Gå til innhold

Gjøran

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gjøran

  1. Jeg prøver å legge inn en musikk-video på MSN Spacet mitt, har sett allerede endel som har det på sitt Spacet, men de sier de ikke ''husker'' åssen de gjorde det. Jeg har hentet en HTML kode fra www.videocodezone.com (jeg reklamerer ikke for den siden) det står at jeg skal legge den koden inn på ett eller annet HTML konfigurering's sted... men jeg finner ikke noe sånt sted! så lurte på om noen av dere der ute kunne hjulpet meg? må bare si sorry åsså, men visste ikke helt hvor jeg skulle poste det her

  2. GT4 funker ikke på min gamle 30004 maskin buhuuu. :cry:

    Har ringt til nordisk film og der er de klar over problemet og jobber med en løsning. er det noen som har noen forslag?? Det er jo ille å bruke 500kr på et spill som ikke funker. Jeg synes jeg skal få en ny ps2 til en billig penge i bytte mot den gamle, har tross alt spill til over 10000 kr og har aldri chippet maskinen eller i det heletat åpnet den!

     

    Forslag noen?? :hmm:

    hadde det samme jeg..men kjøpte ny playstation, så nå funker GT4 helt okey :w00t:

  3. Som sagt tidligere, det kommer alt ann på hvilke spill du vil ha. Jeg har PS2, først og fremst p.g.a. Final Fantasy og Metal Gear serien. Samtidig kan jeg nevne Gran Turismo og Katamari Damacy (verdens beste kosespill!) som gjør konsollen verdt å eie.

     

    Du kan selvfølgelig se det andre veien også, og velge X-box p.g.a. Halo og Fable, eller Gamecube p.g.a. Zelda og Metroid Prime, så det er alt opp til hvordan spill opplevelse du er ute etter.

     

    Når det skal være sagt har PS2 flere og i mine øyne bedre ekslusive titler enn <a style='text-decoration: none; border-bottom: 3px double;' href="http://www.serverlogic3.com/lm/rtl3.asp?si=32&k=x%20box" onmouseover="window.status='x-box'; return true;" onmouseout="window.status=''; return true;">x-box</a>, mens x-box har bedre grafikk.

    helt enig der :thumbup:

  4. Jeg ville valgt Ps2, Xbox har en diger hånd-kontroll! og når jeg prøvde den lille hånd-kontrollen, så ble den litt for liten igjen :hrm: men syntes PS2 er lettere å bruke. Men selv om grafikken på Xbox er en teskje bedre enn Playstation 2 :p så vil jeg være trofast med min Playstation :D

  5. Noen som vet om en fin bil til å fullføre "1000 miles"-løpet i European.

    Har prøvd med Jaguar E-Type Coupe, men den klarer bare andre plass ;)

    jeg brukte en blod-trimme Chevrolet Camaro 1969 til det løpet :p har ikke prøvd på cupen enda..men har kjørt den Opera banen der :thumbup:

    Hvordan kan du bruke en AMERIKANSK bil i et EUROPEISK løp?

     

    EDIT:

     

    Når det er sagt, så skal jaguaren holde lenge. De andre gamle bilene i europa er jo ikke no tess. Trimmer du den litt, fikser litt på hastigheten, så skal du vinne rimelig greit. Kjørt to av løpene nå, og har ledet såpass at jeg for det meste har latt b-specen kjøre. Noe som har funket glimrende.

     

    Glimrende oppfinnelse. Jeg slipper å kjøre løp som jeg er overlegent i, og han kjører 3x fortere = jeg blir fortere ferdig.

    Jeg begynte å lure på det selv. Jeg tror alle biler kunne være med, og at det gikk bare på årsmodellen.

    På Japanese event bruke jeg en Dodge Viper til en cup...

     

    På European ''1000 Miles'' står det;

     

    Game Type: Championship Race. Winning Prize Money: Cr.300,000

    Range Of Modification: Unmodified Car Only

    Tyre Type: Normal Or Sport tyres are required

    Model Limit: Up to 1970 models

    Cars Permitted: All cars permitted

     

     

    derfor fikk jeg min Camaro i det løpet ;)

  6. Noen som vet om en fin bil til å fullføre "1000 miles"-løpet i European.

    Har prøvd med Jaguar E-Type Coupe, men den klarer bare andre plass ;)

    jeg brukte en blod-trimme Chevrolet Camaro 1969 til det løpet :p har ikke prøvd på cupen enda..men har kjørt den Opera banen der :thumbup:

  7. Heisann!

     

    Sliter med bilvalg til det nest siste løpet i proffessional, der du må kjøre unmodified biler med mer enn 493 hester.

     

    Setter pris på forslag!

     

     

     

    -zl8ter-

    Sliter med den jeg også, kunne noen fortelle åssen bil jeg trenger i den nest siste løpet i professional??

    Ja, fortell OSS hvilken bil som er best å bruker. Sliter med den.. har brukt minolta'n, men Mercedes Sauber slår meg hele tia..Hakke prøvd å kjøre selv men.. B-Spec personen min burde ha klart det!

  8. Jeg har spart opp til 4,000,000 Cr. (Litt over) og jeg trenger tips til en bil til den prisen, jeg sparte opp fordi jeg sliter med den siste cupen på professional ligaen, har prøvd å vinne den cupen endel ganger.. men det går bare ikke.. så en bil til 4,000,000 CR burde gjøre susen. noen tips?

     

    Takk ;)

×
×
  • Opprett ny...