Gå til innhold

Sirchj

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sirchj

  1. Uansett så kommer man ikke utenom Gears of War, tøffere spill har man ikke til Xbox, samt at online delen enda har mange spillere og muligens har den beste spillopplevelsen av alle FPS spill (mulig CoD4 overgår den, men kan egentlig ikke sammenlignes siden det blir subjektivt).

     

    Ellers er jeg enig med Sirchj at Forza, Mass Effect, Bioshock og Dirt burde være meget gode kandidater. Men det spørs jo veldig på hvilke type spill du liker. Personlig så er jeg stor fan av både Hitman blood money og Splinter cell doubble agent, det er to av spillene jeg har kost meg aller mest med på singelplayer delen av alle 360 spill jeg har spilt.

     

    Arlendius

     

     

    * Har storkost meg med Splinter Cell sjæl. Har spilt veldig mye Online. Det er et herlig spill. Noen som veit om det er mye aktivitet online på Splinter Cell?.

    Er ikke enig i Gears of war. Er ikke glad i det spillet, men er vel kanskje den eneste i verden som ikke liker det, virker det som :p.

  2. Hei der! har nettopp fått meg en 360, men noen ordentlig tøffe spill trenger jeg. Er det noen dere kan sette fingeren på?

     

     

    *Er en del kvalitets-spill ute nå. Kommer helt an på hva du liker:

    Rollespill: Oblivion og Mass Effect

    FPS: Halo 3, Call of duty 4, Bioshock

    Bilspill: Forza Motorsport 2, Project Gotham Racing 4, Dirt

     

    Dette er noen av de spillene jeg liker. Er du glad i Online-spilling burde du prøve Call of duty 4 eller Halo 3. Har hatt mye moro Online med de spillene.

  3. Latterlig, haha.

    Det er det verste med de kampene, nesten alle vet hvor granater og

    slikt kan kastes for å ta ut en god del folk helt i starten.

    Jeg må sitte i ro i 20 sek etter start for å holde meg i live !

     

    Stemmer det. Utrolig irriterende å bli drept av en tilfeldig granat. Er ikke så stort problem i vanlige matcher, men i hardcore vet man jo ikke hvor granatene er.

     

     

     

    *Jævlig kjipt å bli drept av tilfeldige granater ja. Særlig når det skjer opptil flere ganger iløpet av en game. Det er greit når man veit hvor folk er og sikter deretter. Men når man bare kaster rundt seg og dreper folk er irriterende. Grenade-launcher er også sykt irriterende. Grenade-launcher er for folk som sliter med å få kills. Hater det. Hvis man først skal drepe noen, do it like a man :p.

  4. Hei! Har nå funnet ut at man kan registrere Live kontoen ved noe som heter Debit card:.Så spørsmålet mitt er egentlig enkelt å greit hva er et debit card? Er det bankort med Visa accept eller Visa electron?? Mulig jeg er helt på jordet her men setter pris på svar!

     

     

    Edit:Sorry tenkte ikke over at det her går vel under konsoll spørsmål å svar! Så det nå.. La denne tråden synke!

  5. Jeg synes killzone og Brothers in arms er kult online... Socom er kult.Det er jo et tredje person skytespill,litt realistisk men det er litt kjedelig at når man dør så respawner man ikke med engang man må vente til alle er døde, sånn som det er på CS... Men det er kult nok... Pluss man for det nok til en billig penge nå...

×
×
  • Opprett ny...