Gå til innhold

rogtraa

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rogtraa

  1. Har et problem med å åpne websider med æ ø og å i navnet, og problemet er ikke at det ikke er installert patch for å kunne koble til slike domener. Problemet har så langt bare forekommet i Windows 98, og problemet forsvinner ikke ved å oppdatere webbrowser. Er det noen som har hatt samme problemet og funnet løsning på det?

  2. Det første du trenger er et abonement som gir deg tilgang til å bruke denne tjenesten. Når det er gjort er det ganske enkelt. PCen din vil finne mobiltelefonen automatisk eller ved at du søker etter utstyr. Når alt det er på plass, er det bare å klikke på ikonet for oppringing, skrive inn telefonnummer du skal ringe (91500920 til telenord bedrift), brukernavnet (ditt telefonnummer), og passordet som du får tilsendt fra telenordmobil når du meller deg inn der.

    Det skulle vell være det meste.

    Bluetooth fungerer utmerket med min bærbare Acer og Nokia 6310i, samt telenord bedrift abonement.

    Lykke til.

  3. Bare for å avslutte den diskusjonen, så er jeg ikke interessert i Opera 7 eller lignende. Mitt spørsmål var om å få hjelp til et problem i Internet Explorer. Så vidt meg bekjent er ikke Opera feilfri den heller, og da hjelper det lite å skifte nettleser hver gang det dukker opp et problem. De som ikke har annet svar en å bytte til Opera 7, kan finne på noe annet å svare på, jeg trenger hjelp med Internet Explorer.

  4. Takker for svar, men er fortsatt uten løsning.

    Det siste forslaget om reinstallasjon må vell være litt i drøyeste laget da, men ellers en løsning.

    Jeg mener å ha vært borti en registersetting som kunne løse dette, men husker ikke hvor.

    Tar imot flere tips. :-?

  5. Er det noen der ute som kan hjelpe meg med å finne ut hvorfor nye vindu/sider i Internet Explorer åpner seg i et mini format. Bare en miniutgave av tittellinja med de tre knappene til høyre vises, og dette gjør at jeg hver gang må maksimere det nye vinduet. Har forsøkt å lete etter en setting for dette, men klarer ikke å finne det. :-?

  6. Har en TravelMate 636LC, og det er en ganske rå maskin. Har hatt den i ca 3,5 måneder, og den er testet med noen av de nyeste spillene. Fungerer helt ok så langt. Har hatt litt trøbbel med TouchPad, men det kan komme av at jeg ikke er vant med dette fra mine tidligere bærbare PCer som har hatt styrepinne. Måtte til slutt slå av funksjonen for å klikke på TouchPaden. Det at Acer er dyrere enn andre er ikke riktig. Dersom du setter opp andre maskiner med tilsvarende komponenter for mobile maskiner, så blir de minst like dyr. Det er klart en fordel med mobile komponenter i forhold til størelse på maskinen og eks. temperatur på CPU.

    Jeg har planer om å kjøpe Ekstern USB-floppydisk stasjon. Dette fordi USB kan plugges i og fjernes når jeg måtte ønske.

    Ekstern USB-floppy kan du kjøpe hos komplet.no og koster fra ca 355,- + frakt.

  7. Når det gjelder rester etter gamle drivere, så har jeg av den grunn reinstallert Windows XP tre ganger for å forsikre meg om at det ikke skulle være slike årsaker. Har som sagt prøvd 8 ulike ISDN kort

    ( Jensen ISDN, Eicon, Asuscom, Billion, E-tech, Topcom, TeleS og USB-adapteret som var et Compac ) som andre har fått til å funke. Årsaken er selvsagt ikke at ISDN kortene ikke har den siste oppdaterte driveren. Alle kortene har fått den siste oppdatert driveren lastet ned fra nettet. Jeg har flere maskiner, og kan gå på nettet når jeg ønsker, det er bare denne ene maskinen som ikke liker kombinasjonen mellom Windows XP og ISDN-kort.

    Maskinen er en HP Pavilion 8525, produsert i 1999. Har kontaktet HP, men de gjør som alle andre produsenter. Fraskriver seg ansvaret, og sier at maskinen var levert med Windows 98, og da kan ikke de anbefale oppgradering, eller garantere at maskinen vil fungere med et annet operativsystem.

