Gå til innhold

howerang

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av howerang

  1. Problemet med fuktskader er at man ikke har noen garanti for at telefonen fortsatt vil fungere etterpå, eller om den har senskader som vil dukke opp senere. Men du kan vel selge handsfree og lader for en hundrelapp eller to?

     

    Du får neppe mer en 50 lapp :| ... selv hadde jeg heller brukt pengene på 4 dager cola

  2. Jeg vil anbefale alle å tegne denne forsikringen da den dekker så og si alt som skjer, om sådet er din egen feil, og du får nye telefon på dagen:)

     

    http://www.telekiosken.no/userfiles/TK_Mobilforsikring.pdf

    Eventuelt denne som koster litt mer, men har ingen maxpris på telefon, og din klage behandles i løpet av en time.

     

    Finner ingen vilkår på denne. Hadde vært fint å sett om den dekket fuktskade. Og hva egenandelen lå på.

     

    Det han ikke har opplyst om er at denne forsikringen bare kan tegnes når du kjøper ny mobil hos Telekiosken. For alle andre er den uaktuell.

     

     

     

     

    Dette stemmer ikke, Alle kan tegne forsikringen fra Telekiosken ;) Bare gå å snakk med de i telekiosken

  3. Heisann !

     

     

    Jeg har et lite problem.

     

    Jeg skulle ha fått fanenavnet til å endre seg etter en celle verdi.

     

    Altså slik at jeg skriver masse navn nerover i excel (a1:a5) så har jeg 5 faner bak det jeg jobber i, der hver fanebladsnavn skulle ha endret seg når jeg skifter navn i cellene.

     

     

    Noen som kan hjelpe?, må vel kansje kode litt i VB (passe grønn i VB, hadde det litt på skolen for 2 år siden), så vis noen kan hjelpe meg så hadde jeg vært evig takknemmelig.

     

    Takker for svar :dribble:

  4. Gadd ikke å quote dette..

    Men er jo like greit å bare fortelle kunden dette, sparer mye om det ikke skulle dekkes av garantien?

     

    Rett meg gjerne om jeg har feil her, men er det ikke sånn at kunden kan si at han ikke vil ha telefonen, så kan serviceverkstedet bare droppe det de skal ha for sjekket? At de beholder de resterende delene.

     

    Ofte mange serviceverksteder som tar fra hverandre deler fra en telefon som en kunde ikke vil beholde.

     

     

    Dette er noe mangen allerede har diskutert her. :) og det stemmer

  5. Hva i svarte babler dere om ?

     

     

    STANDAR PRAKSIS ER :

     

    Du får et oppsigelse eller avtalebrudd er det 1400,- (hverfall hos telenor) som synker pr måned du har hatt bindingen.

     

    Det vil altså si at du har betalt 1400,- for telefonen du har betalt 1,- for i butikk.

     

     

    Det finnes ingen nedbetalingsplan hos opperatørene det får du hos Kredittselskapene ;)

  6. På Nokia CC så får du kundeservice der de kan strekke seg lenger for kunden. DET får du ikke hos verkstedene.

     

    Så det beste du gjør er å kontakte Nokia Customer Care for en vurdering av en kundebehandler.

     

    Vis de godtar en reperasjon eller noe lignende så vet Deltaservice at de får betalt for det, og de har ikke noe kapasitet til å ligge å ringe til Nokia CC for en "menneskelig vurdering" av garantien, det må du gjøre selv.

  7. Sansynliggjøring eller ikke, det må nokk en domstol avgjøre, så det er sålangt på dette forum en uendelig diskusjon der dere begge har rett til det blir avgjordt på høyere hold.

     

     

    Men til syvende og sist så blir det om igjen og om igjen sagt at det blir alt for mye tid, arbeid og frustrasjon ved å gå til bunns i saken for en defekt telefon. Du får rett å slett ikke noe ut av det.

  8. På alle nye SE modeller så Godtar du "ansvarsfraskrivelse" ved alle oppstarter der det er kommet ett nytt simkort i telefonen.

