Gå til innhold

Marsan

Medlemmer
  • Innlegg

    2 002
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marsan

  1. Jeg er veldig fornøyd med oppdateringen så langt. Syns ikke batteritiden har blitt dårligere. Menyene på skrivebordet er litt mer snappy og hakker ikke så mye. Screenshot med power + meny er konge :-)

     

    Kalenderoppdateringene var bra syns jeg. Epostprogrammet ser også mye bedre ut.

     

    Jeg lader over natta hver dag. Ser film/serier og hører musikk hver dag. Veldig fornøyd med dhd helt siden jeg fikk den for et år siden.

  2. Hei.

     

    Jeg har en HP compaq (4-5 år gammel) med knust skjerm som jeg bruker til HTPC med WIN7 per i dag. Har problemer med å få full HD til å gå smertefritt på denne. Kan det være mulig å få det til å gå smertefritt med en Linux-distro, isåfall hvordan burde jeg prøve? (kravet er at det ikke skal være mye styr å confige for å være opp å gå)

  3. Vil si det er mye sprik i kvalitet når man er på kr 5000 kontra kr 10000. Mye bedre kvalitet på 10k om sykkelen skal brukes hver dag. Mener du vil få mer igjen for å legge litt ekstra i sykkel da. Cyclecross eller hybrid for jobbsykling er greit, men om du skal bruke sykkel til noe mer (eks birken eller terrengritt) så må du kanskje se på andre typer. En Hardtail terrengsykkel kan jo brukes til det meste, og trenger nødvendigvis ikke trille dårlig på asfalt.

  4. Linux er "Unix-lignende", ikke basert direkte på Unix.

     

    Til trådstarter, så vil jeg påstå at hvis du er mye plaget med virus på Windows, så er ikke nødvendigvis et nytt OS redningen. Det er enkle grep du kan gjøre for å slippe å være plaget av virus, som (selv om risikoen er mindre) er nødvendig å kunne uansett hvilket OS du bruker.

     

    Jeg bruker Windows til daglig i tillegg til Linux, og er ikke noe mer plaget av virus der enn i Linux (dvs null virusproblemer på begge OS).

     

    Spørs jo om trådstarter har kontroll på hvor han klikker på de ulike nettsidene også. Det skal vel ikke mye luguber surfing til før man har fått agenter/malware på en windows-install. åh...som jeg liker ordet nettvett new_woot.gif

  5. Brukt chrome en god stund nå. eneste minus jeg kan se er at det tar ei god stund å synce opp alle settingsene hvis jeg innstallerer chrome på ei ny maskin. Men alt annet er kjapt, kjapt, kjapt.

     

    Jeg så dette om ny versjon på hw.no nå å tenkte jeg skulle oppdatere, men chrome hadde visst oppdatert seg selv :)

  6. Hei.

     

    Jeg har en Samsung LE40B535P7WXXE som jeg har IDTV fra Canal Digital på. Problemet er når fruen skal se på TV2 Bliss så hopper TV`en etter 3-10 sekunder til TV2 Zebra. Det samme skjer når man ser på vanlig TV2 (ikke HD). Vanlig TV2 (ikke HD) forsvinner også fra kanallista, men kommer tilbake like plutselig som den forsvant.

     

    Jeg har prøvd føgende:

     

    - Oppdatert til nyeste firmware (T-CRLPEUFC-2009.0)

    - Kjørt factory reset

    - Swappa kort og cam med utleier (2 kort på samme abonoment)

     

    Men problemer vedvarer uansett.

     

    Jeg kom til den konklusjonen at det må da være TV det er noe galt med. Noen som har noen tips eller triks her om hva jeg burde gjøre?

  7. Skal hjelpe en på jobben å ta ut data fra en disk som sto i en mac som ble korrupt på en eller annen måte. Diskgjennoppretningsverktøyet er for dårlig i macosx så jeg får ikke lest innholdet (sata-leser) fra et nyinstallert macosx-system (på ny disk). Men når jeg booter en Linux-distro(pc) og kobler til disken i en ekstern sata-leser får jeg tilgang til disken. Problemet blir at jeg da ikke får tilgang til undermappene i katalogen "Users" som er mye av vitsen med berging av data. Finnes det en enkel måte å få disse brukerdataene ut på? Virker som de ble soft-kryptert av macosx-systemet før hd-failen.

×
×
  • Opprett ny...