Gå til innhold

nabb89

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nabb89

  1. har kjøpt meg noen nye deler, hk, hd, ram og cpu. strømforsyningen var tydeligvis ikke sterk nok og tok kvelden. jeg kjøpte meg en ny strømf. som er mye sterkere enn den gamle.

    med den gamle strømf. startet maskinen, men da jeg skulle restarte etter at jeg hadde installert noen saker, slo all strøm i maskinen seg av. det kom en styg lukt ut av strømf.

    med den nye vil ikke noe starte, av og til rykker det litt i cpu vifta.

    noen som har forslag? har prøvd å sette ram forskjellige plasser osv.

  2. Jeg hadde nettopp kjøpt ny cpu, hovedkort,minne og harddisk. Da jeg drev å installerte drivere og spill,

    rett etter jeg restarta maskina slo all strøm seg av. Senere small det i den, og det luktet fælt. Jeg kjøpte ny strømforsyning på 450 w, den gamle var på 250. Jeg trur jeg har koblet alt riktig. Når jeg skal slå på maskinen, rører viftene bittelitt på seg. Ingenting annet starter.

    Noen som vet hva som kan være problemet?

  3. jeg kjøpte nytt HK og CPU i går.

     

    HK: MSI k8t neo2

    CPU: AMD 3.0 athlon 64

     

    Jeg formaterte HD og skulle installere xp på nytt, jeg kommer til valget om jeg vil installere xp, reparere xp eller avslutte. Jeg velger at jeg skal installere xp, jeg velger partisjon og starter installeringen. Etter de 100 % må jeg restarte maskinen, når jeg har gjort det kommer jeg bare tilbake til de samme valgene på nytt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, noen forslag?

     

    PS: det går sinnsykt tregt

×
×
  • Opprett ny...