Gå til innhold

Svein Arild Søyland

Medlemmer
  • Innlegg

    667
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svein Arild Søyland

  1. Rootet min note 9, nå har jeg stort sett bare basis funksjonene..

    Bixby er bare ett dårlig minne og er nå en kamera knapp...

    Helt ren for alt jeg ikke selv laster ned og minner om min gamle onepluss 6 telefon..

    1. Var det enkelt? 2. Kan man få problemer ved eks innlevering garanti/reklamasjon? Har du en link til en grei måte å roote på?

  2. Apropos deksel: Jeg har alltid, på alle mine telefoner, vært blodfan av Spigens deksler og etuier. Kjøpte nylig Samsung Protective Standing deksel (https://www.komplett.no/product/1076687/mobiler-klokker/tilbehoer-til-mobiltelefoner/deksel-til-mobiltelefon/samsung-protective-standing-deksel?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFrXlfuPmuHf2q-GTK30z21AC8IEmlZbJ4JvcrYr7YwdOz662Wi6C1kaAs4_EALw_wcB&gclsrc=aw.ds#) og det er det beste dekselet jeg noensinne har hatt! Fikk rett og slett en ny opplevelse av telefonen, den kjennes bunnsolid ut - kan ikke forklare det, men dette dekselet er bare perfekt!

    BTW: Ny sikkerhetsoppdatering i dag.

  3. Jeg kjøpte en som er helt ok hos My Trendy Phone, en Baseus "Simple Ultra-Tyndt Qi T" til ca 180, -. Den skal vel være ok? Har en Spigen casing, men denne laderen kan lade lett med casing. Men den varmen kan umulig være bra for batteriet, så jeg brukte den bare to-tre ganger. Batterier i dag hater for mye varme.

  4. Siste gang indeed. Er jeg ikke fornøyd med Note9, er det strake vegen til Huawei.

    Forstår frustrasjonen mm ift levering og det hele veldig godt! Men, jeg har hatt flaggskipene, og Notene, oppover hele tiden - det meste fra Samsung. Jeg skifter telefonene alt for ofte, men siden telefonen er en del av min IT-relaterte hobby, så får det stå sin prøve at jeg lar meg rive med i dette sirkuset.

     

    Men ok, denne Note9 jeg sitter her med nå, er det beste jeg har lagt mine klamme fingre på av telefoner noensinne!

  5. Etter det telefonen selv kaller for "1d7t", som jeg regner med er et døgn og 7 timer(?), med relativt aktivt bruk av nett, Spotify andre streamingstjenester med både headset og Gear IconX på blåtann, + mye annet - stod den i dag tidlig på 58% gjenværende batteri.

     

    Veldig bra! Og erfaringsvis vil den bli bedre ettersom den "lærer" seg mitt bruksmønster samt batteriet får "kalibrert" seg litt mer.

     

    Må innrømmet at jeg er blitt forelsket i mitt nye leketøy ...  :tease:

  6. Fikk min i posten i dag fra Elkjøp. Hadde en S9+ rett før denne, men merker meg at denne faktisk er noe kjappere, og da hadde jeg endog alle animasjoner mm nedskalert til 0 på den andre via utviklermodus, og det har jeg ikke aktivert ennå her. Er superfornøyd med denne! Har den med 8gb osv.

    • Liker 2
  7. Du kjøper en Samsung Note 9, går inn i appen Samsung Members og registrerer at du vil bytte inn en gammel Samsung Galaxy på tilbudet Forhåndssbestilling. Så får du en returpakke sendt til deg, sender inn mobilen i den og pengene kommer så på konto innen en uke så lenge den oppfyller vilkårene for tilbudet.

     

    Les mer om det her:

    https://www.samsung.com/no/offer/online/upgrade/

    Tusen takk for hjelpen! Og nå fikk jeg beskjed om at min kommer i morgen fra Elkjøp, og det er 8/256 utgaven. Selv om jeg er en fossil gammel mann, gleder jeg meg som et barn til i morgen kveld!

  8. Prøvd en annen launcher for å se om feilen er launcher spesifikk?

    Nei, men hadde tenkt å prøve hvis ikke det ordnet seg med å sette alle animasjoner mm på 0. Nå er telefonen så kjapp at det kviner i svingene. Men skal prøve å resette til default og teste annenlauncher en dag. Prøvde å skifte tjene og alle rare ting før jeg skrudde av, men nå kjører jeg den slik så ser jeg. Rart om ingen andre har opplevd dette?

  9. Har problemer med at mappestrukturen (der jeg i hver mappe har ulike apper) på startskjermen "lagger/henger igjen" når jeg lukker en mappe, aldri når jeg åpner den. Ingen andre problemer med lag.

     

    Hadde dette problemet nettopp, og tok en fabrikkgjennoppretting. Da ble den som før.

     

    Men nå, et par dager etterpå har det samme problemet meldt seg. Noen som har peiling på dette?

     

    NB:Hvis jeg i utviklermodus slår av alle former for animasjoner, så lagger den ikke. Men, det er en bug her, man skal da ikke måtte gå i UM og skru av alle former for animasjoner mm for å få det til å funke som det skal?

  10. Beklager sent svar, men sommer og fint vær krever sitt :)

    Ønsker noe liknende dette transparent, men som også beskytter fronten og skjerm, men ikke flipdeksel.

    https://www.mytrendyphone.no/shop/samsung-galaxy-s9-plus-4smarts-airy-shield-deksel-227073p.html

    Noe som bygger lite, men likevel beskytter begge sider.

     

    Ikke flipdeksel og transparent og ikke så kraftig som otterbox.

     

    Takk for forslaget, men litt slankere.

    Ikke så robust og transparent.

    Jeg prøvde det der gjennomsiktige, fy pokker for noe dritt! Det suger fett ut av en tørr kvist - telefonen ser konstant ut som en baconfabrikk! 

     

    Har alltid vært veldig fornøyd med Spigens deksler - så jeg ble nesten religiøs da jeg fikk dette montert på: Samsung Galaxy S9+ Spigen Hybrid Armor Deksel - Svart. Det har det og på My Trendy Phone. 

     

    Hvis noen trenger det gjennomsiktige jeg har til en S9+, gi beskjed, så skal jeg skyte det med kanon til vedkommende - helt gratis.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...