Gå til innhold

HanZl

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HanZl

  1. Nå har jeg ikke lest igjennom alle postene her, men er det også andre som har problemer med fryktelig tregt internett på mobilen?

     

    Mobilen er noen dager gammel og jeg har store problemer med at mobilen bruker fryktelig lang tid til å få opp sider/data fra internett. Dette gjelder både på wlan og vanlig datatrafikk (4G/3G), det kan føles litt som om den bruker fryktelig lang tid på dns lookups. Når den først har brukt litt tid side/nestlasting av app så går det i normal fart.

     

    Har sjekket om det er andre som opplever det samme og ser det er endel som klager på dårlig fart via wlan, så har prøvd noen workarounds på dette. Som å slette cache på telefon osv uten at det hjalp.

  2. Hei,

     

    Hva bruker dere for å lese av strømforbruk på feks vvb og varmepumpe via rfxtrx433E?

    Ingenting fra spesifikke enheter, da trenger du Z-wave (med mindre det har skjedd noe i det siste jeg ikke vet om). Men jeg har en Owl CM119 i sikringsskapet (160 fungerer også) som leser av strømforbruket for hele huset. :)

     

     

    OWL er i hus og logger ufattelige mye strømforbruk! Ser at Tronika selger disse som bryter, men kan "fjerne" bryte funksjonen og bare bruke den til strømmåling.

  3. Hei!

     

    Vi opplever nå at hvis man prøver å skrive ut et dokument ifra word/excel i et xen-app miljø at man får meldingen: Kan ikke skrive ut på grunn av en feil ved skriveoppsettet. Kontrollere skriveren ved å skrive ut en test side fra windows osv. Men ifra feks notepad virker utskrift.

     

    Noen ganger virker utskrift, dette kan ikke være noe driverfeil i oppsettet, hvis man restarter print spooleren + Citrix print manager service går utskriften greit, men hvis en annen bruker logger seg inn må man på nytt restarte spooler + Citrix print manager service.

     

    Printserver:

    Win 2008 R8 64bit

    HP UDP drivere

     

    Citrix servere:

    Win2008 64bit

     

    Har noen av dere opplevd noe samme?

  4. Hei!

     

    Tok på meg et oppdrag som går ut på at alle elevene i 7 - 10kl skal ha en "skole" mail. Derfor er jeg glad i å få litt tips til forskjellige løsninger på hvordan jeg kan løse dette.

     

    Server delen har jeg tenkt på en "pizza" server, som har en raid løsning som mailfilene blir lagres på. Har ikke sett på hvilken server det blir enda men regner med det blir en ibm av noe.

     

    Linux delen blir satt opp på en Debian Etch

     

    Webmail delen har jeg tenkt å bruke RoundcubeWebmail

     

    Det blir sånn ca 1000 elever grovt utregnet, så hver klasseforstander skal kunne legge til elever som i den klassen.

     

    Det jeg lurer mest på hvordan raid løses i linux verdenen og backup.

    Kom gjerne med løsninger og tips!

  5. Hei!

     

    Har knotet sammens en en side og begynner selv og bli fornøyd med den, men noe kan altids forbedres, så da spørr jeg dere om råd til hva jeg kan forbedre (spesielt i kodene, disse er veldig rotete enda)

     

    Selv er jeg ikke helt fornøyd med headerlogoen.

     

    Siden kan du finne Her

     

    Todo list:

    - Ny header

    - Ryddigere kode

    - Valid blogg system

    - Andre farger på linkene

     

    NB; Det finnes ikke spesielt utfyllende info på sidene enda..

  6. Har ei indeks side som linker til mange andre doc, men når jeg trykker på en "link" åpnes en nytt word vindu opp med det dokumentet jeg trykkte på. Jeg vil ha at hvis man trykker på linken så kommer dokumentet i samme vindu så får man en slik frem og tilbake knapp man er vant til i IE.

     

    Btw dokumenta er oppretta i word97, så i word97 fungerer dette utmerket.

     

    Håper dette var forståelig nok.

     

     

    Mvh

×
×
  • Opprett ny...