Gå til innhold

xFreakyx

Medlemmer
  • Innlegg

    732
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xFreakyx

  1.  

    Jeg har ingenting imot random loot drop i spill, eller å kunne velge item man vil gride til/direkte kjøpe. Men det å kjøpe seg til random drops er kynisk og regelrett gambling.men i full pris spill burde kjøp av ekstra items ikke finnes, remember when games had character unlocks for completing certain milestones? I sure do. I free to play spill gjør vel warframe/fashionframe mye rett om ikkje alt. Se jim sterlings video ang fashionframe imo.

     

    Warframe må være et at de eneste spillene som har perfeksjonert free-to-play modellen.

     

    Enig med kodama over, uten mikrotransaksjoner ville spill vært generelt dyrere. Er det ikke bevist at spill faktisk er den billigste underholdningindustrien? Hvis lootboxes blir ulovlig, så vil utviklerne sette prislapp på noe annet i spillene.

     

    Dersom det skulle oppstå forbud (eller begrensninger) burde man ikke skille mellom f.eks Overwatch sine kosmetiske bokser, og CS: Global Offensive sine kasser? I det ene spillet kan man få alle gjenstandene bare man spiller det nok, og det er ikke mulig å bytte gjenstandene med andre. Med CS er det bokstavelig talt bygget et helt gamblingmiljø rundt spillet. Har venner som har investert og mistet tusenvis av kroner på grunn av spillet. I Overwatch vil man alltid få noe for pengene, ihvertfall etter lootboxoppdateringen som kom ut for en stund siden.

     

    Hva er det du sier? uten mikrotransaksjoner ville spill vært generelt dyrere? Se på playstation 1.2.3 spill uten mikrotransaksjoner og samme pris på spill :) hørte ingen klage den tiden. "åh jammen det har blitt dyrere og lage spill" Nope, det er AAA utviklere som BRUKER mer penger på ansatte, kjente voice actors osv. Noe jeg ikke bryr meg om, så da skal jeg betale mer for spillene fordi dem gjør dumme valg? ooook

     

     

    Det er AAA industrien (host EA) som kom med "åh det er så billig for spill nå, så derfor er det lootboxes i spill" Dem prøver sååå hardt for å beholde lootboxes i spillene sine fordi dem tjener SYKT mye på det. Det var forresten en investor dude fra EA games som kom med denne kommentaren fordi han ikke fikk penga sine fra lootboxes i Star Wars Battlefront 2.

     

     

    Og visst AAA industrien vil jeg skal betale mer for spille, kan dem i alle fall slutte release uferdig spill (ser på deg Mass Effect Andromeda)

     

     

    avslutter med Jim Sterling

     

    https://www.youtube.com/watch?v=6kIPNckHDN8

    • Liker 2
  2. Synd det blir en Bf klone. Star Wars burde blitt behandlet med mer respekt enn dette.

     

    Det ser veldig polished ut og alt det der, men det bærer preg av at det er veldig "on rails". Man kan ikke styre AT-AT`n f.eks. Det hele virker som en remake fra det vi fikk på Nintendo 64, bare enda mer "låst" og mindre åpent, synd..

     

    For ikke å snakke om alle de poengene som popper opp. Grenade bonus osv. Grøss :confused:

     

    vel, en AT-AT styrt av en drittunge/noob tror jeg ikke laget syns er no gøy :p

    • Liker 6
  3. Så... Er ikke WoW repetitivt? Eller alle andre MMO? Har spilt Destiny til lvl 26 nå og er storfornøyd. Når du setter deg ned med slik spill her så må man jo ha i bakhodet at dette blir repetitivt, man farmer etter gear slik at man kan gå til neste utfordring. Akkurat som i alle andre MMO. At Destiny har for få brett kan jeg være enig i, men å sette ned karakteren pga at det er repetitivt er tull. Det vil jo garantert komme ny dungeons og ekstra brett etter en stud, slik som alle andre MMO

    • Liker 3
  4. liker ikke helt at vi må kjøpe 3d brillene til nvidia men :\

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=640550 disse

     

    kunne jo vært med noe standar greier.

    Kjøper du en 120Hz-skjerm for 3D :ohmy:

     

    Jeg kjøpte en for 120Hz og 2-3ms med inputlag + 2ms responstid.

     

     

    Kjøpte jo seff skjermen fordi den er 120hz osv, altså gamer skjerm! Jo også fordi den var på tilbud da såklart :p Men 3D blir jo bare på en måte en ekstra snadder til det som er i specs på skjermen :p

  5. Du får nok ikke pengene tilbake etter 2 år. ;)

     

    Anbefaler selv Logitech G930 som jeg har på hodet akuratt nå, er dyrt, med det er verdt pengene! Og tastatur er like personlig som boxer, så er vanskelig å anbefale noe. Men ett fra logitech, Razer eller Saitek er ofte noe som de fleste liker. Bruker selv G15v2. :thumbup:

     

     

    Øøøh, kommer heeeeelt ann på hvor du har kjøpt det! Jeg fikk igjen FULL pris på en 4år gammel USB HDD 350gb :p Komplett FTW!

  6. http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=179204&banid=hwpg

     

     

    ASUS Monitor 23" LED 120Hz 3D 2279,-

     

    Er vel ikke så ille det. Men er så usikker på om jeg skal ha 3D skjerm eller ikke. Hadde vært kult å få prøvd 3d skjerm da med spill. Menne spillene må jo være støttet av Nvidia 3D vision for at dette skal funke?

     

    Og, jeg som har 24" går ned til 23" tenker jo "faen blir mindre skjerm jo" (selv om det ikke er så mye).

     

    Så spørsmålet blir vel, gå for 23" 3D eller gå for 27" uten 3d?

     

    3D skjermen frister pga 120Hz, og jeg behøver jo ikke bruke 3d på skjermen. Så i alt så får jeg jo en bra skjerm uansett (bare at den er bittelitt mindre)

     

     

     

     

     

     

     

    btw http://3dvision-blog.com/testing-the-asus-vg236he-120hz-3d-monitor-it-has-some-input-lag/

     

    Testing the Asus VG236HE 120Hz 3D Monitor, it Has Some Input Lag

×
×
  • Opprett ny...