Gå til innhold

danimont

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av danimont

  1. Hvis dere husker Morrowind, så kunne man selge ting og tang uten tap av verdi til en orc (han hadde opp til 5.000 gold) og til en mudcrab (hadde opp til 10.000). Så det jeg lurer på er om noen har funnet noen slike i Oblivion. Det er mye loot etterhvert som man kommer opp i antall quests og level, og det er liksom så synd å bare la de ligge.

     

    Jeg har hittil solg ting i "The Best Defense" i Imperial City, men der har den ene selgeren kun 800 gold og den andre 1.000 gold. Mulig jeg er en grisk liten jæ... , men vil liksom få noe igjen får ting jeg har tjent inn... :p

  2. Jeg har bestilt fra både PlayX og Games199 og dette har fungert helt greit. Hvis du fikk noe ekstra må det sannsynligvis ha vært på grunn av en eller annen kampanje. Leveringstiden bruker å være på noen dager. Merk at det er snakk om arbeidsdager.

     

    Det må nevnes at jeg aldri har bestilt varer til over 200kr grensa hos de, men det er jo selvsagt en mulighet for at varene slipper forbi uten moms.

  3. Med mindre du allerede har løst problemet (enten selv eller vha walkthrough)...

     

    Du skal gå langs kanten av veggen der det et dypt hull (der du forøvrig dør hvis du faller inn i), rundt til den lengre veggen og gjennom et lite avluke der du må fjerne metallbeskyttelsen for å gå inn. Veggen er på venstre side når du går inn på rommet.

     

    Håper det hjelper.

  4. Det lønner seg (nesten) alltid å patche med en gang, i hvert fall hvis en patch allerede er tilgjengelig rett etter en installasjon. Etter patch har i hvert ikke jeg merket noen store bugs.

     

    Det er et veldig engasjerende spill (som jeg snart skal spille gjennom igjen). Malkavian er en vampyr familie/rase/slekt... De er noe spesielle oppi hodet, noe som resulterer i morsomme situasjoner...

     

    Har spilt gjennom med Toreador selv... De har muligheten til en slags "Bullet Time" effekt som kan være veldig nyttig til en god del oppdrag.

  5. I (noenlunde) kronologisk rekkefølge:

     

    Commodore 64:

     

    - Rick Dangerous: Labyrintkongen, en Indiana Jones etterligning som forårsaket kramper i joystick hånda med sin hopp og dukk taktikk. Hvis jeg ikke husker feil så trur jeg ikke at jeg klarte å runde det, så hvis noen vet hvordan det ender så er det bare å plinge på. Lite med lagrningsmuligeter på den tiden, så man måtte starte helt på nytt igjen etter at alle dine liv hadde gått tapt. Joysticken gikk på rundgang og nåde den som ble drept oftest, selv om han/hun som tapte sist fikk den største skyllebøtta... :!:

     

    NES 8-bit:

     

    - Super Mario Bros. 3: Spille gjennom de tre første verdenene og så bruke tryllefløyte for å nå den siste (hvis man hadde dårlig tid). Samle P-vinge for de ekle flytebåtene på den siste verdenen. Bitch-slappe Koopa mot slutten (eller egentlig unngå å bli tråkket på for ofte :p ), og så bare nyte rulleteksten på slutten vel vitende at Koopa alltid kommer tilbake, men at du er trygg for en liten stund til.

     

    - Mega Man 3 & 4: Nytelse på cartridge. "Stjele" krefter fra mellombosser før det store oppgjøret på slutten.

     

    - Track & Field 2: Du stiller frivillig fingrene til disposisjon for medisinstudenter. Plasterfabrikanter skor seg godt på din barnslige trykkeglede.

     

    Nintendo 64:

     

    - Perfect Dark: Håndkontrollen var jo rett og slett nydelig å holde i. Plaffet ned alt som var av fiender og med lagring kunne man satse alt på å spille gjennom på større vanskelighetsgrad med en gang etter første gjennomgang.

