Gå til innhold

Shikomunin

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shikomunin

  1. har et par Nokiatelefoner som jeg kunne tenkt meg å få gang i.

     

    den første er en nokia 3120 som jeg har brukt og vært veldig fornøyd med. det som skjedde var rett og slett at den ikke ville lade lengre. det var lite batteri og jeg satte i laderen, den ladet som vanlig, men stoppet plutselig opp. noen idéer hvor feilen kan være, evt hva jeg kan gjøre? er vel neppe verdt det å bruke penger på å reparere en så billig mobil.

     

     

    den andre er en 1110, som jeg har hatt tidligere, hadde vært kjekt å ha som reservetelefon. når jeg starter opp mobilen står det "ugyldig sim". etter det jeg har skjønt kan det være operatørlås, men problemet kom helt ut i fra det blå, uten at jeg hadde skifta operatør eller simkort eller noe, og den fungerer ikke med noen av simkortene jeg har prøvd. ideas?

    6800431[/snapback]

     

    Kjøp nytt batteri så fungerer den nok.

     

    Den andre telefonen er sikkert for gammel til å ta de nye sim kortene. Det finnes 2-3 forskjellige typer sim kort selv om alle ser like ut. Var ute for noe av det samme med en gammel Ericsson telefon selv.

  2. Er det noen som har en Z500 låst til Telenor?

    Vet dere om Telenor har laggt inn egne saker i softwaren, som f.eks Entry el.?

     

    Vurderer sterkt å kjøpe denne, for så å låse den opp via nettet. Men hvis Telenor har lagt inn egen software på den så venter jeg heller til den kommer ut ulåst.

  3. Jeg kjøpte en telefon der for noen uker siden. Leveringen gikk raskt og greit, 2-3 virkedager. Men da denne ikke svarte helt til mine forventninger prøvde jeg å benytte meg av angreretten. Dette ble kontant avslått.

     

    Så hvis en kjøper telefon her, er det best å være sikker på at det er den du vil ha, og med den servicen jeg opplevde, så er det nok best å krysse fingrene for at du mottar en feilfri vare. :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...