Gå til innhold

dagan

Medlemmer
  • Innlegg

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dagan

  1. Hei,

     

    noen som vet hva som har skjedd med sluttstykket.no? Eneste jeg får når jeg prøver å gå inn er at "siten er tatt ned". Vet ikke om det kan være serverproblemer, eller om de rett og slett er hacket. Har jo vært i litt hardt vær etter noen negative avisoppslag og div.

  2. Hei,

     

    har tatt opp igjen litt Diablo II. Men har mista Expansion pack, noe som ikke gjør meg så fryktelig mye. Men jeg mener ganske bestemt at jeg kunne gi den medhjelperen som er med, altså den personen man kan leie, utstyr og healt potions? Eller var dette noe som kun var mulig på expansion pack? Jeg har prøvd en god del ting, men får ikke til å gi henne f.eks en ny bue osv.

     

    Anyone?

  3. Er det ikke snart tusen "sponse-tråder" på forumet snart? Uansett, tror ikke dette er den riktige kanalen til å henvende seg for å få spons. Skal du i heletatt ha nubbesjans må du levere en mye bedre søknad med referanser på hva dere har gjort osv. Mye mer opplysning. Fremtre mer profesjonell, ta deg tid til å ordne opp i språket i søknaden ol.

  4. Du kan se om du mister pakker, men jeg vet ikke om noen lett måte å gjøre dette på. Evt. skrive "ping vg.no -t" i cmd og overvåke dette, se om du mister pakker hvert 5. minutt elns. Tungvint, tror kanskje det finnes en slags loggføring over nettbruk, men vet ikke om noen.

  5. Det har vel snart vært hundre tråder om dette tror jeg. Er du VAC-banna, eller bannet fra en spesiell server(gruppe)?

     

    Om du er VAC-bannet er det ingenting du kan gjøre bortsett fra å kjøpe deg ny cd-key. En eventuell ban fra dem tilsier at du har hatt en slags form for cheat inne på maskinen og bannen er ireversibel.

     

    Hvis du er bannet fra spesielle servere (f.eks catchgamer) kan du sende mail og spørre etter grunnlag og evt. bevis. Tror neppe de bryr seg, men verdt et forsøk.

     

    Om tilfelle er at du har cheatet så fortjener du å bruke noen stakkarslige kroner på ny konto.

  6. Det beste ville for deg vært å hatt kontakt med / skaffet deg venner som er litt gode fra før. Også spiller du med dem. Siden de er venner er de kanskje så snille at de er villige til å lære deg opp.

     

    Det er på denne måten du lærer fort; Spille med og mot gode folk.

     

    Det er mest sannsynlig frustrerende for både deg og de du spiller med. Men absolutt en fin måte å lære seg spillet på en kjapp måte. Dette innebærer at du har en viss peiling fra før. Ikke mye, men grunnleggende og teoretisk greie på hva det går ut på.

×
×
  • Opprett ny...