Gå til innhold

Platypuz

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Platypuz

  1. Satellite P30-serien

     

    Satellite P30 er utviklet på grunnlag av Toshibas erfaring innen intelligent design og utvidede funksjoner. Den har en 17-tommers widescreen LCD-skjerm, virtuell surroundlyd gjennom SRS® Trusurround XT™-teknologi, store Harman / Kardon®-høyttalere og betjeningsknapper for CD/DVD. Med Satellite P30 kan brukerne enkelt se på DVD-filmer med kinokvalitet eller lytte til CDer, samtidig som den kan brukes av små bedrifter til å lage eller vise presentasjoner med tung grafikk.

     

    Kombinert med raskere, mer effektiv grafikkytelse gjennom det eksterne ATI MOBILITY™ RADEON™ 9700-grafikkortet, er Satellite P30 et must for spillentusiaster som ønsker større brukerfleksibilitet enn de får på tradisjonelle stasjonære maskiner. Som svar på stadig større mengder personlig, digitalt innhold, har Toshiba utstyrt Satellite P30 med en stor harddisk på opptil 100 GB, noe som sikrer at det er massevis av plass for de som vil laste ned, behandle eller lage musikk-/videofiler eller bilder.

     

    Satellite P30 leveres i rød metallic med sølvfarget håndleddstøtte og har en slank og nyskapende design som gjør at den passer perfekt hjemme og på hjemmekontoret.

     

    Vet noen noe om denne maskinen?

×
×
  • Opprett ny...