Gå til innhold

ElBarto

Medlemmer
  • Innlegg

    333
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ElBarto

  1. 27 minutes ago, Straits said:

    Gratulerer! 😊🍾 ble kortet levert på forventet levering? Eller fikk du bare plutselig beskjed om at det var sendt?

    Takk! :D

    Var litt for ofte innom å sjekka den siste tiden, og brått var den nå endret status til "Behandles". (Edit: er nå også sendt)
    Siste estimat for at de fikk den inn til lager var 12.02. Datoendringene den siste tiden var noe slik som:
    03.02->05.02->10.02->12.02. Som var lettere frustrerende og observere. Før det, flytta den seg stort sett en måned av gangen.

  2. Takk for godt utfyllende svar Gabri3L. Selv om det er Agentspoon som styrer showet er helt klart dine betraktninger verdifulle. :)

     

    Det blir nok til at man går for en GTX1070, samt at jeg gjør hoppet opp til i7 6700K. Er det noen andre ting man bør ta med i betrakningen i forhold til disse valgene når det gjelder hovedkort, RAM eller PSU? De som er satt opp i "Capitol Offense" virker jo i utgangspunktet som gode valg i noe fall.

    Jeg får vel smøre meg med litt tålmodighet og vente på Juni-oppdateringen (kanskje det blir en liten donasjonsslant også). :)

  3. For en nydelig tråd! :)

    Ett par spørsmål, som det nok til dels har blitt diskutert tidligere. Lurer litt på det samme som @Coffinshaker lurer på over her: "Hvor ser man for seg at 1070 og 1080 (og kanskje AMDs nye serie) vil passe inn i de tre foreslåtte byggene her?"

     

    Jeg har vel egentlig bestemt meg for ett GTX1070, men antar det på nåværende tidspunkt vil være lurt å vente litt. I alle fall til de andre produsentene kommer med egne versjoner, AMD kommer med sin versjon, og prisen forhåpentligvis faller litt?

     

    Jeg lurer også på om jeg skal gå for en i7 fremfor en i5. Hovedsakelig for å ikke eliminere muligheten for å kjøre VM. Hva tenker dere?

  4. Hei Jerry,

     

    Jeg skulle gjerne vært med, men bor et stykke unna (Fredrikstad). Hvis det er snakk om noen ganger i året er det jo uansett ikke håpløst og komme seg innover. Jeg har egentlig funnet ut at jeg synes det er veldig morsomt med brettspill, men har heller ikke så mange å spille med (dette er mest relatert til at vennene mine ikke synes det er så morro).

     

    Hvis noen vet om et norsk godt forum eller nettside om brettspill, si gjerne ifra, er forholdsvis fersk på emnet. :)

  5. Pixar har kommet med ny versjon av covrene sine.

    Ref: Gammel -> Ny

    13b94bfe-aaab-4700-8294-eada493c323a.jpgtoy_story_blu-ray_no-14653235-frntl.jpg

     

    Jeg har kjøpt noen i den nye versjonen, men har allerede Toy Story 1, 2 og 3, samt Wall-E i den gamle versjonen. Jeg vet forskjellen ikke er enormt stor, men det ser mye finere ut i hylla med alle nummerert på rekke og rad.

     

    Jeg lurte derfor på om det var noen som har disse filmene med de nye covrene, og kunne vært så snille å scanne inn disse?

     

    Det hadde vært supert! :D

  6. Jeg postet nettopp en kommentar der jeg stiller spørsmål ved det nye Lara Croft og det at de påberoper seg et voksent innhold. Jeg vil hevde blod og gørr ikke har noe med et voksent innhold å gjøre.

     

    Dette er et voksent spill.

    Jeg antar at du tenker på voksent, som i modent? I så fall har ikke blod og gørr noe med det å gjøre nei. Men, blod og gørr er med på å påvirke den anbefalte aldersgrensen, noe den selvsagt skal. Eller?

     

    Spillet så spennende ut, kanskje vi får se litt tapt Rare magi gjemt inni her et sted? :)

  7. Ikke at jeg egentlig kan uttale meg om dette, men utifra et logisk resonnement så vil jeg jo tro at hvis GPU kjører på 100% er det den som er bottlenecken, og det samme med CPU hvis den kjører konstant på 100%.

     

    Hvis den har nok kraft til å kjøre et spill med mindre enn full kapasitet, hvorfor skal den kjøre for fullt da?

  8. Ja, utrolig trist. For mye trening er sikkert ikke bra det heller, uten at jeg vet noe spesielt om det. Alt med måte pleier å være en god regel.

    Når man er inne på temaet. Hvis dere kunne velge, ville dere visst når dere kom til å dø? I would.

×
×
  • Opprett ny...