Gå til innhold

Clintern

Medlemmer
  • Innlegg

    495
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Clintern

  1. Jaja da dinga jeg 80 med nok en alt(warrior nr 2) denne en tank. Kan ikke si jeg gleder meg til å gå løs på gearfarminga ^^

     

    Leser så mye om negative kommentarer tanks får i disse dager. Folk som vil bli "boosta" gjennom heroics av 50k hp tanks osv. Selv vært vitne til det flere ganger når jeg spiller med dps/healer chars.

     

    Kommer selvsagt til å def cap'e meg og slik før jeg hiver meg på randoms. Tanket med så og si alle klasser(pala,druid,dk) tidligere i WOTLK og warrior i TBC så er ikke helt grønn for å si det sånn.

     

    Skal ta noen turer i normal TOC i morra. Få med meg det som er av tank gear der og kanskje trinket selv om den må man ha litt flaks med(alltid noen andre som needer).

  2. Lett etter et addon nå i flere dager som viser i tekst(gjerne tydelig over hodet på charactern) hva jeg dispeller av buffs/procs etc på fienden. Kjedelig å dispelle når man må sjekke nøye på buffsene dems for å se hva som forsvinner ^^

     

    For shamans purge er enkel, "shaman friend, "ShockAndAwe" for å nevne et par.

     

    Eksempel

     

    Trenger et addon som virker for priest og gjerne warrior(shield slam) dispell.

    Er klar over at diverse combat text addons gjør dette men klarer aldri helt sette opp slik som jeg vil ha det, hater slik "fancy" scrolling ved siden av charactern osv ^^

     

    Det som irriterer meg litt er at jeg hadde et sånt addon før(tror jeg) men la ikke ordentlig merke til det før jeg plukka opp priesten min igjen. Klarer liksom ikke gjøre noe pvp før jeg får det tilbake ^^

     

    Løsningen er sikkert enkel men jeg står helt fast. Og nei det er ikke decursive eller andre group/raid announcers, bare enkel tekst som jeg selv kan se selv hva jeg dispeller.

     

    Edit: lagt til bildelink

  3. Hadde selv en 525i(E34) i mine "lekne dager" veldig fornøyd med den og hadde mye moro ;)

     

    Dessverre kjørte jeg den i stykker(ikke ulykke), var nok litt for røff mot stakkaren :/

     

    Det var starten av 2000 tallet da veldig mange hadde E36 og jeg gadd rett og slett ikke følge "trenden", personlig syns jeg E34 ser bedre ut og.

     

    Men kan bekrefte at den drar ganske greit sånn fartsmessig(er jo en relativt tung bil). Holdt meg naturligvis til fartsgrensa og det oppfordrer jeg alle freske unge til å gjøre og :)

  4. Angående orbsa så er det vel mer en prinsippsak, hverfall for meg.

     

    Driter langt i golda men fordrar ikke de som venter med å rolle(da need såklart) til alle har trykka greed.

    Har også vært borti noen slike tilfeller med armor, andre items også at folk needed kun for å prøve å hindre andre i å oppgradere geared sitt. Kos ^^

     

    Men OT: Kjør randoms for emblems+drop, er vel det enkleste utenom raids.

  5. Dette er kanskje litt generelt om alle klasser men en jeg "henger" og prater mest med i WoW spiller rogue som main.

     

    Blir bare litt frustrert av hans stahet. Combat spec, 2xdagger, backstab som "main attack"/combostacker(ehm ok?) og bruker aldri Slice'n Dice. Og han har samla sammen et ganske bra sett gear nå men nekter f.eks å prøve en mutilate spec eller sword combat++ som antakeligvis ville boostet hans dps MYE.

     

    Synd å se gearet lide pga hans stahet :p Greit nok at han trives best med det og bruker det som et argument. Veldig ok fyr og har spilt siden vanilla WoW som meg.

     

    Men aaarggg, blir bare litt småirritert :p

  6. Jeg snakket generelt om mitt syn på hvordan warrior klassen har utviklet seg. Jeg har alltid hatt den "evnen" til å gjøre relativt bra damage output med gear som mange ville ligget vesentlig lavere med.

