Gå til innhold

thekingof

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thekingof

  1. Er det noen andre enn Mini Pro som har blitt oppdatert? Jeg har en X10i som rister av spenning :p

     

    I følge en som hadde sjekket X10 Mini varianter fra Telenor: "Dette er dessverre ikke noe Telenor styrer. Software til brandede varianter kommer normalt et par uker senere enn rent generiske telefoner, men det er Sony Ericsson som vil distribuere dette til telefonene."

     

    På grunn av de uslettelige applikasjonene Telenor tvinger inn på telefonen (spill, GetWimp, VG, Dagbladet osv) må man altså regne med å vente et par uker lenger :mad:

     

    Hadde ingen problemer med min Telenor x10. fikk oppdateringen kl 22.00 i går :)

  2. Er det noen som kan hjelpe meg?? jeg har plutselig fått problemer med Norton'en min... Jeg kommer meg ikke på internett, så da prøver jeg og starte opp norton men da får jeg bare en feil meling på "nmain.exe". Når jeg prøver og avinstallere får jeg en annen feilmeling som jeg ikke kommer på navnet på. Så jeg får alstå ikke til å avinstallere det... er det noen som har peiling?? trenger sårt litt hjelp :(

  3. Bare legger ut dette som info til de som ikke vet hvordan man får fram console i Source!!!! :thumbup:

     

    Du må høyre klikke Counter Strike Source i Steam Games, der under må du velge Properties, da får du opp et nytt vindu hvor det står mye rart blant annet Launch Options... Når du trykker der skriver du inn følgende: -console

     

    Håper dere finner ut av det... ellers er det bare å sende meg en PM

    lykke til!!!

     

    :D:thumbup:

  4. hallo alle sammen.. jeg har et lite prob. med hk til broren min... ved oppstart av maskina, får jeg følgende beskjed: cheaking NWRAM.... hva betyr det?? hvordan kommer jeg videre??? som dere da kanskje skjønner kommer jeg ikke forbi dette... kan noen av dere hjelpe meg??? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...