Gå til innhold

soonway

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av soonway

  1. Her er en artikkel som forklarer konvertering: http://www.hardware.no/guider//fra_fat_til_ntfs/7737

     

    Jeg ville brukt EasyRecovery Professional eller tilsvarende og sett hvor mye av bildene jeg fikk ut på denne måten.. så slipper sviger å miste alle bildene..

     

    -soonway

     

    Hei,

     

    Her kommer en merkelig liten sak. Sitter hos Svigers som har en Acer Aspire 1640 Bærbar pc. Denne fungerte glimrende helt til den pluteslig ble fryktelig treg. Dagen etter kom det selvsagt opp en bluescreen med feilmeldingen "unmountable_boot_volume"

     

    Prøvde etter dette det meste med booting. Sjekket Bios og det er kontakt med HD. Tok en liten tur inn i Recovery consol, for og prøve chkdsk /p ,fixboot og bootcfg /rebuild da jeg trodde bootsekvensen var ødelagt.

     

    Her kommer jeg inn på d: (andre partisjon) men her ligger kun mappestrukturen men ingen filer. 0 bytes i bruk. På c: kommer det bare opp at nummereingen av mappestruktur er ødelagt (e.l.)

     

    Etter og ha gått gjennom "normal" install til ny windows XP, finner jeg ut at c: pluteslig er blitt fat16 mens d: er blitt fat32. Dette virker helt rart da begge diskene er partisjonert til 47 GB.

     

    Min teori : Et virus har på en mystisk underfundig måte satt igang en prosess med og konvertere NTFS til fat. Er dette mulig ?? Kan dette reverseres ??

     

    Kluet er at disk D: inneholder bare bilder. Dette er selvsagt noe som vi ønsker og ha.

     

     

    Noen som har en god løsning/forslag/teori om hva som kan prøves ??

     

    'Her mottas alle forslag med meget stor takk og enorm beundring  :)

    7631449[/snapback]

×
×
  • Opprett ny...