Gå til innhold

Myx

Medlemmer
  • Innlegg

    397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Myx

  1. Jeg har ikke tenkt til å betale dette før jeg er helt nødt, hvertfall.

    Synes det er helt håpløst at de sender et varsel om at jeg måt betale betale 320,- ekstra for en reise som jeg gjennomførte for 2 måneder siden.

     

    Hvis jeg hadde visst at reisen kom til å koste 320,- ekstra på tidspunktet jeg bestilte reisen så kan det godt hende at Ryanair, SAS eller andre hadde hatt et bedre tilbud, så jeg ikke hadde gjennomført nettopp denne reisen med Norwegian?

    • Liker 1
  2. Så han har laget et display som viser tall som egentlig ikke har noe betydning siden de er basert på en forhåndsbestemt pris som ganges med antall kopier. Enten så er dette for avansert og intelligent for at jeg skal forstå det eller så er det så dumt at jeg ikke forstår det.

     

    Den passerer nok over hodet ditt ja. Hvis du leser hele artikkelen en gang til så kanskje du forstår det.
    • Liker 9
  3. Nerdespørsmål:

    http://www.wowhead.com/item=79331

    "Equip: When you deal spell damage, you have a chance to gain Blessing of the Celestials, increasing your Intellect by 3027 for 15 sec."

     

    http://www.wowhead.com/spell=124974

    "Increases all damage and healing done by 20% for 30 sec. While active, all single-target healing spells also damage a nearby enemy target for 25% of the healing done, and all single-target damage spells and abilities also heal a nearby friendly target for 25% of the damage done."

     

    Vil den type damage fyre opp trinketen?

     

    I så fall så ville det starte en uendelig loop av healing og damage, ettersom de utløser hverandre, så svaret er nødt til å være nei.

  4. Hva mener du med å ikke virke som den skal? Hvordan kunne Fs vite at den ikke virket som den skulle?

     

    Enig. Kan ikke se at Fs gjorde noe galt. Han drepte en mob som ga en buff, og brukte buffen til å drepe neste mob før buffen gikk bort, og slik holdt han det gående hele veien til 90. Noen ganger kan man lure på hva 9 mnd. betatesting skal være godt for når de ikke klarer å avdekke slik før de går live.

     

    Om noen har skyda for dette, så er det sløve utviklere som ikke klarer å se dynamikken i hva de produserer.

    • Liker 3
  5. Litt kjedelig opplegg det der, har skjedd meg flere ganger også. Hadde ganske ustabilt nett hjemme, så det hendte jeg switchet over på naboens WLAN når mitt eget datt ut, og da fikk jeg annen ISP = Annen IP = Account locked due to suspicious activity.

     

    Uansett, så er det bare å følge instruksjonene i mailen for å resette passordet (du må svare på "secret question" mener jeg å huske), og så er du oppe og går igjen på 5 minutter.

     

    Forøvrig så synes jeg at nick'et ditt og avataren din er litt morsomt i denne sammenhengen ;)

  6. En viktig del av kampsport-trening er å lære seg å "spise" slag og spark, uten at lufta og kreftene går ut av deg raskere enn du klarer å si "au"

     

    Nå for tida finnes det kampsport-institutter på "ethvert gatehjørne", selv om du bor litt ute på bygda. Om det skulle være helt krise, kan Youtube videoer og andre nettsteder gi deg en teoretisk forståelse, men det er så å si verdiløst uten den fysiske biten.

     

    Om du MÅ gå for online-varianten må du hvertfall sørge for å få med deg en kompis eller to slik at dere får prøvd ut teknikker i praksis, samt å kjenne og føle litt på det å få seg et rundspark mot siden og et hook slag over øret eller en saftig armbar.

     

    Husker selv at jeg var livredd for å bli "knocket" på trening, men etter å ha fått nok karameller mot både kropp hode og tappet ut en del ganger, så synes jeg det er omtrent like skummelt som å klippe plenen.

    • Liker 2
  7. Etter at man tok i bruk de nye vestene i WTF TKD så får man poeng for slag (mot kroppen, hodeslag er forbudt) men de må være ganske harde for å gi uttelling.

     

    OP: Som flere her har sagt, vil jeg anbefale deg å prøve (WTF) Tae Kwon Do. Masse kule spark/kombinasjoner og fin læringskurve. Sjekk ut om det er noe MUDO institutt i nærheten av der du bor. De er kjent for å ha et godt opplegg og gode instruktører.

  8. Nå har jeg stemt! ;)

     

    Har alltid hatt sans for Shaman, men har samtidig synes at totems er litt "turn-off" da man må "buffe" på nytt nesten hvert eneste pull. Dette blir etter hva jeg forstår endret i MoP slik at totems ikke gir noen dps boost eller lignende og blir "utility" som man bruker i passende situasjoner så man slipper å passe på at man har 4 aktive totems innen rekkevidde til enhver tid. Så da begynner jeg med shaman, og hvis jeg liker det, så blir det "main" i MoP for meg!

×
×
  • Opprett ny...