Gå til innhold

Fr@nk

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fr@nk

  1. Gjelder en stasjonær HP med WinXP SP2.

    Bruker IE 6.0

     

    Når vi logger på internett får vi følgende feilmelding:

    "Iexplorer.exe har et problem og må lukkes. Vi beklager det inntrufne blablabla..."

     

    Når jeg ber om mer info får vi opp noe med en feilsignatur med følgende info:

    ModName: wininet.dll

    AppName: iexplorer.exe

    AppVer: 6.0.2900.2180

    Offset: 0001b820

    ModVer: 6.0.2900.2577

     

    Søkte etter filer på maskinen med navnet wininet.dll og fant flere versjoner, byttet ut den med versjon 2577 med en nyere. Men det hjalp ikke. Samme feilen kommer igjen.

     

    Feilen oppsto fredag 8/4, og jeg har sjekket hendelseslisten på den datoen. På et tidspunkt kommer det en del feilmeldinger på hendelseslisten, bl.a. denne:

    "IP-adresseleasingavtalen 192.168.1.33 for nettverkskortet med nettverksadressen 00E01893B699 ble avslått av DHCP-serveren 192.168.1.1 (DHCP-serveren sendte en DHCPNACK-melding)"

     

    Etter denne feilmeldingen i hendelseslisten har vi hatt problemer med IE. Vi kan surfe på nettet uten problemer bortsett fra at den meldingen er oppe i eget vindu. Hvis vi velger å klikke "Lukk" i det vinduet stenger vi samtidig IE.

     

    Noen som har tips? Har sjekket for virus og slikt, men kan ikke finne noe.

     

    Takknemlig for alle forslag

  2. Har en gammel bærbar Compaq Armada 1750 som jeg bruker i mitt trådløse nettverk. Brukes stort sett til å logge på nettet og sjekke mailer og lese nyheter en gang i blant. Sist jeg brukte den ble den stående uten stikkontakten i, og batteriet har tappet seg helt ut. Når jeg så skal starte maskinen starter den på vanlig måte en liten stund. Den røde "Compaq"-logoen kommer opp, men så går skjermen i svart. Maskinen står på, men ingenting virker. OS'et starter ikke (w2k). Jeg har prøvd å sette inn cd'em med OS'et, men jeg får ikke en gang bootet på cd'en. Noen som vet hva dette kan skyldes? Jeg tipper disken har tatt kvelden, men er sannelig ikke sikker. Takknemlig for tips.

×
×
  • Opprett ny...