Gå til innhold

Lundefugl

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lundefugl

  1. Heisann! Jeg trenger en ny bærbar som hovedsaklig må kunne kjøre spill som WoW og CS, og som tåler at man tabber ut til msn/firefox/limewire etc.

     

    Har forsøkt å lese gjennom tråder her, men siden jeg er helt grønn når det kommer til forskjeller på skjermkort etc, er vel det sikreste å lage en ny tråd.

     

    Sååå, er det noen som vet om en forholdsvis god pc til 8000,-?

  2. Noen last ned Emil i Lønneberget, og ta SS når han heiser lillesøstra si opp i flaggstanga da (hvilket bildet ovenfor skulle forestille)!

     

    En kopp med fuglemotiv:

    P2702_small.jpg

     

    Nå vil jeg se en lyseblå enhjørning som røyker hash.

  3. Mannsjåvinist much?

     

     

    Herregud for en taper du er, snakker om DERE når det kun er du som styrer alt og planlegger framtiden deres. Når hun endelig får opp øynene, så skriker du som en liten drittunge om at du elsker henne og vil forandre deg til det hun vil ha? Er hun heldig, har hun allerede funnet en ny mann som respekterer henne og bryr seg om henne.

     

     

    /doublefacepalm @denne tråden.

  4. uffda ja...

     

    Jeg føler at måten jeg er blitt dumpet på er det værste som fins, men kanskje det er mange andre som har blitt dumpet og såret på ekle måter også.... Trøst Trøst......

     

    Jeg hadde sex flere ganger med en fyr, som jeg skriver i et annet innlegg... Han reiste langt med fly for å komme til meg. Etter siste treffet så svarte han meg ikke på en uke. Og derretter så blokkerte han meg på msn, og skrev at han ikke ønsket å ha noe med meg å gjøre, hvis jeg sa noe så gikk han til politiet. Og det endte med at han satt og logget alle sms, der jeg spurte om hvorfor han gjorde som han gjorde i fortvilelse, og der jeg spurte om en 10 min. samtale om dette på msn eller telefon. Istedet for å ta en 10 minutters samtale sammen, så ville han heller til rettsak, og vi endte opp i retten. Dette endte med forlik. Men jeg er kjempelei meg for det. Men godt å høre om andres historier også, det letter trykket for meg, at jeg ikke er alene om å bli dumpet på en grusom uhyggelig måte.....

     

    Leit å høre, Sportygirl. Hvor mange flere ganger skal du spre historien din for å få medynk, egentlig?

     

     

    On topic: dama lot som alt var ok, men fant seg en annen type og gadd ikke si ifra. Måtte lese om det på facebook, at hun var i forhold med en annen kar, ringte henne og spurte på kødd "Fått deg ny type? :p" og hun bretter ut om den nye typen. Jeg spør "hva, når, hvorfor?", og hun gir telefonen til han og lar han svare for henne. Så mye for dama som påstod hun hadde vært forelsket i meg i 5år. :)

  5. Ser jo sef ann situasjonen, men er ikke redd for det nei. Gutta tar det som et kompliment. Sier det sef ikke til helt ukjente da, men til kamaratene mine eller til halvkjenninger ute på byen lissom. De fleste vet at jeg er ganske direkte, men er aldri ufin lissom

     

     

    Da blir det vel noenlunde ok.

     

    Tolket det som at du gikk bort til totalt fremmede og fortalte dem hvor hot du syntes de var. :p

     

    Jeg hadde blitt redd hvis en annen mann hadde gjort det til meg.

  6. Har ingen problem med å se om en annen gutt er kjekk, søt, pen eller sexy. Har ikke noe problem med å si det til de heller, spesielt ute på byen, eller til mine venner:)

     

    Jeg holder det som oftest for meg selv. Jeg bemerker kun andre gutter sitt utseende hvis de er stygg som juling elns. Sier det ihvertfall ikke til kompiser, hvis jeg ser at en mann er kjekk. Ligger man i senga med dama og snakker om alt mulig og ingenting, og kommer inn på emnet attraktive venner, kan det hende man nevner det.

     

    Og du går bort til dem og sier at de er kjekke, søte, pene eller sexy? Hva er galt med deg? Hørt om anstendighet? :o

  7. Tøffel, som i at du er kun et sikkerhetsnett. Hun kan gå rundt og flørte med hvem hun vil, men når hun føler at ting ikke går, kommer hun tilbake til deg. Og du står selvfølgelig klar med logrende hale. :)

     

     

    Ja, hun er nok den trengende av dere to. Definitivt!

     

    Edit: skumlesing har ført til at jeg har blandet et par topics, for det beklager jeg på det dypeste! Har nå lest gjennom hele tråden, ser bare ut som at hun har mistet interessen. Prøv ett siste trekk for å gjenvinne interessen nå, ellers får du bare forholde deg litt rolig og avventende til hun gjør sitt trekk.

  8. Når fann du ut at du ikkje hadde følelser for dama di lenger? Før eller etter turen?

     

    Fant det ut turen, noe som kanskje hadde blitt litt vanskelig og forklare...

     

    Men altså, problemet mitt er jo ikke at jeg lurer på hvem jeg skal velge, for Lise flytter jo som nevnt om litt. Spørsmålet er rett og slett om det er noe mer for meg og hente i mitt nåværende forhold.

