Gå til innhold

Ickz

Medlemmer
  • Innlegg

    377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ickz

  1. hver størrelse ja. Selv så lot jeg alltid Pinpoint strekke for meg, og de anbefalte 4 ukers ventetid mellom hver gang. Men skal det gjøres helt riktig så skal du ikke tenke på tid, men heller kun bry deg om at øret skal være grodd før neste strekking utføres. Selv så begynte jeg på 1,6mm i ene øret, og strakk det først til 2mm, så 2,4mm, så 3,2mm, så 4mm, så 5mm, så 6mm, så 8mm, hvor jeg nå har vært i omtrent 2 år. Dette var altså størrelseøkningen jeg ble anbefalt på pinpoint da det alltid var de som gjorde det for meg. 4 uker var faktisk for meg for lite å vente mellom 6 og 8, selv om de valgte å gjøre det likevel (under litt tvil og overtaling fra meg) siden jeg etter det brukte veldig lang tid på å få det til å gro og er rimelig sikker på at jeg har en god del arrvev nå :(

     

    så mitt poeng er: Ikke bry deg om tid og å øke raskt, hør på kroppen så vil du få mindre problemer, og mindre smerte.

    • Liker 1
  2. Har fulgt med på denne tråden ganske lenge uten å komme med noe selv så får vel nesten dele noe tilslutt :p

     

    Kom å tenke på noe som ligner litt på historiene med støvsugerposer og blekkpatroner, for vi selger nemlig (blant mye annet) MASSE forskjellige batterier. En type kunde jeg har hatt innom flere ganger er denne:

     

    Kunde: Jeg skal ha et sånt lite rundt batteri jeg, ca like stor som en ti-kroning og 3 volt.

     

    Jeg: Du har ikke tilfeldigvis med deg det gamle batteriet eller kanskje du husker hva det het?

     

    Kunde: Nei, men jeg kjenner det nok igjen hvis jeg ser det.

     

    Jeg: (legger omtrent 10 forskjellige batterier på disken som alle er 3V og veldig like i størrelsen) sikker på det? (med et godt smil)

     

    Kunde: hehe, jeg kan komme innom med det gamle batteriet imorgen jeg.

    • Liker 5
  3. Kanskje litt sent nå, men tenkte jeg kunne si et par ord om Personal Art i Ski.

     

    Birdy, som eier stedet er forsåvidt kjent for å ha tattoert "Norges mest tattoerte mann" (hvorvidt dette fortsatt stemmer osv er opp til noen andre å finne ut av). Har ikke sett selv så alt for mye av det han har gjort, men han driver stort sett med bikertattoeringer.

    Hans tidligere lærling (Kriss) vet jeg heller ikke så alt for mye om, men det jeg har sett har ikke vært det mest imponerende.

     

    Selv tok jeg min tattoering der av Astrid Astray. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, hygienen og det tidligere arbeidet hun har gjort. Men hun har nå sluttet der og begynt å jobbe på 1969 tattoo i Oslo isteden. Jeg tok min rett før hun sluttet og en av grunnene hun sa til meg om hvorfor hun skulle slutte var at hu syntes de andre to som jobbet der var for lite fokuserte i å utvikle seg videre.

     

    Jeg ville ikke gått dit igjen nå som hun har slutta, og jeg vil ikke anbefale det til andre heller så lenge de ikke er "bikers".

    • Liker 1
  4. Jeg syns vi skulle hatt litt payoff for den fantastiske innsatsen med klappinga. Alt vi fikk var Mika over høytalerannlegget. Konserten var forvørig magisk, selvom følget mitt greide og komme sent, både da de startet (mitt i The Lepper Affinity) og etter pausa, da dørvakt-kreket sa det ble 30 min pause. Utrolig digg med hotellrom på Hazzelbækken da, hehe. Kunne bare fly rett over gata og inn på hotellet etterpå!

     

    O.o bodde på Hasselbacken jeg også, sinnsykt digg ja, helt enig i det. og ja, etter all klappinga syns jeg i det minste de kunne kommet ut og kasta ut de plekterne han bare kasta på gulvet av scenen :p

  5. har dessverre ikke fått stappa over bildene til pcen ennå, men det kommer!

    Finnes alltid et par sanger man ønsker at man fikk høre, men litt av poenget med denne konserten var å velge ut litt annerledes sanger enn de pleier, selv om noen selvfølgelig var "hits" også. Og jeg synes egentlig det passa ganske bra å ikke spille noen encore denne gangen, det hadde ødelagt litt av konseptet med set nr 2 (å spille 1 sang fra hver plate)(men jeg hadde selvfølgelig heller ikke blitt sur om de hadde spilt en encore :p, spesielt siden hele publikum sto og klappa uavbrutt i 15 min etter at de gikk av scenen).

  6. Fy søren gjett om jeg misunner deg. :( Kunne drept for å ha vært på den konserten! Og bekreftet Åkerfeldt at det blir en live DVD ut av en av konsertene?

    Noen som har fått tak i Legacy Edition av Blackwater Park ennå da?

     

    Jepp, det ble bekreftet, de tar opptak på hver konsert av oss som hadde VIP billett spesielt, og også litt av publikum under konserten. Selve konserten som blir DVD blir den i London (i Royal Albert Hall!). Så gled dere.

     

    Og Legacy Edition av BWP fikk vi med VIP-billett selvfølgelig med oss i goodie-bagen vår. God lesing den teksten Åkerfeldt har skrevet der, har dessverre ikke hatt mulighet til å høre gjennom/se dokumentaren fra den ennå, men gleder meg :D.

