Gå til innhold

Doktoren

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doktoren

  1. Jeg spiller en del halo 3 med min bror og vi har lenge lurt på hvorfor vi aldri får spilte noen av mapsene, the pit, snowbound, og guardian. Det som skjer er at vi som oftest joiner team slayer over xbox live, den finner spillere, også velger den frem et brett. Om valget faller på et av de nevnte brettene, vil spillet automatisk skifte brett, og vi vil få et annet brett. Dette skjer hver gang.

     

    Her forleden prøvde vi oss på 2on2 med 2 bekjente og når vi da prøvde å velge ett av de brettene, fikk de beskjed om at vi ikke har de brettene. Men de følger jo med spillet! navnene våre blinket på skjermen og vi ble tvunget til å spille andre brett.

     

    Har noen opplevd liknende episoder, hva kommer dette av? Kan det være halo 3 discen er skadet? Skikkelig triste greier for the pit og snowbound er favorittbrettene våre:P

     

    Doktoren

  2. Personlig bryr jeg meg meget lite om singleplayer historien. Jeg håper heller at flerspillerdelen kan måle seg meg goldeneye som jeg og mange kompiser storkoste oss med i gamledager. Jeg prøvde nylig en goldeneye-mod for HL2 men ble utrolig skuffet. Elendig.

     

    Goldeneye er for meg kanskje det beste spillminnet til dags dato, og det er faktisk snakk om et spill for N64! Håper på en god flerspilleropplevelse men forbereder meg på skuffelse:)

  3. du får 1 pga ikke skikklig driver , jeg fikke 2,3 helt til jeg la inn drivere, nå har jeg 5,4

     

    Jeg har latt windows oppgradere drivere selv, går ut ifra at det skal være greit eller er det bedre å gjøre manuelt?

     

    Skjønner ikke helt hva som er gale, kan det ha noe med kjølingen og gjøre?

     

    Btw skal den termiske pastaen være tørr?

×
×
  • Opprett ny...