Gå til innhold

msh

Medlemmer
  • Innlegg

    689
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av msh

  1. Håper de forandrer på utsenen før lanseringen.Den er ganske stygg forhold til OS X tiger.

    Den har fått flatt og grått vinduer.Største og styggeste forandring er på ikonenen.

    De ser ut som kjedlig gnome linux mapper.

     

    Her har du link så du kan se hva jeg mener.

    www.macnewsonline.com/wp/2007/07/09/5-leopard-gui-gripes/

  2. Hei jeg har prøvd å innstallere OSX 10.4.7 JAS Patched på min Dell Inspiron 9400 bærbar PC.Jeg klarer ikke å logge inn på OSX,alt henger seg når den laster nvidia.kext og geforce.kext.Har noen klart å innstallere OSX problemfritt på sin PC?

  3. Ja, jeg har fått til å kjøre Mpeg4 filer på telefonen.

     

    Slenger på et spørsmål i samme slengen: Noen som har gode tips til programmer og spill og hvor man kan laste ned slike til denne telefonen?

    5822004[/snapback]

     

    Hvilken inntillinger velger du?Video size,bitrate?

    5823252[/snapback]

     

     

    Mener jeg har skrevet gode innstillinger for dette tidligere i tråden og slengt med en testvideo. Testvideo er på maks kvalitet for hva telefonen klarer å kjøre uten hakking.. Lyden kan vel gjøres bedre enn det er på min video.

     

    Her er url til testvideoen igjen -> http://rapidshare.de/files/15814988/test_nokia.3gp.html

     

    - hsds

    5823638[/snapback]

     

     

    Men denne videon er jo i 3GPP format.Jeg prøver å kjøre mpeg4 fil.På mpeg4 filen er lyden mye bedre og klarere,men den spiller ikke noe video,bare lyd delen blir spilt.

  4. Har kjøpt tråløs router,router delen er blitt deaktivert siden speedtech routern fra telenor er oxo router.Så nå kjører jeg en kabel fra Stasjonær PC,og tråløs delen til bærbar PC.Hva kan være problemet?

     

    Telenor har jo sånn brukenavn og passord når du skal logge deg inn på nette.Så er det derfor jeg ikke får logget inn begge PCene sammtidig?

    5804759[/snapback]

    Jeg inn pppOe-innstillingene innpå modemet så burde det gå fint.

    5804769[/snapback]

     

    Ok hva skal inntilinger skal jeg velge der da?Og må jeg logge inn på routern for å inntille pppOe-innstillingene?

  5. Har kjøpt tråløs router,router delen er blitt deaktivert siden speedtech routern fra telenor er oxo router.Så nå kjører jeg en kabel fra Stasjonær PC,og tråløs delen til bærbar PC.Hva kan være problemet?

     

    Telenor har jo sånn brukenavn og passord når du skal logge deg inn på nette.Så er det derfor jeg ikke får logget inn begge PCene sammtidig?

  6. Hei jeg har ADSL fra telenor.For å koble inn på internett må jeg logge inn med brukenavn og passord.Det som er problemet,er at jeg kan ikke koble 2 PCer sammen,hvordan får jeg gjort det?Jeg må liksom logget ut fra den andre,så får jeg logget inn på bærbar PCen,men da får jeg ikke logget inn med stasjonære PCen.

×
×
  • Opprett ny...