Gå til innhold

bass_to_the_maxx

Medlemmer
  • Innlegg

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bass_to_the_maxx

  1. Uansett så er det ingen som har tapt , de skifter bare på å ha den raskeste prosessorn og jeg kann uansett ikke se at noen har tapt selv om de ikke har den raskeste, hvem her på forumet kann med hånden på hjertet si at de må ha en FX eller en EE for å få maskinen til å utføre dagens opperasjoner tillfredstillende?? INGEN.

    Selv har jeg en 3,2 som glatt kjører på 4,0 , men har jeg egentlig behov for den ?? NEI selvfølgelig ikke , men siden jeg hadde råd til det så kjøpte jeg den  da jeg liker å klokke maskinen for å se hva den er god for , dette kaller jeg en del av min hobby ikke et behov.

    Fortsatt God Jul.

    VELDIG enig med Snekker'n der

     

    Spess God jul! :xmas:

  2. jo, men det var ved -30 eller-40 vis jeg ikke ta feil, men det er jo ikke alle som kan få det til. vis det blir FOR kaldt har det stikk motsatt effekt.. har lest tester hvor dem har fryst så mye at den ikke viker på denne temp.

  3. hehe, vet ikke hva man vinner vis man har minst mulig temp men, selvsagt er det morro og ha lavest temp.. :green::green:

     

    Temp kan komme av mange ting da, hvor mye varme hver CPU produserer,

    hvor god varme overføringen er og selvsagt hva slags kjøler.

    jeg mener at så maskinen funker som den skal er ikke temp noe du skal bry deg om :yes:

  4. hvor lenge vil et 9700 kort holde? altså, etter hvor mange år må jeg kjøpe nytt kort til å kjøre spill tilfredsstillende? har tenkt å klokke det til 9700pro hastighet, noen erfaringer?

     

     

     

    takker for alle svar

  5. jeg skal ha meg ny pc. Tenkte at jeg skal kjøpe meg en av de nye cpu'ene. Men burte jeg kjøpe opteron eller vente til Athlon 64? jeg skal ikke kjøre noe server opplegg. Spør om dette fordi jeg syns det er litt lenge til Athlon 64 kommer ut. Men vis det er best å vente, så er det det.

     

    Hva mener dere?

    Bedre ytelse (spill, applikasjoner o.s.v.) med Athlon 64 enn Opteron?

  6. nei, ikke vis diodene lyser. se om alle kabler/ledninger er står riktig vei/står skikkelig nedi. virker viftene skikkelig? Vis du ikke hører noen pip og skjermen er svart, og at diodene lyser på kortet, så tyder det på defekt CPU. Du kan også skjekke om kjernen ser skada ut eller ei, for vis den er det, så er det CPU som sagt

  7. det sies da at AMD CPU'er er mer egnet til Spill? ikke vet jeg

     

    Det er helt rett

     

    Faktisk er BEGGE to veldig godt egnet til spill. Begge er fine å klokke med (skjønt jeg tror XP2500+ har bedre utgangspunkt, siden den er den lavest klokkede versjonen av den kjerna => større potensiale, siden kjerna har masse rom for høyere hastigheter). Men uansett... skal du ikke klokke, tror jeg det spiller fint liten rolle hva du velger. Du vil IKKE være istand til å se noe som helst forskjell på annet enn syntetiske benchmarks, og hvem pokker bryr seg om DET?

     

    Kjøp det du har lyst for og føler for... Det er meget bra greier begge dela. Det vil uansett kun være usle %'er i forskjell til begge sider ...

    Ingen merkbare foskjeller (akkurat som UFO sier!!). Men når det gjelder ytelse pr. MHz, så ser du at AMD yter betydelig bedre pr. MHz. (Men er det riktig å måle Cpu ytelse i MHz? hehe).

×
×
  • Opprett ny...