Gå til innhold

Merpa

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Merpa

  1. Da er det tid for den årlige utvidelsen av Norrath. I morgen kommer den tyvende utvidelsen til onlinespillet Everquest. Det har fått navnet Call of the Forsaken.

     

    Everquest er et av de lengstlevende MMORPG og har fortsatt en middels stor spillerbase med mange voksne og aktive spillere.

     

    Selv om spillet ikke er grafisk enestående så er det fortsatt mye moro og har etterhvert kvittet seg med noen av barnesykdommene som de fleste andre onlinespill har.

     

     

  2. jeg lastet ned knothole island gratis, meen når jeg prøver å snakke med han som skal ta meg dit så star det at jeg må laste ned knothole island premium content. Noen andre som har dette problemet

     

     

    Klippet fra en annen post på noe jeg spurte om

     

    "Gratispakka lar deg bare spille co-op på knotholde island med noen som har kjøpt pakka, men for å kunne spille der med din egen karakter må du betale for den"

  3. Jeg skjønner det fortsatt ikke. Hvorfor betalte jeg 800 points hvis du kan laste den ned gratis?

     

    Ja, jeg er kanskje ikke den smarteste

     

    Det er kun en liten Add on til utvidelsespakken som er gratis.

    Skal du i det hele tatt ha bruk for denne add on`en må du betale 800 poeng for Knothole Island ;)

     

    Men når jeg ser på MP så er filene like store. Er det for at det skal være enklere å "åpne" expansion senere?

  4. Noen flere en anmelderen som har prøvd spillet og som har prøvd Lego Star Wars som kan si noe om hvorvidt Indiana er så "mye dårligere" enn SW? (Karakter 6 vs. 8).

     

    Selv er jeg på god tur til å bli 30, og elsker Lego Star Wars! :)

     

     

    Jeg tror nok spillet er altfor kort for en voksen. Som sagt jr. på 8 spilte gjennom på under en uke. Men spillbarheten og humoren er den samme som Starwarsspillene.

  5. Karakteren må ha blitt gitt utelukkenede pga av at testeren er voksen. Sønnen min på 8 har spilt seg gjennom spillet på xbox360 nå og han er helt over seg. Ofte når barn spiller trenger de hjelp med kontroller og kommandoer, men dette spillet er så intuitivt at det var aldri noe mas. Sett spillet i maskinen og sett i gang. Det kan også nevnes at Lego Star Wars også er gjennomspilt.

     

    Det lages dessverre altfor få spill som man bare kan sette i spilleren og spille uten først å måtte gjennomgå masse innstillinger og ønsker.

     

    Lego Indiana Jones er et veldig bra barnespill som kan anbefales på det varmeste.

     

     

    Morsom link

    http://www.youtube.com/watch?v=k2OVnKEyeBk

  6. Poster en gang til for å spørre om et par ting. Fikk plutselig lyst til å prøve EQ, prøvde free trial for et års tid tilbake men hadde ikke tid til å sette meg noe inn i det.

     

    1) Hva koster en subscription i måneden nå?

    2) Hvor "lett" er det å starte "helt på nytt" i EQ sånn som det er nå? Mye utvannet content som må spilles gjennom, eller kan man starte lengre opp i løkka?

    3) Hvor mange spillere er det egentlig? Noen sier at en million fortsatt spiller EQ, andre sier 75.000.

    4) Kan man kjøpe EQ+Expansions, fysisk, eller er det bare downloads som gjelder?

     

     

    1) ca 15 $

    2) Veldig lett å starte, men vanskelig å bli god. Dagens "raidere" har blitt lvl 80 (i løpet av uka her) med 1500+ AA (Alternative Abilities), så highlvl raiding kan bli vanskelig. Men mulighetene i spillet er enorme, og en kan ha det gøy i tutorial også. Det er hele tiden folk der, men kan bli vansklig å finne grupper i lavere lvl.

    3)Tror nok tallet er nærmere 75k enn 1 million, men ikke så lett å si ettersom de fleste spiller amerikansk tid(ihvertfall på min server).

    4) Jeg har sett at Game og noen andre har de fysiske boksene, men lettere å laste ned.

  7. Ingen grunn til å være desperat for å holde EQ i live. Det lever som aldri før. EQ har en del features som gjør det unikt i forhold til andre RPG spill. Muligheten til å utvikle karakteren din finnes ikke i World of Warcraft. I Everquest har du Alternative Abilities som gjør at du kan spesialisere deg i hva som helst. Når du er top lvl i andre spill er du ferdig, bare få raidzoner, i EQ er det ufattelige muligheter.

     

    Ta en titt, du vil nok bli overveldet over mulighetene og mangelen på tid for å utføre alt.

×
×
  • Opprett ny...