    De har ikke laget BIOS oppdatering siden 1999. Dette er ikke noe som bare HP gjør, men de fleste leverandører av komplette PC-pakker. De ønsker at vi skal kjøpe ny PC hvert andre år.

    Har derfor kjøpt min siste koplette PC-pakke.

     

    Til de som måtte ha lignende problemer, og ønsker å diskutere de nermere kan de skrive til meg på

    epost-adresse: [email protected].

     

    Ønsker bare seriøse henvendelser!!!!!

  8. Om jeg ikke har greie på hva jeg driver med eller ikke, skal jeg ikke ta opp noen diskusjon på her, men dersom du hadde tatt deg tid til å lese gjennom hele denne tråden hadde du kanskje fått en liten peiling på hva dette går ut på!!!!!!!!!!!

     

    Er dette et seriøst forum eller hva??

  9. Fremdeles ingen løsning på mitt ISDN-problem, og jeg har vel nå innsett at det ikke er mulig å kombinere min maskin med Windows XP og ISDN-kort. Løsningen for meg blir å bruke en router dersom jeg skal bruke denne maskinen med XP.

    Det er tydelig at det er mange som har problemer med ISDN-kort i XP, men det er også mange som får det til å funke uten problemer, så det er helt klart et problem med Hardware (ISDN) i forhold til Windows XP.

    Kanskje det kommer en oppgradering som gjør at operativsystemet er mer kompatibelt med ISDN-kort!!!

     

    Har ikke sjekket om det er støy på telefonlinjene, men maskinen er koblet til jordet stikkontakt, så der skulle det ikke være noen problemer.

     

    Har nå også forsøkt USB-adapter, men det funket ikke. :sad:

     

    Takker for mange nyttige tips!!! :smile:

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: rogtraa på 2002-01-18 22:26 ]

  10. Takker for alle svar og tips. Jeg har nå forsøkt mitt ISDN-kort nr. 8. Fortsatt ingen tilgang til internett fra denne maskinen under WinXP, men jeg har jo lært mye om at WinXp ikke er særlig glad i ISDN-kort. Det er vell ikke så rart heller når man tenker på at man i USA der WinXP utvikles ikke har ISDN linjer, og at det i dag er bredband som er på full fart inn. Problemet er bare at jeg ikke får tilgang til bredband før tidligst høsten 2002, og da må man jo bruke ISDN fram til dette skjer. :smile:

  11. Takker for tipset, men min BIOS har ikke en slik innstilling. Har Phoenix BIOS, og der er det ikke noe som ligner på denne innstillingen (Plug & Play o/s).

    Problemet kan trolig ligge i at min BIOS er for gammel, men det finnes ikke noen nyere så da blir det vell ny maskin!!!!!!!

     

    Godt Nytt År !!

  12. Har sjekket det meste angående det meste!!, men det ser bare ikke ut som at det er mulig å få det til å kjøre. Bios er oppgradet til den siste tigjengelige versjon, ingen hardwarekonflikter, jeg har valgt EURO-ISDN under installasjonen av kortene, men jeg har ikke prøvd ISDN USB-adapter. Det er trolig det neste som må prøves.

    Det rare er at Windows XP ser ut til å fungere utmerket mot alle andre typer hardware, og er etter min erfaring et utmerket operativsystem som jeg gjerne skulle fått til å funke på denne maskinen.

    Kjører Windows XP på andre (eldre) maskiner uten problem med ISDN-kort.

     

    Takker ellers for alle mulige tips!!!!!!

  13. Har blant annet forsøkt Billion, Jensen, Eicon, TeleS, Topcom og Etec.

    Det er tydelig et problem mellom min maskin, Windows XP og ISDN kort, men tenkte kanskje noen hadde samme problemet og kanskje funnet løsningen. Det er ellers en god og stabil maskin som har fungert ok under W98.

  14. Kan noen hjelpe meg å finne et ISDN-kort som funker i min maskin under WinXP. Har til nå prøvd 6 ulike kort som tilsynelatende skulle funke under XP, men ingen funker. Drivere lar seg installere, men det er ikke mulig å koble til nettet.

    Jeg har en HP Pavilion 8525.

    Alle kortene funker under Win98.

×
×
  • Opprett ny...