Gå til innhold

Giskler

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Giskler

  1. Var voldsomt til sutring her da. GalCiv II hadde også versjoner som var tilgjengelig veldig tidlig for feedback. Det er ingen som tvinger deg til å kjøpe spillet på nåværende tidspunkt. Det koster ekstra, men all DLC er inkludert og man får tilgang til founder seksjonen. Hvis tilleggspakkene til GalCiv II er en indikasjon på fremtidig innhold så er det jo vel verdt pengene.

  2. Hei!

     

    Har veldig lyst til å prøve spill som er ganske like Diablo serien, men litt nyere... Jeg er litt grafikkhore, skulle ønske jeg kunne fordra spill med eldre grafikk, men akk.... :(

     

    Eneste jeg har prøvd så langt er Torchlight, skulle gjerne hatt noe annet å spille mens jeg venter i spenning på å se om jeg kommer inn i Path of Exile beta :wee:

     

    Er i PoE betaen og man blir fort lei av det, du går ikke glipp av så mye. De fleste skills er ikke i spillet ennå og boss fights er bare placeholders eller mangler totalt. Når du er ferdig med Act II så begynner du bare på nytt igjen i Act I, men på høyere vanskelighetsgrad.

     

    Man skal være veldig interessert for å fortsette å spille det etter man har vært gjennom det et par ganger.

  3. Fikk Collectors Edition igår og må si at bortsett fra at det krever Steam (verste møkk ever) og at det låser seg av og til så er jeg storfornøyd med spillet! Spillte i ca 6 timer i går og det var veldig vanskelig å legge det fra seg. Gleder meg til arbeidsdagen er over så jeg kan fortsette :D

     

    Hvem gidder å vente til fredag med å spille? Alle spill som har denne arkaiske formen for release med to forskjellige datoer kan enkelt låses opp bare man logger inn i Steam via en VPN.

     

    Edit: Har forøvrig aldri hørt om noen som har blitt bannet pga dette.

     

    Hva slags VPN bruker du? Noe å anbefale?

     

    VPNVIP - du kan registrere deg gratis og få en 100 MB kvote. Eneste minus er at du må registrere deg gjennom en app på iphone, ipod eller ipad.

     

    Etter du har lagt inn VPN så starter du Steam og den vil decrypte spillet, restart i offline og koble fra VPN og vips så har du spillet klart til bruk.

     

    Har spillt det i to dager nå og er helt oppslukt, veldig vanskelig å legge fra seg :)

  4. Fikk Collectors Edition igår og må si at bortsett fra at det krever Steam (verste møkk ever) og at det låser seg av og til så er jeg storfornøyd med spillet! Spillte i ca 6 timer i går og det var veldig vanskelig å legge det fra seg. Gleder meg til arbeidsdagen er over så jeg kan fortsette :D

     

    Hvem gidder å vente til fredag med å spille? Alle spill som har denne arkaiske formen for release med to forskjellige datoer kan enkelt låses opp bare man logger inn i Steam via en VPN.

     

    Edit: Har forøvrig aldri hørt om noen som har blitt bannet pga dette.

  5. Må si at jeg ble en del skuffet etter å ha spillt TW1 og TW2 rett etter hverandre. TW2 er konsollifisert med QTE, klønete menyer, fordumming av rpg elementene og et kampsystem som er mye dårligere enn i første spillet. TW1 er en ekte RPG hvor TW2 minner om en port av et konsoll action RPG. Syns også at historien i TW2 er svakere enn i TW1.

     

    Har ikke mye håp om at TW3 blir noe bedre, trenden viser at nesten alle RPG som kommer ut for tiden er dummet ned for konsoller.

×
×
  • Opprett ny...