Gå til innhold

snuskelusk

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snuskelusk

  1. Jeg bruker en Dell Optiplex 745 med et radeon x1300 pci-e skjermkort, jeg skal nå ta ibruk en skjerm til og har da montert et Geforce Fx 5200 pci skjermkort. Problemet mitt er det at når jeg slår på datamaskinen igjen etter jeg monterte det nye skjermkortet ser det ut som MSVista deaktiverer Radeon kortet og kjører kun på Nvidia pci kortet. Jeg får for øvrig opp en feilmelding som forteller meg at Radeon kortet er ukompatibelt og har blitt deaktivert. Jeg kan ikke aktivere det igjen i enhetsbehandling.

     

    Har også prøvd å manuelt legge inn de foskjellige driverne til de forskjellige kortene. Uansett hva jeg har gjort så vil kun Nvidia kortet fungere alene.

     

    Noen som har vært ute for dette problemet før, eller som har en anelse om hva som kan være gale?

  2. Hei, jeg har et program som heter rslogix som krever at programmet er installert på en masterdisk (c:) og programmet bruker en såkalt ''flytende lisens''. det vil si at under instalasjonen setter du inn en medfølgende lisens disk istedet for å taste in en nøkkel manuelt.

     

    jeg bare lurte på om d var mulig å få installert dette på en usb penn og kjøre programmet uten å måtte installere det på hver maskin jeg skal bruke det på, det går jo ann men d er veldig tungvindt.

     

    altså, å kunne åpne en usb penn og bare enkelt og greit kjøre programmet.

  3. hmm, Det som skjer når start linjen forsvinner er at Explorer lukkes, jeg vet ikke helt hva som gjør dette, men når dette skjer så kan du trykke: Ctrl+Alt+Del så går du på Programmer, så Ny Oppgave, Der Skriver du explorer.exe og trykker Enter, så vil du få tilbake startmenyen.

     

    Har ikke løst problemet ditt, men du slipper hvertfall restarte maskinen hver gang det skjer:)

  4. Hei, For et par dager siden skjedde det noe merkelig med min datamaskin, den begynte helt plutselig å jobbe veldig tregt. Det er ikke mer en ca en mnd. siden pc'en var re-softet og alt har fungert perfekt.

     

    Jeg bestemte meg nå for å restarte pc'en først, for å se om det løste problemet(hehe). Da den skulle starte opp igjen brukte den ca 4 timer på å komme inn i Windows, og når den først var kommet inn i windows var den for treg til å kunne arbeide med.(altså brukte timer på å åpne vinduer osv.)

     

    Jeg restartet pc'en og kjørte siste fungerende innstilling, uten held, alt var like fjernt. Jeg prøvde å starte i sikkermodus, også uten held.

     

    Jeg mistenkte hdd'en for å være screwed, så jeg kjørte en rekke boot-diagnose programmer som testet både hdd, ram, cpu og chipset. De viste ingen error's på noen av komponentene.

     

    Det siste jeg har prøvd er å bruke WinXP CD og Reparere, alt ser ut til å fungere helt ok, men så begynner den så spørre om hvilken Windows som skal repareres, jeg velger da det eneste tilgjengelige alternativet: "C:\Windows>". Nå spørr den om administrator passord, Ettersom Jeg ikke har lagt inn et administrator passord på denne pc'en vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.

     

     

    Vell, Jeg er selv tom for ideer, så jeg ber alle her som har en anelse eller et forslag om hva jeg kan gjøre til å gi en lyd.

     

    Takk

  5. Hei igjen, takk for all hjelp, har nå fått fiksett dette... ploblemet lå i at mitt nettverkskort var egentlig to netverkskort men en felles port, jeg hadde instalert driveren til det ene netverkskortet uten å vite at det var to. Fikk vite at det var to av en som hadde hatt samme problem som meg. Han henviste den siste driveren, og nå fungerer alt som d skal:)

  6. hei, elgvenn, den linken du refererte til ser ikke ut til å ha noen form for guiding, jeg kan omtrent ingenting når det gjelder nettverk, Noen som vet hva som menes med

     

    1. Check the dialer settings, making sure that the user isn't set to static IP addressing (less they are supposed to) and that all other settings are ok.

     

    2. Reinstall TCP/IP.

     

    noen som kunne guidet meg eller? har lett på google, men finner ingenting:(

  7. Hei, jeg har nettop instalert windows xp home på nytt på en stasjonær pc, jeg har telenor adsl internett (PPPoE) som krever brukernavn og passord. Men når jeg nå prøver å koble til internett så får jeg opp dette feil.mld:

     

    Error 769: Det angitte mål kan ikke nås.

     

    har sjekket at netverkskortet mitt er aktivert, og har lastet ned drivere og instalert dem, har bytta kabler osv. men enda får jeg opp denne mld. sitter nå på en bærbar pc koblet til den internett tilkoblingen, så jeg aner ikke nå hva som er problemet.

     

    om noen har en anelse om hva som kan være galt, så setter jeg veldig stor pris på svar/veildning.

     

    mvh. Daniel

  8. Jeg har det problemet at når jeg instalerer patch v1,03 så går alt greit... får instalert den, og ender opp men instalation success, eller noe i den duren... men når jeg starter opp spillet så har jeg bare v1,1 :S så jeg får ikke spilt online ettersom alle har oppgradert til nyeste patch...

     

    Noen som har en Idè på hva som kan være galt?

  9. Hei, jeg har det problemet med at jeg hadde bf2 innstalert, men når ea games kom med updates f.eks 1.01 og 1.02 så fikk jeg opp feilmld ''cannot find battlefield 2 install folder''

    etter å ha strevd lenge bestemte jeg meg for å av instalere spillet, det gikk da ikke, så jeg måtte slette det på den tungvindte måten, altså slette det manuelt, og så inn i regedit å fjerne alt som hadde med spillet der inne.

     

    Problemet er: jeg får ikke instalert spillet igjen, når jeg trykker enten på auto kjør eller på setup, det som skjer er at innstalasjonsveiviseren dukker opp, jeg trykker ''next'' og den loader da, så forsvinner alt sammen som om ingenting skulle ha skjedd.

     

    Til min store fortvilelse, får jeg ikke innstalert spillet. Er det noen som har en idè om hva som kan være gale?

     

    PS: ingen riper i cd'en, det var det første jeg sjekka.

  10. vi har bkk bredbånd nå med en router med fire utganger, vi bruker tre av de, men nå vil min bestefar som bor i hageleiligheten vår også ha bredbånd. Det jeg da lurer på er om jeg kan bruke en form for trådløst netverk fra den siste ledige router-porten vår og ned til hans maskin?

     

    ps. grunnen til at det må være trådløst er at det blir for mye styr å trekke kabler ned til ham.

     

    Hvis noen vet hva det er jeg trenger her så setter jeg pris på om de svarer på denne tråden.:)

  11. Heisan, jeg har lasta ned amd 64 bits beta versjonen til microsoft win xp, det jeg lurer på er om dette blir et helt nytt opperativ system, eller om den bare erstatter gamle system 32 filer, og om hv som vil skje hvis jeg innstalerer det. vil spill osv fungere som det skal eller vil ''ingenting'' fungere fordi det må være skrevet i 64 bit?

     

    håper noen kan svare på dette, for jeg har amd 64 3500+, som da ikke kommer til sin fulle rett i windows 32 bits vrs.

×
×
  • Opprett ny...