Gå til innhold

=-Evensen-=

Medlemmer
  • Innlegg

    236
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av =-Evensen-=

  1. masse piss var det da ikke...og fantastisk eksempel med stor kebab over hele ryggen, det tror jeg jaggu jeg skal tatovere meg med.

     

    med uansett, å spørre om råd om motiv er da virkelig ikke tingen. dytt henne heller inn på denne tatoveringssjappa, så kan hun se på forslag der. eller søke litt rundt på nettet. det er hun som skal ha det og da må hun klare å finne motiv selv. ville du sagt at hun burde ha en gekko, bare fordi en på et forum synes de er fine?

     

    men her har vi en som fyller mange av dine kriterier: svart og søt og liten og kan plaseres for eksempel i korsryggen (jada, jeg kan lese, hun vil se den. så da kan hun heller ha den på magen..):

     

    http://www.bmezine.com/tattoo/A61023/high/bmepb378970.jpg

     

    eller så har du denne, som jaggu er et krypende dyr! fargene er jo selvfølgelig valgfrie, om ikke hun har planer om å printe ut noen andres tattovering og få den tattovert uten å gjøre noe med den...)

     

    http://rmantcangl-ivil.tripod.com/sitebuil...ures/lizard.JPG

    7202237[/snapback]

    Vi har søkt på nettet etter forskjellige ting. og vi har vært innom begge tattoo stedene i drammen sentrum. Fant ikke noe spess. Skal ta oss flere turer, og kanskje kjøpe ett eller 2 tattoo blader.

    Den siste linken funka ikke her.

     

    Hu har seff planer om å gjøre noe med den.

     

    ok, for det første. Jeg tenkte på starlight tattoo i drammen sentrum. Hu sa hun muligens ville ha den der. Ikke at hun skulle ha den der. Håper noen skjønner hva jeg mener nå. Hu vil ha den et sted der hu kan se den og at den skal være liten og søt siden hu er det.

     

    Psilo, jeg skjønner helt hva du mener. Bedre å betale litt mer så du blir fornøyd. Nå vet ikke jeg så mye om bra tattoverings steder i drammens området. Så tips hadde jeg satt pris på.

     

    Siden det ikke er så smart å ta der, så skal jeg snakke med hu om det.

     

    Ps. Den skal være fargeløs. svart/hvitt.

    7201780[/snapback]

     

    Heisann. Har tatt begge mine på starlight, og en kompis har tatt sin der. Tony, som eier stedet, har tatovert i 30år og er veldig flink. Masse andre folk som er flinke der også, men vet ikke om de nye som har begynnt. Du kan ta en titt på www.tatovering.no som er siden dems.

     

    Det er også en annen tattoveringsjappe i byen, husker ikke hva den heter med noe med light eller noe sånnt. Ligger ovenfor svømmehallen i retning sentrum. To andre kamerater tok sine der, og de ble også veldig bra.

     

    Anbefaler dere og gå innom og spørre og grave litt, se på bilder og ta en beslutning etter det.

     

    EDIT: Det andre stedet heter "Leading Light" og kan finnes her

     

    EDIT2: Her er noen bilder fra messe 2003, bla. Leading Light, Let's Buzz og kunst med puls. Gøy å se

    http://www.tattoomagazine.no/galleri/oslo2003/index.htm

    7202360[/snapback]

     

    Takker kvarna, vi har begge planer om å bruke starlight. Hører at starlight er bedre enn leading light selvom leading er billigere. Jeg er mer eller mindre sikker på hva jeg skal ha. Dama leter fortsatt etter noe som snakker til henne.

     

    Takk for all hjelp.

  2. kaosfjas. værsåsnill a.. Tenk før du skriver. Hu skal ikke ha tattovering bare fordi hu vil ha noe lite å søtt. Hu vil ha en tattovering. Men et stort motiv av en kebab over hele ryggen passer ikke helt med henne. Hu er 18 år gammel og.

     

    Og unnskyld meg, men kan du lese før du begynner å skrive masse piss? Hofta var bare ett sted. Hvis du vil gjøre noe anna enn å kristisere, da kan du poste her.

     

    Jeg leter etter råd om hva/hvor osv. Jeg leter ikke etter kritikk.

     

    Og bare så folk vet det. Grunnen til at jeg spørr om hva er for å få noen ideèr. Hu vil ha ideèr så hu kan finne ut hva hun vil ha.

  3. ok, for det første. Jeg tenkte på starlight tattoo i drammen sentrum. Hu sa hun muligens ville ha den der. Ikke at hun skulle ha den der. Håper noen skjønner hva jeg mener nå. Hu vil ha den et sted der hu kan se den og at den skal være liten og søt siden hu er det.

     

    Psilo, jeg skjønner helt hva du mener. Bedre å betale litt mer så du blir fornøyd. Nå vet ikke jeg så mye om bra tattoverings steder i drammens området. Så tips hadde jeg satt pris på.

     

    Siden det ikke er så smart å ta der, så skal jeg snakke med hu om det.

     

    Ps. Den skal være fargeløs. svart/hvitt.

×
×
  • Opprett ny...