     

    Litt morsom historie Åkerfeldt fortalte: De har akkurat fått seg nytt roadcrew infor disse konsertene. Men et par dager før denne konserten så ble Åkerfeldt ringt opp av den nye lydteknikeren, han hadde vært med i en bilkræsj. Heldigvis ingen alvorlige skader, men det skapte tydeligvis litt kaos for bandet :p

     

    Selve konserten var som du kanskje vet, todelt. Første set bestod av kun hele BWP-albummet i sin helhet. Og det var selvfølgelig ingen som klaget på det! Andre del bygget de opp ved å spille 1 sang fra hvert av de andre albummene i rekkefølge. Og ikke alltid de mest spilte sangene heller. Så jeg ble hvertfall utrolig fornøyd.

  7. Opeth i Stockholm var en opplevelse for livet! har fortsatt ikke helt fått det inn i hodet mitt at jeg faktisk sto å snakka casually med Åkerfeldt. Hele opplegget for oss med VIP-billett var perfekt.

     

    Konserten innrømte Åkerfeldt selv at de feilet et par ganger. Men det var ingen store ting som folk brydde seg om, og alt i alt var konserten en stor opplevelse. Set-listen var genial og det å stå på forrerste rad helt i midten gjorde meg ingenting ;) så får jeg se om jeg blir sett på neste live-DVD da (de filma masse, men selve konserten blir ikke filmet før i London om et par dager).

  8. For den som lurte på hvor stort man kan stikke i øreflippen:

     

    Jeg har, som andre også har nevnt, fått høre av Christiane på pinpoint at det største hu stikker er 4mm. Men da jeg var der for å stikke hullet i mitt høyre øre var hu bortreist og de hadde besøk av en piercer (som forsåvidt er der ganske ofte) som vanligvis jobber i japan. Og han stakk mitt øre på 6mm. Jeg tror det har mye å gjøre med hva pierceren føler seg komfortabel med, men mitt høyre øre har jeg hvertfall ikke hatt noen problemer med etter dette.

     

    har forsåvidt utvidet til 8mm nå da, venstre øret mitt er stukket på 1,6mm og utvidet gradvis til 8mm det også (utvidet 7 ganger, 1,6mm-2mm-2,4mm-3,2mm-4mm-5mm-6mm-8mm). 8 er en størrelse jeg liker meg veldig godt på og jeg kommer sannsynligvis til å bli her en stund.

  9. du blander litt begreper, skal ikke si at jeg er noen ekspert selv, men litt har jeg fanget opp iløpet av min egen strekking og utifra det jeg har lest i denne tråden.

     

    Punching utføres ytterst sjeldent i øreflippen, det er noe man stort sett bare gjør i brusk. Ved punching så vil en bit av ørebrusket bli fjernet, for å si det på den måten :p.

     

    For øreflipp så er det vanligste hos en piercer (etter hva jeg har hørt) å starte på 1,6mm, eller 14g som det også kalles. Men hvis du er sikker på at du har planer om å strekke videre så kan du be pierceren å stikke hullet større med en gang. Hvor stort du da får kommer ann på hva pierceren føler seg komfortabel med, Christiane på pinpoint f.eks. pleier stikke på maks 4mm (6g). Selv så var jeg innom pinpoint mens de hadde besøk av en piercer som vanligvis jobber i japan, og han stakk mitt ene øre på 6 med en gang. For alt jeg snakket om nå så er det snakk om nål, som ikke fjerner noe hud, men isteden lager et snitt som smykket kan gå gjennom.

     

    For å så strekke så er det vanlig å ta det i en gauge (g) størrelse om gangen, de hopper gjerne to og to tall lavere hele tiden (14g, 12g, 10g, osv... til 00g (10mm)) ved å bruke en taper etter at ditt tidligere hull har grodd. Hoppe over størrelser her blir sett på som lite lurt :p.

     

    en annen måte å "strekke" på er å skalpellere, da bruker de isteden en skalpell til å skjære snitt i øreflippen slik at den med en gang vil få et større hull.

     

    Hvor stort du kan gå uten å ha et permanent hull for resten av ditt liv er veldig individuelt fra person til person, men en tommelregel pleier være at 8mm (0g) er point-of-no-return.

  10. Har alltid dratt til pinpoint for å strekke mine ører, mest fordi jeg ikke føler at det koster så mye at jeg tjener noe på å kjøpe eget strekkesett.

    Frem til før sommerferien hadde jeg kun hull i ene øret, samtidig som jeg skulle strekke det til 6mm (fra 5mm) så hadde jeg planer om å ta hull i andre øret også på 4mm (som Christiane der sier er det største hun vil stikke fra begynnelsen), men da jeg skulle gjøre det var ikke Christiane der, isteden hadde de besøk av en piercer som vanligvis jobber i Japan, han sa han kunne stikke på 6mm for meg, så slik ble det, og nå sitter jeg her med 6mm i begge ører. Skal ta de til 8 snart så føler jeg meg nok ferdig :p

     

    Kan nevnes at jeg synes det var mer vondt å strekke mitt 5mm hull til 6mm enn å ta hullet på 6mm i andre øret :p.

     

    Er storfornøyd med pinpoint på alle måter ;)

  11. selv om man kan ta store hull i øreflippen også (tok nytt hull på 6mm idag faktisk) så kaller man nok ikke det å punche, er forskjell på et puncheverktøy og en nål, selv om nålen er stor...

     

    Verktøyene fungerer på forskjellige måter.

     

    "Contrary to popular belief, a needle does not remove tissue — it cuts a curved slit." sies det på bmezine encyclopedia, og det er akkurat det punching gjør, fjerner vevet.

×
×
  • Opprett ny...