Gå til innhold

tsunammi2k

Medlemmer
  • Innlegg

    501
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tsunammi2k

  1. Hei, ekstremt lenge siden jeg har vært å her, men i dag måtte jeg innom.

    Jeg og en kompisgjeng har vårt eget forum i form av en diskusjonsgruppe på FB (30+ medlemmer) - hvor vi i hovedsak diskuterer fotball, men av og til kommer det opp andre temaer, og denne gang var det denne fryktelige krisen nede i Middelhavet. Vi var lei all den negativiteten som kan spores på alle nivå, til og med også på kommentarfelt på internett. Noe måtte gjøres.

    Natt til torsdag startet han ene en innsamlingsaksjon (gjennom Røde Kors) i hovedsak for de syriske flyktningene og den pågående krisen i forbindelse med det. Vårt første mål var 15 000,-, men det var slått på ikke så mange timene. Etter 24 timer var vi på 100 000,- og nå er vi i skrivende stund på 401 226,-!! Dette er totalt over all forventning og jeg håper dere kan være med på å bidra ved å enten donere selv, eller å dele linken videre med familie og venner for å fortsette denne gode saken!

    Her er linken:

    http://minaksjon.rodekors.no/europa/4-1918
     

    • Liker 4
  2. Budsjett: Under 2000

     

    Størrelse: Klokker som dekker hele øret

     

    Type: Usikker. Ikke så viktig.

     

    Bruksområde: 50 % musikk, 50 % spill

     

    Tilleggsinfo: Ikke mic, 3,5 mm, bør være iallefall LITT portabel, hører mest på hiphop/rnb/house.

     

    Lydbilde: Varm og dyp bass. Ikke for kald, metallisk lyd.

     

    Kilde: Hovedsakelig MacBook Pro og iPhone.

     

    Erfaringer: Har bare hatt lowend-crap før, som PortaPro osv. Viktigst med komfort og lyd, så kommer design.

     

    Har sett på:

    - Sennheiser HD 598 (kult design, er "for" åpen (mye lydlekkasje)?)

    - AKG K272 HD/K701 (virker som det er for stort design, litt for kald, mekanisk lyd)

    - Beyerdynamic DT 770 Pro (stygt design, krever ekstern forsterker (som betyr lite portabelt))

    - Beats by Dr Dre (oppå øret, vondt design)

  3. Hei.

     

    Har hjemme en Airport Extreme, og til daglig er 2-3 stasjonære med Windows tilkoblet,2 Mac mini, 1 iMac, 2-3 Macbook Pro/Air, og som funker uten problemer.

    Det som har skjedd nå i det siste er hvis vi spiller Heroes of Newerth online med 4 stk samtidig, hvor 2 spiller på Windows laptoper, 1 spiller i Mac OS X på sin MBP, og jeg i Windows 7 på min MBP. Plutselig fikk de 2 som spilte på rene Windows laptoper STORE lagspikes hvor spillet frøs i 5-10 sek om gangen. Så ble internetten, altså loading av vanlige nettsider usedvanlig tregt for alle i huset. Like etter kunne jeg på min MBP med W7 og han ene med Windows laptop spille da de andre var gått uten noen som helst problemer. Virker som Airport Express har noe mot nettverkskort som er i Windows laptopene.

     

    Noen som har vært borti noe slikt før?

     

    Det skal nevnes at vi ofte spiller 5 stk her på samme linja/router men da er det 1 iMac, 1-2 stasjonære Windows og 2-3 MBP. Veldig merkelig dette her.

  4. Hei, har kjøpt meg ny 1000HE, får den imorgen.

    Har lest en del artikler om at du kan installere OS X på eee'n, men noen guider sier du mister kun lyden, noen sier du mister ethernet, og andre wireless?

    Er ikke akkurat fristende å gjøre det om jeg skulle miste en av de overnevnte. Så er det noen som har erfaringer med dette og kan linke meg til en mer

    oppdatert guide som gjerne ikke gjør at jeg mister ting?

  5. Man kan ikke se Gud på noen annen måte enn gjennom tro

     

    Både Gud og djevelen vil åpenbare sin makt, for begge kommer til å gripe inn i historien om ikke lenge. De fleste kommer, ifølge Bibelen, til å tro at det er Jesus Kristus som åpenbarer seg jorden (altså gående rundt), mens det i virkeligheten er djevelen i forkledning som forfører mennesker. Den sanne Jesus Kristus kommer til å åpenbare seg på himmelen sammen med myriader av engler, uten å røre bakken.

     

    Og ifølge Bibelen, skal alle se dette.

     

     

    Mark 13,26.27:

    Da skal de se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet. Han skal sende ut englene og samle sine utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra jordens ytterste grense til himmelens ytterste grense.

     

    Åp 1,7:

    Se, han kommer i skyene! Hvert øye skal se ham, også de som har gjennomboret ham, og alle jordens folk skal bryte ut i klagerop over ham.

     

    Hvorfor vil folk klage over Ham når de ser Ham komme? Fordi de fleste ikke var forberedt på dette.

     

    Åp 1,7:

    Se, han kommer i skyene! Hvert øye skal se ham, også de som har gjennomboret ham, og alle jordens folk skal bryte ut i klagerop over ham.

     

    Hvorfor vil folk klage over Ham når de ser Ham komme? Fordi de fleste ikke var forberedt på dette.

     

    Ja skal innrømme at jeg hadde blitt rimelig overasket om jeg så ut vinduet og der var en svær mann i skyene som ville daske meg fordi jeg ikke trodde på han. Lurer på om det er nå snart, håper det er over jul en gang, er ganske travel med eksamener og ting frem til jul.