     

    - Mario Kart 64: Mest på grunn av store "mobbemuligheter" innad i vennekretsen etter endt løp. :D

     

    PC:

     

    - Civ 2 & 3: Må bare slå de forbaskede "fyll inn passende sivilisasjon"...! Må bare bygge ferdig romfergen...! Må bare atombombe for å se hva som skjer... :devil:

     

    - KOTOR 1: Noen flere som ble sjokkert over å finne ut at vi selv var Revan?? :eek: Typisk scenario: Klokken er 2 på morgenen, du vet du skal være på skolen kl.8 sammen morgen... men du skal bare springe kjapt over sanddunene på Tatooine for å bli ferdig med denne verdenen... Scenene mot slutten når du redder/hakker ihjel galaksen... Bør ordne med Cleenex bare sånn for sikkerhets skyld...

  6. Har lest om bruk av Mark og Recall spells i Morrowind, men sliter litt med å få de til å fungere. Spørs om jeg kanskje har misforstått litt ang. bruken, men slik jeg har skjønt det skal man bruke Mark på den plassen du ønsker å "merke", for så å bruke Recall når du enkelt vil transportere deg tilbake til dette stedet... ikke sant?

     

    Men som sagt så funker ikke dette hos meg... Vet at det også finnes scrolls som transporterer deg til nærmeste tempel osv, men hadde vært litt kult å få til dette selv da...

     

    Jeg lurer da på om det er noe som mangler for å få dette til å funke? Skal man f.eks. bruke en amulett av noe slag og legge denne fra seg der man har merket?

  7. Kotor 1 var vel det spillet som fikk meg personlig til å miste søvn p.g.a. en quest jeg ikke fikk til... eller den klassiske "bare en liten time til"-følelsen. :!:

     

    Kotor 2 er liksom mindre gjennomtenkt og har også følelsen av at spillet på en måte ikke er helt ferdigkodet, noe vi har fått flere indikasjoner på allerede. Pluss noen irriterende bugs... :roll: (håper de blir fikset snart...)

     

    Likevel er det er ting i 2'ern som jeg setter veldig høy pris på... som f.eks. at du starter som jedi... mange flere levels/feats/powers... samtidig som slutten på begge inviterer til oppfølgere, spesielt 2'ern... Vi krysser vel alle sammen fingrene og ber en liten bønn om at Kotor 3 kommer til neste år (eller kanskje til jul).... :p

     

    Konklusjon: har du spilt 1'ern du spille gjennom 2'ern.... og samtidig håpe på en 3'er...

  8. Har rundet både kotor 1 og 2 på light. Og uten å komme med kjipe spoilere, så har jeg bare funnet en master robe til light side (kotor 2) og denne var ikke like god som de på kotor 1. Dette kan jo selvsagt ha noe med rekkefølgen man tar verdene på da. På kotor 2 kan man jo også finne armors som ikke begrenser dine force powers, men disse er ikke så veldig kraftige heller, pluss at min manlige jedi så litt femi ut... :ermm:

     

    Det tok godt over 30 timer å runde 2'ern forresten, men sprang ikke gjennom og prøvde å fullføre de fleste side quests i tillegg...

  9. I kotor 1 var det et stort utvalg av jedi robes. Både til dark og light side, med noen spesielle robes som ga bra beskyttelse. Tenker f.eks. på den som du kan lage i star forge mot slutten eller den du finner i korriban (i hulene). I kotor 2 mener jeg å synes at robene ikke er like gode, samt vanskeligere å finne.

     

    Noen som har funnet en robe med bra beskyttelse? Enten til dark eller light?

  10. Har en bug som løfter swoop biken min helt opp til taket på den aller første banen i spillet. Med det resultat at jeg ikke trenger å hoppe over noen hindre (positivt...), men treffer heller ingen akseleratorer (veldig negativt...). Noen som har opplved det samme? Har patchet spillet før jeg i det hele tatt begynte å spille... kanskje tregner jeg nye grafikkdrivere...?

×
×
  • Opprett ny...