Gå til innhold

kknap

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kknap

  1. Eg har eit lite problem med ordboka. Det er ein god del ord som allereie finst i norsk ordbok, men som er lagra der med store bokstavar. Som de sikkert kan sjå skriv eg på nynorsk, og ordet "eg" er eit slikt døme. Det vert, kvar gong så langt, retta til "EG," noko som er (kanskje overraskande) grådig irriterande, fordi det viser seg at eg er ganske sjølvsentrert i meldingane mine.

     

    Eg kan ikkje lagre ordet i små bokstavar fordi WP meiner det allereie eksisterer, og det er lite som tyder på at OSet lærer at eg vil ha det med normal formatering. Eg har ikkje funne noko løysing andre plassar på veven.

     

    Det eg har gjort så langt er å slå av autorettingsfunksjonen, noko som betyr at eg mister ein elles veldig god funksjon. Er det nokon som har ei løysing på dette?

     

    (Eg har ikkje behov for elendige forslag om å skrive bokmål i staden ;-) )

    • Liker 1
  2. Og én klasse har BARE sterke sider, nemlig Shaman.

    Spill Cow Shaman, så har slipper du å skille deg ut iallefall.

    BTW. så er Shaman den eneste klassen som har en slik en som faktisk virker -> http://www.wowguru.com/db/items/broken-iwin-button-id18230/  :p

    du er en tulling.

     

    latterlig innlegg for å være helt ærlig. shaman har dårlig heal, dårlig dps. shamans ER veldig allsidige, ikke spesialisert i noe som helst. jeg er selv en shaman, burde vite det. shamans er veldig gode 1 mot 1 og kan stort sett bare bli slått av rogues med litt skills, priests med mye skills og veldig gode hunters.

     

    det som er kjedeligest etter min mening er paladin, altfor defensiv for min smak. druid tar veldig lang tid å komme opp i level med.

  3. håper noen finner det ut snart, evt. at det åpner seg igjen.

    Jeg var midt i ett raid til XR FFS! =/

    HAHAA, reiser du på raid til xr? der er det jo "mange"

     

    uansett så er det rimelig kjipt når det er nede, men for å være helt ærlig tviler jeg på at det er blizzard denne gangen, har hatt problem med WoW hele uken og det samme har alle med telenor jeg har snakka med. Guildmates i england eller sverige har ikke merka noe.

  4. liker nok best shaman fordi det er en class som er enkel å spille ok og vanskelig å spille bra. på andre plass kommer nok hunter fordi de er så ekstremt sterke når du får de til og ikke noe særlig for de som ikke gidder å sette seg inn skikkelig i classen.

     

    den kjedeligste classen må nok være paladin der du stort sett har tre ting å gjøre:

    -attack

    -shield

    -heal

     

    rogue er også ganske kjedelig fordi du egentlig ikke trenger noe skill for å få pvp-kills. i motsetning til alle andre.

     

    warrior er gøy fordi ingen tror at de kan gjøre noe særlig, men faktisk så er det en av de mest avanserte å spille.

  5. Hvor kom Spiderman inn i bildet?!

     

    Tror du ikke Viviendi har kontakt med Blizzard når de er utgivere av deres spill!?

    De større spillkjedene (ikke Spiderman) får selfølgelig info fra utgivere om hva som skjer, det er tross alt disse som selger deres vare!

     

    Så infoen vi har fått er midnatt, om det skjer er noe annet...

    er det ikke litt rart at vivendi vet når det åpner og blizzard ikke vet det?

×
×
  • Opprett ny...