     

    Vil også takke for mange flotte tilbakemeldinger. Det hjelper faktisk å prate om det. :thumbup:

     

     

    Finn ut hva du virkelig føler for dama di, så tar du det derifra. Er ikke rettferdig for noen parter at hun kaster bort tiden sin på en som ikke elsker henne, eller at du kaster bort tiden din på noen du ikke har følelser for lenger.

     

    At du falt så fort for en annen jente sier vel egentlig sitt, men tro meg, hun har nok sine feil hun også. Har vært i samme situasjon som deg et par ganger, endte med at gresset på den andre siden var fryktelig umodent, nærmest råttent. :)

  9. På handleturen spiller du enten hard-to-get, eller så går du rett bort til henne når du møter hun og gir hun det hun har ventet på, et heftig kyss!

     

    Framfor vennene? Da kan jo de få ett inntrykk av at det er noe på gang mellom dem!

     

    Men joa, er enten eller nå. Du kan vel alltids gjøre et siste forsøk, så får du ihvertfall klarhet i hva som foregår mellom dere. Bedre å ha prøvd og feilet, enn aldri å ha prøvd ...

  10. Dunno, nærmeste jeg klarte å "finne". :)

     

     

    Jeg vil se.. en løs tøs, i minimal bekledning, som spiller på en tuba.

    Edit: hun skal være iført en rosa hatt også!

    post-70603-1246859925_thumb.jpg

  11. Ny oppdatering..

     

    Jeg tror fortsatt jeg har en sjanse.

     

    Jeg har lest igjennom innleggene mine igjen, og måten jeg har skrevet på er, om ikke lite insiktsful, iallefall veldig trangsynt.

     

     

    Jeg snakket en god del med kompisen min som var med å grille noen kvelder tilbake, da hun også var der. Og han mente at jeg ikke burde tenke noe særlig over denne gutten, og at han selv mente at hun ikke ga utrykk for at hun likte denne gutten. Og jeg er helt sikker på at det ikke var noe han sa for å skåne meg, fordi han sier alltid ting rett ut som han mener. Dette fikk meg til å tenkte litt, og hun har jo kun møtt denne gutten to ganger. Jeg prøvde å endre måten min å tenke litt på, og kompisen ble med meg hjem.

     

    Og hvem tror du ikke har snakket til meg på msn når vi kom inn igjen? Jo, denne jenta. Jeg var i offline modus også, om det har noe å si.

     

    Så bare snakket vi litt til og fra, og jeg nevnte at jeg skulle ut på shopping igjen imorgen, siden vi ikke ble ferdig forrige gang. Hun spurte da selv om hun kunne være med meg/oss på shopping. Jeg sa selvsagt ja, og ser igjen på dette som et tegn, og at løpet ikke er helt kjørt.

     

    Idag var hjertene tilbake på plass også. Kanskje ikke like bra som det en gang var, men bedre enn dagene før jeg virkelig startet å ta initiativ. Er litt dumt å snakke om hjerter og msn-stamtaler, men de betyr faktisk litt.

     

    Så da blir det en hel dag med henne, bestevennen min, og en venninne av henne imorgen.

     

    Wish me good luck, kan komme tilbake med hvordan det går, og hvordan hun oppførte seg.

     

    Tøffel.

     

    Nå skulle du avlyst og heller spilt hard-to-get, imho. Nå vet hun akkurat hvor hun har deg, og kan utnytte deg som hun selv ønsker. Får håpe du oppfører deg bedre på handleturen. :)

     

    For all del, la være å prøve for hardt imorgen. Ikke framstå som mer desperat enn du allerede er. :x

  12. Gah, altså - du har deg selv å takke for at du maste så sinnsykt og oppførte deg som en pyse som ikke torde gjøre noe. Du fikk plenty av muligheter til å kapre henne, iallefall prøve deg, din egen feil at du rotet det vekk.

     

    Har vært i samme situasjon som deg fleeereee ganger, endte med at det ble for mye masing og for lite initiativ, enten fra meg eller jenta - var ikke kjempegod venn med dem, så med de fleste er jeg bare såvidt venn med nå, mer bekjent. Sier hei hvis jeg møter dem osv. Heldigivis føler jeg at jeg har lært av tidligere feil, så foreløpig har jeg unngått å gjøre flere av mine tidligere kjempebrølere med hun jeg har ett godt øye til.

     

     

    Vær heller glad for at du fikk ha det litt moro sammen med henne, og sørg for å ikke gjøre samme feil neste gang. Du er jo tross alt noen erfaringer rikere nå. ;)

  13. Smaksak regner jeg med, for meg er det helt uaktuelt å putte saken inn i bæsjehullet.

    Håller med deg, jeg vill ikke ha dritt på kölla o.O

     

    Når du absolutt måtte gjenopplive en død tråd; Du har ikke dame (spørs om du tilgir klininga eller ikke), så ingen fare for det just nå.

     

     

    Som tidligere ramset opp, er det en smakssak. Noen liker det fordi det er trangere og mer tabu, kanskje man føler at man får fram villdyret i seg, ikke vet jeg. Andre liker det ikke, fordi det er "skittent" og ekkelt.

     

    Alt i alt avhenger det av personen man gjør det med, om man stoler på den (klarer å slappe av med personen, vet personen har god hygiene etc) eller om man rett og slett vil prøve noe nytt.

     

     

     

    Selv har jeg aldri hatt analsex, men hvis anledningen byr seg med ei jente jeg kjenner godt og stoler på, tviler jeg på at jeg hadde takket nei. Hvis det virkelig er så forferdelig som enkelte påstår, hadde jeg iallefall vært en erfaring rikere.

×
×
  • Opprett ny...