     

    Tenk at Gud ikke vil ha meg fordi jeg ikke tror blindt på han. Håper noen av de andre gudene vil steppe inn å redde meg, ikke Odin, han tar kun de som dør i krig, noe jeg håper jeg slipper. Ikke Osiris siden jeg ikke blir mumifisert, ikke Hades siden jeg ikke kan betale for meg hos fergemannen. (ingen mynter i øynene ved graven her i gården), ikke vil hinduistenes guder ha meg, jeg har jo ikke merke i pannen. Ikke vil Allah ha meg, jeg spise jo svin. De aller fleste andre guder krever offer her og der, et par jomfruer og litt mat. Noe jeg ikke har sjenket de. Ser ikke ut som ender opp noen steder. De gir vel faen i en stakkars Ateist.

    Du får leve det virkelige liv, du får muligheten til å utforske jordens historie, og kanskje til og med være med på å forme fremtiden for jorden. Du får lov å søke etter uendelig lærdom og visdom om alle verdens hemmeligheter, istedefor å tro at det er en overnaturlig som har funnet på alt og som bestemmer alt! :)

  6. Hadde du i alle fall svart Ceburgers post så hadde jeg vært happy. Men du unnlater vel bevisst å gjøre det? Du har rett i at det er å kaste vekk dyrebare tid det med å forkynne, men du kaster nok vekk mest tid på i det hele tatt tro på det sirkuset. Menneskeheten vil tjene MYE, den dagen man innser religion bare er noe tull og tøys. Enorme mengder av ressurser vil kunne bli brukt på noe annet, og antall konflikter vil gå ned drastisk. Synd jeg lever nok ikke lenge nok til å få oppleve den dagen.

  7. Klarer ikke og bruke Nokia Maploader. Får bare beskjed om at de ikke er kompitabel med pc-siute min, selv om den er oppdatert. Noen tips om hvordan jeg får kjørt maploader, eller andre løsninger til hvordan jeg får fjernet og lagt til kart på enheten?

    Hm, bruker du vanlig PC Suite, eller Nseries PC Suite?

    Bruker N-series pcsuite.

    Der er problemet ditt ja. Bruk vanlig PC Suite, da vil den funke.

  8. Hvis telefonen støtter SDHC, skal den egentlig også støtte minnekort opptil 32 GB som er limiten på SDHC.

    Når det gjelder ringetoner anbefaler jeg at du heller finner filen i mp3-spilleren og velger 'angi som ringetone'.

    Det tar jo evigheter å scrolle i ringetonemenyen for å finne sangen!

    Så det burde ikke være et problem.

  9. Er det andre som har problemer med at telefonen mister signalene og så må telefonen restartes for å få signalene tilbake ? Dette skjer flere ganger i løpet av dagen. Onecall har sendt meg nytt sim kort men det hjalp ikke. Begynner å mistenke at problemet er i telefonen ?

    Noen som kan hjelpe ?

    Hei, det skjedde mye med meg og. Fikk tilsendt nytt sim fra OneCall jeg også. Skjedde fremdeles sist jeg sjekka, så jeg bare valgte manuelt Telenor. Da skal det funke fint.

    PS. Så forresten det ble skiftet til automatisk etter firmware-update her. Men det detter i alle fall ikke ut lengre :)

    Ang. nye firmwaren, GPS min kobler seg til 100 ganger raskere nå :D Før tok det flere minutt, nå er det bare snakk om sekunder :)

     

     

    Skal prøve. Er det Telenor onecall bruker ?

    Takk for svar forresten :)

    Dem har jo som kjent Network Norway sitt nett. Men har også brukt Netcom hvor dem har skifta mellom begge siden NWN ikke er så utbygd. Nå i høst har dem bytta ut Netcom med Telenor da, og jeg fikk beskjed av kundeservice og sette på manuelt på Telenor om jeg fikk problemer.

  10. Er det andre som har problemer med at telefonen mister signalene og så må telefonen restartes for å få signalene tilbake ? Dette skjer flere ganger i løpet av dagen. Onecall har sendt meg nytt sim kort men det hjalp ikke. Begynner å mistenke at problemet er i telefonen ?

    Noen som kan hjelpe ?

    Hei, det skjedde mye med meg og. Fikk tilsendt nytt sim fra OneCall jeg også. Skjedde fremdeles sist jeg sjekka, så jeg bare valgte manuelt Telenor. Da skal det funke fint.

    PS. Så forresten det ble skiftet til automatisk etter firmware-update her. Men det detter i alle fall ikke ut lengre :)

    Ang. nye firmwaren, GPS min kobler seg til 100 ganger raskere nå :D Før tok det flere minutt, nå er det bare snakk om sekunder :)

  11. Satt og så her om dagen.. At et Sapphire HD3850 AGP koster kun 900 spenn ca.

    Har litt lyst å oppgradere litt den gamle desktopen min. Men lurer på om det er vits?

    Specs:

    P4 533 FSB 2,8 ghz

    1024 PC1066 RDRAM

    hadde Radeon 9700 Pro men den røk, så har Geforce FX5200 nu (sucker max)

     

    Kan jeg f.eks. spille av BlueRay-rippa filer på den? Vil cpuen og gpuen klare å spille av filmen da?

    Videre kan jeg spille f.eks. COD4 på den?

     

    Takk for svar!

     

    Hvis jeg ikke får bruk for HDMI, er det like greit å bare satse på HD 2600 XT for 400,-? CPUen er vel mega flaskehals på denne maskinen..

×
×
  • Opprett ny...