Gå til innhold

Torulv

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torulv

  1. Elfo sin hjemmeside ble litt for teknisk for meg. Klarte ikke finne frem til trafoene jeg kan bruke.

     

     

    edit 1:

    Her er det noen brukeromtaler om den de selger på finn.no.

    http://www.amazon.com/One-Voltage-Converter-240V-120V/product-reviews/B000E5W6ZI/ref=cm_cr_pr_hist_1?ie=UTF8&showViewpoints=0&filterBy=addOneStar

     

    Det er imidlertid 200watt. Vil du tro det er risikabelt å bruke denne trafoen? Den kommer nok bare til å bli brukt i kanskje en halvtime til en time hver dag, når jeg lager juicen.

  2. Jeg har gått til innkjøp av en juicemaskin. Siden den kostet vesentlig mindre i Amerika handlet jeg den fra amazon.com. Klarte selvfølgelig å glemme at strømuttaket ikke er likt som i norge. Og lurer derfor på hva jeg skal gjøre for å kunne ta den i bruk.

     

    Under beskrivelsen fra denne nettsiden http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?SKU=17740806 står det "Measures 15" W x 11.25" H x 7.25" L. Chute opening 1.5" by 1.5". Voltage: 120V/60Hz or (Optional 220V) UL and CUL approved.15 year warranty".

     

    Ringte da til Omega for å spørre hvor mye watt den bruker, var litt vanskelig å høre hva hun sa. Hun sa det var 250 watts. Men det er ifølge hjemmesiden deres 150 watts: http://www.omegajuicers.com/juicers/masticating-juicers/juicer-8004.html

     

    Har vært på chlas olson, biltema, jula og elkjøp og spurt etter hjelp. De hadde imidlertid ikke det jeg trengte, etter beskrivelsen min å dømme. Hva trenger jeg for å få denne i gang? Tusen takk for svar.

  3. Selv om Samsung nok leverer beder bildekvalitet krever også dette flere kalkuleringer av maskinvaren i skjermen. Hadde Samsung lagd gamerversjoner av skjermene, med noe raskere bildeprossesering, hadde jeg nok gått for en. Nå skal jeg ikke skryte på meg teknisk innsikt jeg ikke har, men jeg kan prøve å gi deg en grei oppdatering når jeg tar turen til stavanger og sandnes, forhåpentligvis i morgen, for å se hva jeg selv synes om de modellene som er tilgjengelige. Kommer blandt annet til å gå innom det nylig åpnede Sony Centeret, Hifi-klubben og mest sannsynelig noen elektronikk-kjeder. Selv har jeg prøvd å orientere meg på hvilke modeller som best dekker mine behov for ytelse og pris og holder fåreløbig en liten knapp på Sony; kdl-4000/4500/5500 og alle de forskjellige versjonene. Hadde slått til med en gang på 4500 om det ikke var for at prisen enda er litt høy og at noen skjermer kommer med for mye clouding/backlight. 5500 har vist også problemer samt høyere input lag enn hva Sony er kjent for. dessuten kommer Sony uten glinsende skjerm i motsetning til Samsung.

     

    JO ARE: Spiller du i "game mode"? Ser at 656 ikke har for store problemer med input lag etter firmware update. jeg leser også at

    "But there is another method to improve the input lag. If you use HDMI2 you have to rename it to "PC". Then it is like VGA with a very less input lag. But that works only with HDMI Port2."

    Du kan jo ta et par søk Alpha_male om bruk av hdmi2 også er brukbart med tanke på 40A676.

  4. Fikk svar fra kundeservice, de sa at det ikke skulle være noe forstyrrende lyd, og nå har jeg henvendt meg videre til garantiservice. Jeg vet ikke om jeg får en erstatning (ny) eller om den blir reparert, men siden den var DOA (dead on arrival) så er det vel ny jeg skal få, eller? Stretto.no var hvertfall ikke til noe hjelp så langt.

  5. Vet du hva begrepet for trafo er på engelsk, så jeg får googla litt på denne modellen. Jeg synes det er uakseptabelt at en skjerm for 4200 kroner skal ha dette problemet. Har også snakka med en annen eier, og han hadde ikke dette problemet.

  6. Pokker, google lurte meg. Uansett, vist du er uheldig kan du få en skjerm med back light bleed i forskjellige farger, men i så fall: "Parts Warranty/Labor 3 Year(s) - Including Backlight" så får du bare en ny en uten. Kan ta bilder når min kommer i morgen.

×
×
  • Opprett ny...