Gå til innhold

Tomeddie

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomeddie

  1. Hei :)

     

    Har en annen post her om laptop, men har ikke helt bestemt meg om jeg skal kjøpe laptop eller bygge meg en Barebone! Jeg har satt sammen en pc fra Komplett, som jeg har en link til. Jeg lurte rett å slett på om noen her kunne være så snille og se igjennom listen og se om dette blir en god gaming pc og om delene i det hele tatt passer sammen og vil fungere godt sammen?

     

    Link til PC-en jeg "bygget": http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mod...60-D843AB08839B

     

    Håper noen kan hjelpe meg.

     

    Takk :)

  2. Hei!

     

    Jeg har lyst til å selge min gammle stasjonære pc og kjøpe meg en laptop til gaming, som kjører de nyeste spillene helt greit, og kanskje uten lag osv :)

    Jeg har funnet en som jeg har vurdert, men jeg har ikke noe særlig peiling, så tenkte jeg skulle spørre her på forumet om noen visste om dette er et godt kjøp eller om kanskje noen vet om noe bedre.

     

    Her er en link den den bærbare jeg tenkte på: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=338887

     

    Er dette et lurt kjøp til gaming eller har noen noen andre forslag?

     

    Takk på forhånd :)

  3. Nå har jeg da bare hørt positive ting om 32" Tatung'en. Så jeg tror jeg går for denne litt nærmere jul, hvis det da ikke har kommet noe enda bedre. Regner nesten med at det er noe tilbud på nettbutikkene rundt jul og nyttårs tider, uansett, så går jeg for Tatungen, hvis ikke det er noe bedre og kanskje til og med billigere som har kommet. :)

  4. Hei.

     

    Nå har jeg lest rimelig lenge gjennom det her å tenker på denne TV'n selv. Jeg har også fått med meg at det finnes flere typer av denne TV'n? (Tatung 32" HD LCD TV - V32MCAK)

     

    Er det noen annen Tatung 32" TV som er bedre enn den som jeg satt i parantes her? Eller kan jeg fint gå for denne for 5000,- ?

     

    Takk for svar :)

  5. Hei :)

     

    Jeg leter etter en ganske rimelig, men også en god TV, som er god til å spille på og ikke minst se på TV på.

    Spiller endel PS3 og savner en god TV og spille på. Har ikke alt for mye penger å legge inn i TV, men en god TV vil jeg likevel ha, hvis det er en mulighet for det.

     

    Så jeg lurte rett å slett på om noen her kanskje visste om en TV som ikke var ufattelig dyr, men også er helt grei og spille og se på.

    Noen som kan gi meg noen tips?

     

    Takk på forhånd :)

  6. De prosentene som du sier der er jo ganske høye, så kanskje det kan virkelig veldig bra å kanskje få en rimelig mye bedre effekt. Jeg selv har ikke noe særlig peiling, men er det da verdt pengene å gjøre det da? å eventuelt en link hvor man kan få kjøpt disse delene, hvis det er mulig :D

  7. dett eer vel en av de honda motorene med minst kraft, er ikke populært å lage chiper til disse, kan jo bytte til data-sprut men det koster endel, før du gjør det så er det åpent luftfilter og effektanlegg heleveien fra motor.

     

    skal sies at det som er vanligst å gjøre er å bytte motor(til en 1.6 vtec motor) til noe større.

    8556852[/snapback]

     

    Ok Ok (: Skjønner. Har du noen sider hvor jeg kan få kjøpt dette du snakker om da?

  8. Hei. Har nettopp kjøpt meg en Honda Civic DX 94 modell. Er det noen av dere her som vet om det går ann å chippet opp denne bilen? Det er tross alt bare 75hk i den, å jeg syntes det er rimelig lite, så kunne tenke meg litt mer "power". Har lett mange steder å finner chipsett til Honda, men ikke akkurat denne bilen. Hvis noen her vet om om det i det hele tatt går ann å hvor eventuelt jeg kan finne det, så vær så snill å gi noen svar her!

     

    Takk på forhånd (:

×
×
  • Opprett ny...