Gå til innhold

tore_v1

Medlemmer
  • Innlegg

    2 707
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tore_v1

  1. Jeg hadde også 7970 CFX for en del år tilbake, det var aldri en smertefri opplevelse. Selv etter framepacing-driveren kom halvannet år etter lansering var det vesentlige svakheter i forhold til et enkelt kort.

     

    Ja, du får høyere framerate, men den er vesentlig mer ustabil og med mer inputlag attpåtil.

     

     

    Se på RTX 2070 Super eller RX 5700 XT.

    RTX 2080 og 2080 Super er for dyre i forhold til 2070 Super, og du får ikke en gang et toppkort i motsetning til 2080 Ti.

     

    I 99% av alle spill laget for PC hittil vil et 5700 XT eller RTX 2070 Super klare 60 fps, men i nyere spill som dytter grafikken vil du måtte senke kravene betraktelig. Et 2080 Ti er heller ikke godt nok om du på død og liv kjøre Ultra-innstillinger i 4K, spillutviklere designer ikke nødvendigvis spill til å kjøre perfekt 4K60 med Utlra på dagens toppkort.

     

    Utviklingshastigheten har også sakket av betraktelig: et 5700 XT er mellom 2 og 3 ganger så raskt som et R9 290, til tross for at det er nesten 6 år mellom disse kortene kom ut.

     

    Jeg får en pekepinn på hvordan R9 290 holder når prosjektoren kommer neste uke. Må bare bli ferdig med å legge om litt kabling og slikt innen den tid.

     

    Jeg trenger ikke alt på ultra, og jeg kan bruke prosjektoren til å eventuelt oppskalere oppløsningen litt. Blir mye å finne ut av når den kommer!

     

    (Epson EH-TW9400 for de som eventuelt måtte lure)

  2. Prøver å finne ut hva jeg skal erstatte R9 290 med i forbindelse med overgang fra 1080P til en prosjektor med 4K e-shift.

     

    Maskinen ellers kjører Ryzen 2600X og 16GB kurant ram og en staut psu på 1kw.

     

    Legger ikke mer i det enn jeg trenger, og på siden av å være et mediesenter så er det litt spill som er på tapeten, for øyeblikket siste Far Cry, men også siste Battlefield, så kommer jo sikkert siste COD ned etterhvert.

     

    Prosjektoren er begrenset til 4k@60hz. Det betyr at dere som kjører 144 sikkert får bedre flyt enn meg, men samme for meg. Jeg vil ha minst mulig dipper, selvfølgelig, men om snittet er på over 50 er det helt fint.

     

    Liker AMD, og støy er ikke tema siden og en står i et annet rom enn kinoen, men blir det 5700 eller 5700XT, eller bør jeg tenke at raytracing blir lekkert med HDR og slikt? Jeg er pragmatisk, med andre ord.

  3. Jeg har spilt gjennom de fire storyene. Litt kort, og litt styrt, men ok.

     

    Satt pris på at de viste litt mer om blant annet den tyske Tiger-føreren sine betenkligheter rundt det hele, samt hvor hjernevasket enkelte tyskere ble - og ikke minst likte jeg Tiralleur-segmentet som åpnet øynene mine for noe som ikke har vært spesielt godt dekket i historiebøkene jeg var borti på videregående. At det var to kvinner som stod for hovedrollene i Nordlys er forsåvidt ikke noe problem for meg. Historien burde være såpass raus. 

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Senegalese_Tirailleurs

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Thiaroye_massacre

     

    Brutal historie.

     

    -T

  4. Dette! Litt raskere enn GTX 1070. Og du får med spill for 1800 Kr på kjøpet: "The Division 2", "Devil May Cry 5", og "Resident Evil 2 Remake". I tillegg støtter det Freesync, slik at man kan få adaptive sync til en rimeligere penge med Freesync skjerm, enn dersom man har Nvidia skjermkort, og må ut med "G-Sync skatt"..

     

    Det der er vel helt konge på 1080P-gaming antar jeg?

     

    Målet mitt er å spille uten dipps i FPS, siden prosjektoren ikke liker mer enn 60 hz uansett.

  5. Takk, har aldri returnert noe hos dem selv om jeg har handlet mye hos dem, har bare Power.no i tankene som er det absolutt verste kaotiske kundebehandlingen man kan oppleve.

     

    Jeg returnerte en Yale Doorman i den ene fargen som ikke kom på tilbud. Har allerede fått penga tilbake på konto. Null hassle, annet enn at jeg måtte innom en Elkjøp, men det var forsåvidt ok.

    -T

    • Liker 1
  6. Jeg har knallet til på en Ryzen 2600X-løsning fra Komplett og sitter og lurer på om jeg skal bytte GPU i tillegg.

     

    Jeg har en AMD R9 290 per i dag og bruker prosjektor som er begrenset til FullHD.

     

    Spill jeg gleder meg til å fyre opp inkluderer Far Cry 5, siste Battlefield med mer.

     

    Spørsmålet er - vil det være verdt å spytte 4-5k i et 2070?

     

    Tenker jeg får et sted under tusingen for 290-kortet, og billigste 2070 koster 5.000 per i dag.

     

    Er det eventuelt andre valg som er lurere til mitt bruk?

  7. Takk for tips Tore :)

     

    Hadde tenkt å for akustikkplater evt prøve å lage selv. Skulle gjerne hatt akustikkplater med trykk. Blir i hvert fall bassfeller i ene hjørnet. Andre er jeg usikker på enda

     

    Det er enkelt å lage selv. Bruk staver på typ 2*2cm og lag rammer tilsvarende størrelsen på isolasjonsplatene, så kler du det med stoff som passer. Om du kan blåse gjennom stoffet er det bra.

     

    Tykkere er bedre. Alltid. Det betyr jevnere demping. 3-5 cm vil fort gi et rom som er overdempet i toppen av lydbildet som vil gi deg ganske døll lyd og vil heller ikke hjelpe i bassen.

     

    Nuvel, du kan evt starte en egen tråd på det siden dette blir litt OT.

    -T

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...