeg nå anbefale Toyota Corolla, med 1,6 liter så er de ikke så forferdelig daue, og de er driftssikre så det holder.

    Har fått med meg at de er de mest driftsikre ja :) Men jeg syns ikke Toyota er noe spesielt å se på. Jeg legger vekt på en bil med godt utseende, men som ikke sluuker bensin! Komfort er også nok så viktig. Jeg vil i en prisklasse mellom 30-40.000. En BMW 3-serie fyller det meste jeg stiller av krav, men jeg har hørt at de bruker en del bensin, plus stor sansynelighet for at de er ungdomskjørt (aka. rævkjørt :p )

     

    Takk for svarene så langt! :)

  4. 1. Gi oss tilbake Programmer.no, Sourcecode.no og Overklokking.no (med samme kvalitet på artiklene, ikke copy/paste fra ITAvisen)

     

    2. Personlig profil hvor man velger hvilke nyhetskategorier man er interessert i (gjerne sortert i litt mer detaljerte kategorier enn bare hw / gamer / kulturo / osv.). Man bør også kunne velge stylesheets i profilen, så slipper vi å bruke greasemonkey for å få et enkelt og pent grensesnitt på tek.no (à la begin.no)

     

    3. I profilen bør man også kunne velge hvilke forumkategorier man vil se siste nytt fra. Enten samlet, eller i hver sine stolper (omtrent slik feedene er arrangert på iGoogle (google.com/ig) - rent og pent, og veldig oversiktlig)

    Veldig enig! :yes:
×
×
  • Opprett ny...