    Sikkert et resultat av evig mange timer spilling siden jeg startet i 2005. Også levlet og spilt så og si alle klassene i end game dungeons/raids.

    Dette gir meg muligheten til å se spillets klasser fra alle aspekter og i mine øyne er warrior klassen den store taperen spesielt i PvP.

     

    Mangler også en del utilitys i raid som dps. Og hvis nå fury mister en stor del av sin dps, hvem vil da ha med en warrior i sitt raid.

  7. I mine øyne dør warrior klassen i 3.1 hvis nåværende endringer går live.

    Men skal være forsiktig med å dømme på forhånd. Jeg har hvertfall sluttet å spille med min. Tester litt på PTR med jevne mellomrom men det er bare trist. Selv om Arms treet ser ok ut.

     

    Savner virkelig dagene i BC hvor jeg kunne storkose meg med litt PvP når jeg trengte et avbrekk fra raiding og PvE generelt. Mulig warriors var en smule for sterke på den tiden men da betød hvertfall armor og den lille ekstra hp'n noe.

     

    Wrath har åpnet altfor mye opp for ignorering av armor, og med den utrolig høye dps output'n, for å ikke snakke om burst damage. Og warriors er den eneste klassen som så og si må "bygge" seg opp til en fin damage output(rage:s), mens andre klasser kan starte på toppen og fyre løs alt de har fra begynnelsen. Dette fungerer såklart veldig dårlig i PvP med den nåværende ikke eksisterende overlevelsesevnen.

     

    PvE har vært artig som fury spec men det ser veldig mørkt ut. Jeg taper omtrent 500-600dps med nåværende endringer på PTR. Mulig det normaliserer seg med endgame ulduar gear men hvorfor kan det ikke være relativt balansert hele veien?

    Ikke alle som kommer helt til sluttspillet for å si det sånn.

     

    Blizzards unnskyldninger om at en hybrid klasse og en 1 point talent ikke skal få lov til å øke dps med så mye holder bare ikke når man kan se såkalte full hybrids gjøre mins like mye damage.

     

    Men vi får vel bare vente og se. Mange der ute er sikkert uenig med meg og det er selvfølgelig helt ok :)

     

    Dagens "QQ"

  8. PvP har vært, er og vil alltid være ubalansert.

    Men etter min mening har det aldri vært så ubalansert som nå siden da jeg started en gang i 2005. Og det nettopp pga den sinnsykt høye burst skaden visse klasser gjør nå.

     

    Jeg sluttet umiddelbart med PvP ved launch av wotlk. Har prøvd litt innimellom men ender alltid med en oppgitt følelse etter et slag eller to.

     

    Savner virkelig en del "epic" fights jeg hadde med min Warrior 1 vs.1

    :(

  9. Fury er bra å lvl opp med, bare det at folk har en tendens til å begynne dual wielde vel litt tidlig etter min mening. Det krever mye +hit for å være effektivt. Grovt sagt så burde man vente til lvl 60+ mao :p Da med tanke på +hit i items og det er ikke så mye av det pre 60.

    Edit: Vet ikke hvordan base hit ratio'n er per idag. Jeg levlet min warrior 1-60 før TBC kom. Husker at fury var veldig moro men sleit til tider med miss miss miss :p

     

    Arms er det store PvP treet. Funker greit i PvE og.

     

    2H=arms, dual wield=fury.

     

    2H med fury så vil man antakeligvis savne mortal strike, da dette er en fin instant attack. Siden 2H svinger tregere er det kjekt å ha.

  10. Nå har jeg falt litt av trance bølgen siste årene men jeg glemmer aldri Trance To Dance samlingen som jeg tror nærmest spilt i filler i bilen. Da spesielt disc 2 med låter som

    - Airbase - Genie [Michael Splint vs. F&W Remix]

    - Skydive - Any Day Now

    - Michael Parsberg - Evolution

     

    Det var gode tider *savne* ;)

×
×
  • Opprett ny...