     

    DET vil jo si at du digitalt har skrevet under på at du "har lest" ansvarsfraskrivelsen som også inneholder garantispørsmålet. (TVILER sterkt på at du har lest denne, og at du bare har trykt "godta" og da sitter du kansje i knipa for da har du digitalt skrevet under på at du burde være viten om produktet, garantien og stellemåten)

     

     

    Og da kommer du ingen vei dessverre :)

    Jeg er forsåvidt med på den, men du skal allikevel bli opplyst ved innlevering av produkt til service at det kan belastes et gebyr for undersøkelse og frakt. Dette faller ikke bort uansett hvor mye du forteller forbruker hva som ikke dekkes av garanti/reklamasjon. Det vi snakker om her er betaling for arbeide ved forundersøkelse. Det skal forbruker bli gjort oppmerksom på at kan komme til å koste.

     

    Man kan gjerne si at kunde må ha fortsåelse for at man ikke får noe gratis, og at de som jobber ikke jobber gratis. Det er helt greit, men man har allikevel en opplysninsplikt. Rent juridisk kan man ikke ta betalt dersom man ikke har gjort dette klart.

     

     

     

     

    Det er derfor mine kunder alltid MÅ signere på innleveringspapirene (der hele pakka er spikka inn) for å få levert inn telefonen. Om de leser det eller ikke er varierende, men jeg sier nå de bør lese det.

     

     

    Det er mulig trådstarter kan prøve å krangle seg til å få tilbake telefonen uten kostnad, MEN så mye arbeid og tid det vil ta er det ikke mye værd, ikke for pungt å prikke sin skyld en gang.

  9. Synes nå ditt innlegg var mer idiotisk enn dit. Han svarte på spm, det ble sagt at det burde stå en plass at fukt ikke dekkes, og det står opptil flere plasser. Om kunde ikke vet dette er det bare kunde sin egen feil.

    Henviser til hans første og andre innlegg i denne tråden der han er usakelig og formelig langer ut mot forbrukerne som idioter. Det hjelper ikke at det står flere plasser at fukt og veskeskade ikke dekkes dersom forbruker ikke gjøres ettertrykkelig oppmerksom på dette. Den eneste virkelig gode måten å gjøre forbruker oppmerksom på dette er å få forbruker til å skrive under på det. Da sparer man seg selv og forbruker for mye trøbbel.

     

     

     

    Siden dette handler om en W880I så må jeg faktisk legge til at :

     

     

    På alle nye SE modeller så Godtar du "ansvarsfraskrivelse" ved alle oppstarter der det er kommet ett nytt simkort i telefonen.

     

    DET vil jo si at du digitalt har skrevet under på at du "har lest" ansvarsfraskrivelsen som også inneholder garantispørsmålet. (TVILER sterkt på at du har lest denne, og at du bare har trykt "godta" og da sitter du kansje i knipa for da har du digitalt skrevet under på at du burde være viten om produktet, garantien og stellemåten)

     

     

    Og da kommer du ingen vei dessverre :)

  10. Hvis den har vært inne i 4 uker allerede og forventet tid er flere uker til så har du uten tvil rett til å heve kjøpet. Det er urimelig lang tid.

     

     

    Nja .. det letteste du gjør nå er å be butikken, eller ringe selv til Nokia Customer Care og reklamere på lang servicetid. Det går seg normalt fint til. Da vil nokia sende ny telefon og du kan få pengene tilbake eller en annen telefon.

  11. Noen verksteder reparerer ikke fuktskader, og vis de gjør så kommer det med forhehold om flere feil. Altså de kan ikke garantere at den reperasjonen du betaler for gjør telefonen 100 % oppegående!

     

    Men snakk med verkstedet før du leverer den inn, for vis de ikke reparerer fuktskader så må du betale undersøkelsesavgift på ca 350 kr eks event. frakt, for å få den igjen for å levere den til et annet verksted.

×
×
  • Opprett ny...