Gå til innhold

Knightospr

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knightospr

  1. Sitat:

     

    For de som klager over at Windows 8 kommer "for raskt": Gjør det deg noe om MS lanserer nytt OS hvert 3 år? Om du ikke vil ha 8 er det nå bare å behold 7'ern. :p

    ----------------------------------------------------------

     

    Det gjør veldig mye, micro$oft skal $ikkert ha mye mye penger, altså du må punge ut med minst 1000,- for windows 8 oem versjon. Mens Apples mac gir det ut en oppgradering for hundrelapper.

  2. Meget skeptisk! :no: Tidligere erfaring hvordan Vista var, tror jeg nok jeg droper windows 8, masse fancy bloatware jeg ikke vil ha. Jeg vil kun ha et operativsystem som gjør det mest nødvendige et operativsystem skal gjøre. Alt annet installeres etter behov. Dette kommer til å floppe akkurat som Vista. Beholder windows 7, et stabilt og raskt operativsystem jeg er fornøyd med. Touchscreen er dessuten ikke så utbrett enda, så total fail for microsoft der.

  3.  

     

    Etter å ha hatt kortet i en uke nå, har jeg enda til gode å oppleve at temperaturene nærmer seg 100 grader. Jeg kjører viften på 50% hastiget idle(hører nesten ikke viften) og bruker autofunksjonen slik at den justerer seg opp når jeg spiller. Den høyeste temperaturen jeg har sett så langt er 82 grader celsius. Under idle holder tempen seg rundt 40-42 grader. Ikke glem at dette kortet er laget for å tåle temperaturer opp mot 105 grader celsius.

     

    Jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale GTX 480. Det leverer bare helt rå ytelse, og etterhvert som driverne modnes mer, tenker jeg det blir bare bedre.

     

    Kortet tåler sikkert slike temperaturer, men om det varer evig har jeg stor tvil om.

    Tipper levetiden på Fermi kortene vil ligge på en plass mellom 1 og 2 år før vi begynner å få tilbakemeldinger om kort som opplever artifacts og gir Bsods.

     

    Om det ryker om 1 til 2 år, så returneres det til butikken det ble kjøpt i, RMA'er kortet, norsk kjøplov gir 5 års reklamasjonrett. Så ingen fare, kortet er garantert byttet ut om 5 år!!

  4. I Nero pakken kan du i det minste velge bort programmer du ikke vil installer i den pakken. Dessuten alle programmene kjører ikke samtidig når du klikker på Nero Burning Rom programmet heller. Ja mye unødvendig der, men du må ikke installere alt. Eneste dritten er at en ikke kan "bare kjøpe" nero burning rom.

     

    Mens Adobe reader, må en starte alt. Program + alle tillegg og plugins argggh.

     

    Bruker nå Foxit Reader, rask liten install fil på ca 6 mb i forhold til adobe sin 25 mb install.

     

    Adobe reader går treg når en ser pdf filer på netter via webleser, mens foxit går lynrask. Snakk om forskjell!!

  5. Kan ikke si så mye negativt om NIS2009 ihvertfall enn den manglet høyreklikk meny for scanning av filer i en periode på 64bit Vista. De har fikset det nå i nyeste 2009 og selvsakt i 2010 versjonen.

     

    Treig og bloatware er den ikke lenger, ikke siden 2007 versjonen har den vært det!

     

    Nettopp oppgradert til 2010 versjonen av NIS, ser ytelsemessig ganske lik 2009 versjonen.

  6. Nei, filene blir "limt" fast på platene inni harddisken.

     

    hehe, så da må man laste det ned hver gang man formaterer da?

     

    Nei, du kan ta backup av spillene, du kan velge mellom cd eller dvd størrelse på backupfil størrelsen. Så får du opplyst hvor mange cd/dvd du trenger å brenne på. Eller du kan lagre filene på en disk/ekstern disk.

     

    Gå på Backup Games(står gjerne på norsk om du har norsk språk på steam).

  7. Hvor mange av disse sikkertsproblemene enten adobe eller foxit har "rammet" deg? Ingen tror jeg, jeg har aldri blitt rammet. Det hele blir jo blåst opp i avisen hver bidige gang jo!! Har en brannmur/nat antivirus/antispyware etc. Ikke åpner ukjente program ukritisk.

     

    Pst: Kjør en virtuell pc, der kan du prøve ut utrygge filer. Men ha backup av den virtuelle harddisk "just in case".

     

    Det største sikkerhetshullet kan en ikke få gjort så mye med uansett. Den mellom stolen og tastaur. :p

     

    Til hardware.no: Bug i nettsiden. Jeg måtte inn i forumet for å svare. Funker ikke fra artikkelen. Jeg bruker Firefox 3.0.7

×
×
  • Opprett ny...